Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Що нас чекає в новому iPhone: версія ZOOM

  1. дата виходу
  2. Дизайн
  3. Розташування датчика Touch ID
  4. Версії і розміри
  5. «Залізо» і комплектація
  6. камери
  7. Ціна

Звичайно, в першу чергу ми очікуємо мінорний оновлення попереднього флагмана - без iPhone 7s / 7s Plus справа навряд чи обійдеться. Але тут і так все зрозуміло: напевно в тому ж корпусі ми отримаємо збільшену потужність, новий процесор Apple A11 разом з недавно показаної iOS 11 , Поліпшені фотоможливості і підвищену автономність. Хіба що ще додасться новий колір, але який - залишається тільки гадати.

недавно показаної iOS 11

Але хотілося б, щоб до 10-річного ювілею iPhone купертіновци представили публіці щось крім номінального поновлення попереднього смартфона. І, швидше за все, абсолютно новому iPhone - бути. До речі, про назву. iPhone 8 - це одне з можливих, але не остаточне найменування новинки, є ще версії «iPhone Turbo», «iPhone X» і «iPhone Edition». А то і просто «iPhone». У цій статті ми умовно будемо називати новий смартфон «iPhone 8», ну а оригінальна назва дізнаємося вже під час презентації.

Як завжди перед виходом нового iPhone, чутки в мережі миготять один за іншим. Ми спробували відокремити зерна від плевел і інсайда, схожі на реальність, від просто спроб привернути увагу аудиторії чимось нестандартним, ну і зрозуміти, яким же буде iPhone 8.

дата виходу

Інсайдер Бенджамін Гескін стверджує, що всі новинки - iPhone 8 і iPhone 7s / 7s Plus - представлять 17 вересня, а продажі почнуться 25 вересня. Ця дата взята не зі голови: до инсайдеру потрапив лист керівника Apple Care з проханням до всіх співробітників вийти до 17-вересня через відпусток - це звичайна практика в Купертіно напередодні презентацій. А ось з датою початку продажів є сумніви: якщо 7s, швидше за все, надійде в магазини без затримок, то в RBC Capital Markets з посиланням на цілий ланцюжок витоків кажуть, що старт продажів iPhone 8 затримається на 1-2 місяці: є відомості, що збилися терміни виробництва OLED-дисплеїв для нового флагмана.

Дизайн

Є дуже хороша новина: нарешті-то «завезуть» мінімальні околоекранние рамки, які в iPhone 7 були просто непристойно великими (cм. нашу статтю про смартфонах з найкращим співвідношенням площі екрану і корпусу). Та й зовнішність iPhone практично не змінювалася протягом трьох років - вже пора якщо не перегнати, то хоча б наздогнати конкурентів. Рамки будуть або помітно зменшені, або дисплей розтягнутий на всю передню панель - тут немає однозначної думки, але перший варіант більше схожий на правду.

Зверху на передній панелі, судячи з останніх кресленнями, які потрапили в Мережу, і недавнім знімкам фронтальної і задній панелі нового iPhone, планується залишити невелику смужку - на ній будуть розміщені фронтальна камера, динамік і датчики: в дисплей інтегрувати ці компоненти, мабуть, не вийде .

Фізична кнопка Home остаточно стане історією: її вмонтують під екран, це підтвердили і інсайдери з тайванською TSMC. Є версія, що вона буде служити в тому числі для виклику інтерактивного дисплея, де відображається інформація поточного додатка, за аналогією з Touch bar у останніх макбуков.

Що стосується матеріалу корпусу, то, швидше за все, Apple повернеться до скляних панелей. Хіба що можуть з'явитися металеві рамки на гранях. Хоча ... в минулому році компанія зареєструвала патент на технологію Liquid Metal - сплав з цирконію, титану, нікелю та міді, з вигляду нагадує скло.

в минулому році компанія зареєструвала патент на технологію Liquid Metal - сплав з цирконію, титану, нікелю та міді, з вигляду нагадує скло

Цікавий варіант показаний на деяких тізера: задня панель ювілейного iPhone повторює дизайн самого першого зразка - двоколірний з пластикової нижньою частиною. У всякому разі, вийде впізнається і вже точно «ювілейно».

Розташування датчика Touch ID

Про цю тему в Інтернеті зламалося вже чимало списів: кілька місяців тому в китайській соціальній мережі з'явилися креслення, прямо вказують, що дактилоскопічний сканер буде вмонтований прямо під яблуко на задній панелі - рішення незручне і старомодне. Це підтверджувало чутки, що у Apple проблеми з постачанням нових датчиків, і компанія бачить перед собою два виходи: відкласти випуск iPhone 8 або перенести сканер на задню панель.

Зараз паніка розсіялася: всі останні рендери і креслення чохлів для iPhone 8 підтверджують, що ззаду знаходяться здвоєна камера з вертикально розташованими сенсорами і логотип Apple - нічого зайвого.

Стрункий хор голосів в цю користь трохи псує версія, що сканер відбитків пальців вмонтують аж в кнопку харчування: на останніх інсайдерських зображеннях вона стала довшою. Але ми все-таки дозволимо собі в цьому засумніватися.

Версії і розміри

Ми вважаємо, що iPhone 8 вийде в одній версії - інших даних поки немає, і все інсайдери показують нам єдиний варіант. У розмірній сітці нова модель буде знаходитися між iPhone 7 і iPhone 7 Plus, у всякому разі, габарити, зазначені на всіх з'являються в мережі кресленнях, говорять про це. За даними ресурсу iDropNews, що спирається на інсайдерську інформацію з виробництва, діагональ екрану iPhone 8 буде просто величезною в порівнянні з попередніми версіями і складе 5,8 ", а габарити - 143,59x70,94x7,57 мм.

Його корпус стане трохи більш витягнутим: співвідношення сторін дисплея складе 18,5: 9 замість колишніх 16: 9.

«Залізо» і комплектація

У чому ніхто не сумнівається, так це в присутності у всіх трьох новинках нового 10-нанометрового процесора Apple A11 з співпроцесором М11: витік на цю тему була вже давно від головного постачальника «яблучних» чіпсетів компанії TSMC. Об'єм оперативної пам'яті складе 3 або 4 Гбайт. Також всі моделі будуть забезпечені надшвидкої NAND-пам'яттю від Samsung: нові iPad оснастили накопичувачем на 256 Гбайт, передбачувано, що і у iPhone теж з'явиться така версія. На всі сто можна бути впевненими в присутності iOS 11 на борту: так, ресурс iDropnews вже припустив, як буде виглядати iPhone 8 з новою ОС.

Аналітики JP Morgan Chase посилаються на інформацію від азіатських постачальників і стверджують, що в смартфоні з'явиться більш потужний акумулятор L-подібної форми і, нарешті, функція бездротової зарядки. На шпигунських знімках «нутрощів» iPhone чітко видна плоска кругла котушка бездротової зарядки - робимо висновок, що нас не очікує нічого надприродного: звичайний варіант, яким оснащені багато смартфони. Але ж було багато розмов про унікальною технологією Apple, коли зарядна база смартфону не знадобиться - «підгодувати» його можна буде на відстані.

Ще в JP Morgan говорять про водозащіте корпусу за стандартом IP68 - цілком реальна версія. На практиці це означає можливість користуватися смартфоном на глибині понад 1 метра мінімум півгодини, а не на короткий час занурюватися зі смартфоном на ту ж глибину, як у iPhone 7.

Чи буде новий iPhone комплектуватися бездротовими AirPods? Навряд чи компанія розщедриться - їх куплять і так, а дотримуються цієї версії напевно до сих пір вірять і в Діда Мороза. Чого ще напевно не буде в новому iPhone, так це роз'єму Smart Connector, як у iPad Pro, для підключення аксесуарів - смартфону зайве все-таки ні до чого. І версія про повернення порту mini-jack, щонайменше, звучить абсурдно.

камери

Про здвоєну вертикально розташовану камеру ми вже згадали: очікується, що вона буде заточена під технології доповненої реальності. Навряд чи модуль перестане виступати за кордону корпусу, а вертикальне розташування сенсорів навіть зручніше, якщо телефон встановити в ландшафтному режимі при використанні функції AR. Ще інсайдер Бенджамін Гескін говорить про LED-спалах в основному модулі, наявності свого мікрофона і більшому оптичному зумі.

Фронтальна камера теж передбачається здвоєною, з функцією 3D-розпізнавання осіб. Ймовірно, з'явиться і сканер райдужної оболонки ока, про який говорять уже давно.

Роздільна здатність основної камери складе 16 Мп, фронтальної - 8 Мп, діафрагма - f / 1.8.

Ми чекаємо, що ще покращиться якість зйомки при поганому освітленні і вдосконалюється кольору.

Ціна

У Goldman Sach розрахували, на скільки зросте вартість матеріалів нового смартфон і вивели імовірну ціну iPhone 8: за цими розрахунками, він не може коштувати дешевше 999 $ - це ціна модифікації з 128 Гбайт на борту, а 256 Гбайт обійдуться вже в 1099 $. За непідтвердженими даними, версія з флеш-накопичувачем на 32 Гбайт кане в лету - такий розклад цілком можливий. Аналітики UBS з Уолл-стріт вважають, що мінімальну конфігурацію оцінять в 870 $. Днями «Известия» з посиланням на експертів в області повідомили, що мінімальна ціна iPhone 8 в Росії складе не менше 80 000, а то і 90 000 рублей.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки