Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Проблеми з LG G4 і їх шляхи вирішення

  1. 1. Телефон несподівано перезавантажується
  2. 2. Швидко розряджається акумулятор
  3. 3. Деякі попередження пропадають
  4. 4. Екран не реагує належним чином
  5. 5. Повільна робота і безліч лагов
  6. 6. LED-індикатор постійно активний без причини
  7. 7. Не працює Bluetooth або Wi-Fi
  8. 8. Проблема перегріву
  9. 9. Повільна зарядка

LG G4 вийшов справжнім флагманом, проте навіть самі зразкові смартфони не позбавлені недоліків. У будь-якому гаджеті можна знайти як сильні, так і слабкі сторони, якісь недоліки і дивні помилки. Однак не переживайте: у нас є рішення проблем, пов'язаних з LG G4, і ми поділимося ними з вами.

1. Телефон несподівано перезавантажується

Якщо ваш LG G4 періодично перезавантажується сам по собі, то перше, що необхідно зробити, так це перевірити, що всі програми оновлені до своєї останньої версії. Перейдіть в Play Store на вкладку «Мої додатки»; в меню зліва.

Якщо проблема залишилася, то вам доведеться скинути настройки до заводських. Але не поспішайте! Спершу переконайтеся, що всі необхідні файли з телефону перенесені і збережені на іншому пристрої. Для бекапа фотографій стане в нагоді Google Photos, а інший контент можна скинути в Google Drive. Як тільки ця процедура виконана, перейдіть в «Налаштування», потім «Загальні», після «Резервна копія та відновлення», далі «Відновити заводські настройки».

2. Швидко розряджається акумулятор

Якщо батарея розряджається швидше, ніж раніше (причому це відбулося не поступово, а в одну мить, особливо якщо були якісь нові установки або оновлення), то перевірте, які програми найбільше витрачають енергію і видаліть їх (або подивіться настройки, можливо, запущені будь-які фонові процеси). Якщо навіть після цього проблему вирішити не вдалося, то варто також скинути параметри до заводських. Як це зробити, вже написано вище.

3. Деякі попередження пропадають

Якщо на екрані блокування не відображаються повідомлення, то зайдіть в «Налаштування», далі «Звук і повідомлення», після «Блокування екрану» і переконайтеся, що навпроти опції «Показувати всі повідомлення» коштує прапорець.

4. Екран не реагує належним чином

На цей рахунок був офіційний рада від члена відділу маркетингу компанії в США, правда стосувався він клавіатури LG. Її радили оновити, перейшовши в «Налаштування», потім «Загальні», після «Про телефоні», далі «Центр оновлень» і «Оновлення додатків». Зрозуміло, це допоможе лише тим, хто зіткнувся з проблемою саме з клавіатурою.

Решті ж ми радимо просте рішення: напевно проблема в плівці або захисному склі. Можливо, вони занадто товсті або погано приклеєні, тому дисплей набагато гірше реагує належним чином.

Можливо, вони занадто товсті або погано приклеєні, тому дисплей набагато гірше реагує належним чином

5. Повільна робота і безліч лагов

Немає жодної причини, по якій LG G4 зіткнувся б з проблемою по частині продуктивності. У девайсе встановлено найпотужніший і свіже залізо. Втім, ми не виключаємо той факт, що, можливо, якийсь додаток вимагає занадто багато ресурсів або який-небудь фоновий процес «висить» в оперативній пам'яті. Перевірте цей момент.

Для декого може стати в нагоді такі поради. У «Параметрах розробника» ( «Налаштування» - «Загальні» - «Про телефоні» - «Інформація ПО» 7 разів тапніте на номері збірки) знайдіть шкалу анімації при переході і встановіть тривалість в межах 0-0,5x для того, щоб прискорити інтерфейс.

Деякі користувачі говорять про поліпшення після відключення режиму двох активних вікон ( «Налаштування» - «Загальні»), а інші вирішують встановити більш стабільний сторонній лаунчер, наприклад Nova Launcher.

6. LED-індикатор постійно активний без причини

На XDA Developers просто радять включити і вимкнути світлодіод в «Налаштуваннях» - «Звуки і повідомлення». Також спробуйте відключити будильник, а після заблокувати дисплей. Переконайтеся, що індикатор також більше не горить.

7. Не працює Bluetooth або Wi-Fi

Найчастіше банальна перезавантаження або ж перепідключення до мережі вирішують виник лаг, проте іноді вирішення проблеми криється в дрібницях. Перевірте, чи не знаходиться смартфон в режимі «Економії енергії». Також переконайтеся, що явище виникає надто часто виходить від роутера. Спробуйте підключити до Wi-Fi-мережі інші пристрої або ж перезавантажити (перевірити настройки) маршрутизатор.

8. Проблема перегріву

Невеликий нагрів під час «важких» іграшок - це нормально, проте ніколи не залишайте девайс на сонці. Якщо проблеми з перегрівом постійні, то, може бути, ви якимось чином пошкодили корпус, і тепер якась деталь заважає відведення тепла. Винною може стати і програма. Упевнитися в цьому допоможе «Безпечний режим».

9. Повільна зарядка

LG G4 підтримує QuickCharge 2.0 від Qualcomm, однак зарядний пристрій, який поставляється в комплекті, звичайнісіньке, і може здатися, що воно заряджає повільно. Також відомі проблеми із сумісністю деяких сторонніх швидких зарядников, тому для початку спробуйте змінити модель і переконайтеся, що вихідний струм зарядного пристрою достатній для смартфона.

А з яким проблемами зіткнулися ви? Можливо, вам є що порадити? Залишайте свої коментарі нижче.

За матеріалами AndroidPIT

А з яким проблемами зіткнулися ви?
Можливо, вам є що порадити?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки