Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Чому пропадає інтернет мережу на телефоні або планшеті

  1. Якщо планшет або телефон втрачає 2G / 3G мережу і зв'язок з мобільним інтернетом
  2. На телефоні або планшеті пропадає WiFi інтернет

Привіт, шановні відвідувачі androidium.ru ! Досить часто з планшетними комп'ютерами і мобільними телефонами відбувається одна неприємна річ. На начебто робочому апараті несподівано зникає мережу або інтернет, при цьому телефон або планшет втрачає зв'язок. Чому пропадає мережа? На сьогоднішній день виробників мобільних гаджетів досить багато: ASUS (Асус), Acer (Асер), Alcatel (Алкатель), Dell (Делл), Digma (Дигма), Explay (експл), HTC, Huawei, LG, Lenovo (Леново), Nokia (Нокіа), Philips (Філіпс), Prestigio (престиж), Samsung (Самсунг) або Sony (Соні). Сміємо запевнити проблеми з інтернетом і мережею можуть виникнути у пристрої будь-якого виробника. Якщо ні з того, ні з сього на вашому планшеті або телефоні пропадає інтернет зв'язок або мобільна мережа, то наша публікація можливо допоможе зрозуміти причину проблеми.

Не секрет, що на сучасних телефонах може бути три види зв'язку: цифровий стільниковий зв'язок 2G, широкосмугова цифровий стільниковий зв'язок 3G і можливість підключення телефону по Wi-Fi. Планшети також не особливо відстають і в більшості моделей є спосіб підключення до інтернет по вай-фай, а багато виробників пропонують планшетні комп'ютери з можливістю підключення до 3G мережі мобільного оператора. Оскільки ми не знаємо, з якою саме технологією і методом підключення виникли проблеми у Вас, то в цій статті ми торкнемося обох мереж і розглянемо причини, за якими на смартфонах і і планшетах може пропадати стільниковий 2G / 3G зв'язок і WiFi мережу.


Якщо планшет або телефон втрачає 2G / 3G мережу і зв'язок з мобільним інтернетом

Якщо ваш телефон (смартфон) або планшетний комп'ютер втрачає мережу 3G, то причин проблеми може бути декілька. Перша причина, по якій пропадає 3G інтернет - недостатній сигнал. Планшет або телефон може знаходитися не в самому вдалому місці для прийняття сигналу, внаслідок чого по 2G / 3G буде поганий прийом. Якщо Ви перебуваєте за містом, або серед високих бетонних конструкцій (наприклад хмарочосів), то це може позначатися на прийомі. В принципі ця проблема може спостерігатися у будь-якого оператора, не виняток Білайн (Beeline), Мегафон (Megafon), МТС (MTS), Скайлінк (Skylink), Ростелеком (Rostelekom), Київстар (Kyivstar), Діджус (Djuice) та інші.

На сайті кожного оператора стільникового зв'язку, який надає доступ в 3G мережу є карта покриття мережі. На жаль такі карти досить відносні і можуть не збігатися з реальною дійсністю. Але все ж радимо ознайомитися з картою покриття вашого мобільного оператора. Можливо причина втрати зв'язку саме в недостатньому сигналі. Іноді проблема коли у планшета або телефону пропадає зв'язок у звичайній 2G мережі може бути пов'язана з включеною 3G мережею, яка нестабільно працює. Пов'язано це з тим, що пристрій при поганій 3G мережі перемикається на звичайну стільниковий 2G мережу, на що витрачається деякий час. На це часовому проміжку і можуть відбуватися обриви зв'язку.

Якщо 3G мережу Вам не потрібна на конкретний момент часу, а зв'язок при розмові по телефону погана, то має сенс відключити 3G в налаштуваннях. Ми вже писали, як відключити 3G на телефоні або планшеті з Андроїд. В принципі, змінити діапазон мережі в налаштуваннях вашого гаджета. Проте, пояснимо це для кількох інших виробників.

  • На телефонах Нокіа потрібно зайти в «Налаштування» далі в «Телефон», потім в «Мережа» і в «GSM».
  • На Самсунг заходимо в «Налаштування» потім в «Налаштування мережі» натискаємо на «Вибір діапазону» і потрапляємо в «GSM 900/1800".
  • У смартфонах Соні потрібно зайти в «Параметри» вибрати «Зв'язок» знайти пункт меню «Мобільні мережі», потім «мережі GSM / 3G» і виставити режим «Тільки GSM».
  • В iPhone все ще простіше. Заходимо в «Налаштування», вибираємо пункт меню »Основні», входимо в «Мережа» і використовуємо опцію «Відключити / включити 3G».

Крім поганого сигналу і втрати його джерела є ще пара ймовірних причин, за якими планшет або телефон втрачає 3G інтернет. Проблема може полягати в старій симкарту. Згодом все зношується. Звичайно це не той випадок коли пристрій не бачить сім-карту. Але і проблему з карткою не варто списувати з рахунків. Ще можливо, що інтернет пропадає через апаратної несправності GSM модуля або приймаючої антени. Якщо ваш гаджет дуже погано ловить або не ловить мережу зовсім, то апаратна проблема вельми вірогідна. Виключити несправність сім-карти можна перевіркою картки на іншому апараті. А ось перевірку GSM модуля або проблемної антени може виконати тільки фахівець. Іноді в подібних випадках допомагає протирання контактів шлейфів антени і модуля. На цьому з мережею і мобільним інтернетом закінчимо і перейдемо до WiFi.

На телефоні або планшеті пропадає WiFi інтернет

Якщо на вашому пристрої підключеним до Wi-Fi періодично пропадає інтернет, то причини може бути три. Перша причина - неякісні послуги провайдера. Навіть у таких іменитих провайдерів, як Білайн (Beeline), Ростелеком (Rostelekom), NetByNet, 2Com, Qwerty, МГТС, ByFly можуть бути проблеми з наданням послуги доступу в інтернет. Але в даному випадку мова не про це. Справа в тому, що деякі провайдери надають один інтернет канал на всіх користувачів будинку чи під'їзду і в години пік, в основному ввечері, зв'язок з мережею може бути вельми поганий. Якщо Ви помітили ознаки провалу швидкості при скачуванні файлів і торрентів, або при серфінгу через браузер, то можливо варто заміряти вхідну і вихідну швидкості інтернет з'єднання.

Друга причина. Досить часто WiFi пропадає через слабкого сигналу. Проблема може бути як в роутері або точки доступу. Потужності роздає антени роутера може не вистачати на все приміщення. Або ж сигналу перешкоджають стіни. Тому якщо планшет або телефон втрачає WiFi сигнал, то варто перевірити роботу гаджета поруч з джерелом. Іноді проблему з роутером допомагає вирішити його перепрошивка або установка посиленої антени, а іноді звичайного вимикання роутера може бути досить. Тут ми не розглядаємо випадок коли планшет або телефон зовсім не вдається з'єднатися з wifi мережі. Ця проблема детально описана в статті за вказаним URL.

Третя причина втрати Wi-Fi сигналу може ховатися в вайфай модулі телефону або планшета. Наприклад коли інтернет пропадає, а після перезавантаження з'являється, то причина може в несправності гаджета. Якщо Ви переконалися, що WiFi маршрутизатор ні до чого, а планшетний комп'ютер або смартфон все одно втрачає WiFi, то поломка вай-фай модуля цілком імовірна. Тут вже без перевірки модуля не обійтися. Крім описаних проблем з втратою WiFi і 3G інтернету, на зв'язок можуть негативно впливати додатки для Андроїд, iOS або Windows Phone. Якщо до якогось певного моменту у Вас все працювало, згадайте, що Ви недавно встановлювали на свій гаджет, можливо проблема в недавно встановленою програмою або грі. На цьому наша статті закінчена. Якщо у Вас виникло питання, задайте його в коментарях, постараємося на нього відповісти.


Чому пропадає мережа?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки