Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Заміна скла і сенсорного екрану на телефоні HTC Desire S s510e

Сенсорний телефон HTC Desire S завоював популярність серед користувачів смартфонів на Android завдяки своєму дизайну, широкому функціоналу, високій швидкодії і відносно невисокою ціною. Якщо порівняти цю модель HTC з іншими, то вона має досить надійний корпус, чимось по конструкції схожий на HTC Mozart. Металева частина корпусу не дає згинатися телефону при носінні в кишені, тоді як на багатьох нових моделях HTC через нежорсткого пластикового корпусу навіть при невеликому вигині тріскається екран, і нерідко можна почути від клієнтів, що злегка придавили або сіли з телефоном в кишені, і тріскається скло на екрані телефону.

Але все ж хоч як мене був надійний корпусу Desire S, від удару телефону або падіння його на підлогу сенсорне скло не рятує часом навіть захисний чохол, і як результат удару телефону на дисплеї з'являються тріщини. Поміняти сенсорне скло на HTC s510e не так вже просто, тому що воно міцно склеєне з дисплеєм. Зазвичай після падіння телефону тріскається лише саме сенсорне скло а дисплей залишається цілим. Тому при відклеюванні сенсора від дисплея потрібно бути дуже обережними, щоб не роздавити ще і матрицю. Далі ми розповімо, як відбувається Дозволяйте обслуговувати свій телефон HTC Desire s по заміні сенсорного скла.

Отже, витягуємо з телефону акумулятор, сим- і флеш-карти. За допомогою пластикової лопатки знімаємо верхню панель, яка одночасно є і антеною, під нею бачимо два шестигранні гвинта, викручуємо їх. Відкручуємо ще чотири гвинти в нижній частині телефону. Також слід від'єднати (обов'язково! Щоб не обірвати) шлейф коннектора USB від плати. Відклеюються в самому низу телефону маленьку хустці з мікрофоном від корпусу і відгинаємо її. Тепер виштовхуємо середню частину корпусу з металевого каркаса, починаємо з нижньої частини, так щоб сенсор телефону як-би йшов назад і вниз.

Тепер виштовхуємо середню частину корпусу з металевого каркаса, починаємо з нижньої частини, так щоб сенсор телефону як-би йшов назад і вниз

Розбір середній частині телефону починаємо з відклеювання бічних кнопок гучності. Відкручуємо ще два гвинти і знімаємо пластикову рамку. Тепер акуратно отклевіваем металізовану плівку, яка закриває коннектори шлейфів дисплея і сенсора, отщелкивали роз'єми і від'єднуємо шлейфи від плати. Внизу ще потрібно відкрутити один хрестоподібний гвинтик, і можна зняти плату з рамки дисплея.

Далі приступаємо до заміні сенсорного екрану на телефоні . Нагріваємо модуль дисплея монтажним феном при температурі до 80º. Щоб не пошкодити сам дисплей, радимо не поспішати і поступово поспішаючи відклеюватися сенсор, причому краще почати там, де відколи скла найменші, тому що їх простіше відклеїти. Після того, як старе скло і його залишки будуть видалені з рамки дисплея, міняємо старий скотч на новий і приклеюємо новий сенсорний екран до дисплея. Процес складання відбувається в зворотному порядку. Збираємо, перевіряємо телефон.

Є один момент в процесі заміни сенсора на Desire S - мікросхема управління роботою тачскрін розташована на платі телефону, тому іноді виникає необхідність в калібрування сенсорного екрану HTC. Також почали надходити скарги, що на HTC Desire перестали працювати кнопки "меню" і "назад" або спрацьовують неправильно. У багатьох випадках це теж можна виправити калібруванням тачскрін.

Також досить часто клієнти жалутся на те, що відклеюється сенсор від дисплея на Desire S, і туди потрапляє пил. Якщо притиснути його, то якийсь час сенсор тримається, але потім знову онлеівается. Так ось, в такому випадку необхідно виконати повністю всю процедуру, описану в статті, щоб зняти сенсор, почистити пил під склом і заново переклеїти його до екрану. Начебто дрібниця, але спосіб усунення несправності досить трудомісткий.

Заміна сенсорного екрану на HTC Desire S коштує 500 гривень в нашому сервіс-центрі Remobile в Києві. Також у нас можна купити сенсорний екран HTC Desire S і виконати ремонт телефону самостійно.

Дивіться також:

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки