Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

7 кращих фірм-виробників планшетів

  1. APPLE
  2. SAMSUNG
  3. LENOVO
  4. ASUS
  5. MICROSOFT
  6. HUAWEI
  7. DELL
  8. Планшет якої фірми краще?

Планшети так і не змогли стати «вбивцями ПК»

Планшети так і не змогли стати «вбивцями ПК». Статистика свідчить, що обсяги їх продажів знижуються вже який рік поспіль. Хоча виробники і роблять різноманітні спроби оживити інтерес до цього сегменту портативних пристроїв, ситуацію в корені вони не виправляють. В умовах поточної кризи більшість вітчизняних споживачів цікавлять доступні і практичні рішення, що не забарилося позначитися на популярності шільдікових брендів. Але оскільки в огляді йдеться про кращих фірмах- виробниках планшетів, торгові марки Digma, Irbis, bb-mobile Techno і їм подібні, чий рейтинг в Росії досить високий, в нашому огляді не представлені.

APPLE

Займаючи за обсягами продажів перше місце на світовому ринку, компанія з Купертіно в Росії була лише третьою в 2014 році, а в наступних і зовсім не потрапляла в число лідерів. Зрозуміло, справа не в якості виробів під маркою Apple - претензій до законодавця мод і виробнику першого комерційно успішного планшета якраз небагато. Головним чином претензії пов'язані з впертим небажанням каліфорнійців оснащувати мобільні девайси слотами для карт пам'яті і високими цінами на планшети Apple. Ось останній фактор і став визначальним при формуванні переваг вітчизняних покупців в умовах кризи. Бюджетних пропозицій у Apple немає, а до умовно середнього класу належить модель iPad (2017). Примітно, що компанія вирішила спростити номенклатуру своїх лінійок і замість порядкового номера покоління, до найменування модельного ряду тепер додається рік виходу.

Подання нових iPad Pro на WWDC 2017

Особливістю всіх планшетів компанії є класичний форм-фактор 4: 3 і критерій «Retina», який визначає піксельну щільність, невиразну людським оком при типовому відстані до екрану. Дивитися фільми на будь-якому iPad не дуже зручно, але в Apple ніколи і не робили упор на мультимедійному характер використання своїх пристроїв, а для багатьох інших завдань співвідношення сторін 16: 9 або 16: 10 менше практично.

Дивитися фільми на будь-якому iPad не дуже зручно, але в Apple ніколи і не робили упор на мультимедійному характер використання своїх пристроїв, а для багатьох інших завдань співвідношення сторін 16: 9 або 16: 10 менше практично

На фото планшет Apple iPad Pro

Сегмент топ-рівня представляють оновлені моделі iPad Pro. На жаль, в Apple вирішили перевершити економність, продемонстровану трохи раніше компанією Microsoft, і комплект поставки цих планшетів не передбачає навіть стилуса, не кажучи вже про чохлі-клавіатурі.

Висновок: Apple - одна з кращих фірм-виробників планшетів, але дозволити собі такий планшет може далеко не кожен.

SAMSUNG

Останнім часом південнокорейський гігант індустрії також до межі спростив асортиментна різноманітність своїх планшетів. Якщо ще два-три роки тому експерти ринку відзначали незрозумілу внутрішню конкуренцію серед деяких лінійок Samsung, то зараз вся номенклатура обмежується флагманами Tab S3 і пристроями умовно середнього рівня Tab A. В процесі такої реорганізації планшетних рядів, десь загубилися цікаві рішення зі стилусом Note і Note Pro, практично «зачахло» розвиток захищених моделей Tab Active, та й оновлення бюджетної лінійки Tab E малоймовірно. Компанія в черговий раз переглянула концепцію позиціонування своїх апаратів і тепер співвідношення сторін екрану 4: 3 покладається флагманів, а пристрої класом нижче знову орієнтовані на зручне відтворення мультимедійного контенту.

Такий планшет зі складним дисплеєм компанія Samsung обіцяла випустити ще в 2016 році.

Серед пропозицій фірми Samsung найбільший інтерес представляють планшети-флагмани і остання 8-дюймова модель Tab A. Перші оснащуються високоякісними AMOLED-екранами, щодо яких виробник є безумовним лідером на ринку. Друга цікава як недороге рішення для всіх членів сім'ї, включаючи дітей. Можливо, оновлення інших серій буде анонсовано на виставці MWC 2018, але поки відомо тільки про плани компанії представити там черговий Tab S.

На фото захищений планшет для екстремалів і ділових людей Samsung Tab Active, який так і не знайшов свого споживача.

Висновок: Планшети фірми Samsung досить популярні в Росії. Але, в порівнянні зі смартфонами цього ж виробника, вони виглядають бідним родичем. Майже завжди, розробляючи нову модель, фахівці компанії вибирають для неї не найсучаснішу апаратну платформу, обов'язково програє рішенням, використаному в смартфоні відповідного класу.

Детальніше: 7 кращих планшетів Samsung

LENOVO

Незважаючи на вже багаторічна стабільне падіння інтересу покупців до планшетів в цілому, популярність і обсяги продажів продукції цього китайського ТехноГігант постійно зростають. Причому як в кількісному вираженні, так і в грошовому. Власне, якщо подивитися на різноманітність модельних рядів планшетів Lenovo, нічого дивного в цьому факті немає. Асортимент охоплює практично всі можливі «ніші», а компанія пропонує рішення не тільки на операційній системі Android, але і на Windows-платформі. За класичний форм-фактор у Lenovo зараз відповідає сімейство Tab 4, в якому більшість 8-ми і 10-дюймових моделей вигідно відрізняються від прямих конкурентів потужністю начинки.

За класичний форм-фактор у Lenovo зараз відповідає сімейство Tab 4, в якому більшість 8-ми і 10-дюймових моделей вигідно відрізняються від прямих конкурентів потужністю начинки

На фото Lenovo Miix 510

Легко адаптуватися до будь-яких завдань вміють гібридні пристрої з лінійки Miix, чия знімна клавіатура зовсім не заважає використовувати подібні девайси в розважальних цілях. Знову-таки, у «серйозних хлопців» немає рішень початкового рівня (на кшталт Miix 320), а «гравці» простіше не зазіхає на професійний сегмент, де правлять бал велика діагональ екрану і дійсно продуктивні процесори, як у п'ятисотий серії.

На фото планшет з проектором Lenovo Yoga Tablet 3 PRO.

Нікуди не поділися планшети Yoga Tablet, моментально привертають до себе увагу унікальним дизайном. Нарешті, парочка «йогів» обзавелася клавіатурою, та не простий, а сенсорної. Хочеш - з текстом працюй, з'явилася необхідність - відключав підсвічування і користуйтеся її в якості дігітайзера.

Висновок: Lenovo - одна з кращих фірм-виробників планшетів. Не в останню чергу це стало можливим завдяки значному асортименту бюджетних пристроїв, а також планшетів сегмента Lower Mid-End.

Детальніше: 8 кращих планшетів Леново

ASUS

Сумне видовище є нинішній асортимент класичних планшетів тайванців. Якщо раніше виробник привертав потенційних покупців великою кількістю всіляких модифікацій і доступними цінами, то зараз у компанії все строго прагматично - мало не по єдиній позиції в основних сегментах (і то не у всіх). До того ж, деякі пристрої в вітчизняної роздрібної мережі просто не знайти. Зокрема, реально класний 8-дюймовий ZenPad 3S (Z582KL). Проте, вибираючи планшет від ASUS, як і раніше доводиться буквально вчитуватися в кожну букву позначення моделі, адже різниця між версіями може бути про-го-го який. Наприклад, між Z301ML і Z301MFL.

На фото ASUS ZenPad 3S 8 (Z582KL)

По всій видимості, думка аналітиків ринку про те, що компанія вирішила зосередитися на гібридних рішеннях, відповідає дійсності. По крайней мере, ця категорія планшетів у ASUS представлена ​​значно повніше. Шкода тільки, що деякі новинки так довго добираються до вітрин наших магазинів. Порівняно недорогий високопродуктивний Transformer Pro T304 анонсований ще на початку 2017, а купити його вельми проблематично і через рік. При цьому «найсвіжіший» Mini T103HAF вже активно пропонується.

При цьому «найсвіжіший» Mini T103HAF вже активно пропонується

На фото ASUS Transformer Pro T304

Висновок: Планшети фірми ASUS вже не радують око великою різноманітністю, але все одно змушують напружуватися при виборі відповідного пристрою, остільки характеристики окремих моделей, можуть відрізнятися радикально.

MICROSOFT

Компанія спеціалізується на великоформатних пристроях, діагоналлю від 10 дюймів. Само собою, всі вони оснащуються операційною системою Windows.

На стіні теж висить планшет. Це Microsoft Surface Hub з діагоналлю 84 дюйма.

Широкою популярністю подібні пристрої не користуються, але приблизно 5-відсоткову частку ринку займають. Основні покупці Windows-планшетів - фанати ОС або користувачі, добре представляють, що їм потрібно і яку ціну (у всіх сенсах) за це доведеться заплатити.

Пристроїв бюджетного і середнього цінових сегментів серед планшетів редмондской корпорації просто немає.

Для всіх планшетів зберігається співвідношення сторін 3: 2, що також є «фішкою» компанії. У порівнянні з форм-фактором 4: 3, така пропорція екрану набагато краще підходить для перегляду фільмів. З іншого боку, продукція підрозділу Microsoft Device оснащується чутливими дисплеями, орієнтованими на ефективне використання стилусів. Останнє покоління Surface Pen розпізнає 4098 рівнів натискання і сприймає нахили. Власне, це одна з головних відмінностей від «четвірки», не рахуючи оновилася апаратної платформи. Повністю перетворити планшет в універсальний міні-ПК дозволяє чохол-клавіатура.

На фото Microsoft Surface Studio

Якщо ви професійно працюєте з цифровою графікою, вам не обійтися без спеціалізованих інструментів. Серед пропозицій корпорації є відповідне рішення «все-в-одному» під найменуванням Surface Studio. У певному сенсі цей продукт можна розглядати як інтерактивний графічний планшет-гігант.

Висновок. Якщо не брати до уваги високу вартість, то головним недоліком планшетів виробництва Microsoft як і раніше залишається бідний асортимент сенсорного Windows-софта.

HUAWEI

Перший планшет MediaPad компанія Huawei випустила в далекому 2012 році і був він на той момент одним з кращих доступних рішень. Власне кажучи, ця модель до цих пір ще зустрічається в продажу.

Спільна пересувна виставка Мегафон і Huawei в Іркутську.

Вивівши на ринок кілька полегшених модифікацій і вирішивши розвинути успіх, виробник розділив серію на спеціалізовані лінійки: бюджетну (T), мультимедійну (M) і преміального класу (X). Перша складається з апаратів з максимальною роздільною здатністю екрану 1280 × 800, виконана без особливих наворотів, а для повного щастя власників їй не вистачає тільки більшого обсягу пам'яті. Лінійки доросли до третього покоління і, в процесі розвитку, «втратили» флагмана. Вірніше, друга спочатку «наздогнала» його по характеристикам, потім витіснила, а в кінці знову розділилася на два сімейства M3 і M3 Lite. Особливістю мультимедійних планшетів Huawei є відмінна акустична підсистема, яку компанії допомагали розробляти фахівці з Harman / Kardon.

На фото Huawei MediaPad M3 Lite 10

Чим ще примітні Медіапади від Huawei, так це наявністю актуального «дитячого» режиму. Більш того, компанія навіть виробляє спеціальний варіант 7-дюймового планшета, оснащеного товстим силіконовим бампером з зручної ручкою. А ось гібридних пристроїв у виробника раз ... та й усе. Проте, зараз він займає 4-5 місце в Росії за обсягами продажів планшетів.

Висновок: Фірма Huawei виробляє відмінні планшети, але моделей з клавіатурою і ОС Windows у неї практично немає (MateBook - єдина і неповторна).

DELL

Ця компанія є одним з основних ІТ-виробників для корпоративного сектора, тому і планшетні рішення у неї відповідного рівня. На даний момент DELL випускає дві лінійки планшетів і спеціалізовану робочу поверхню для цифрового творчості. На відміну від близької за призначенням студії Microsoft, продукт DELL Canvas розрахований на підключення до ПК.

Графічна студія DELL Canvas на виставці CES 2017

Серйозні люди дуже відповідально ставляться до захисту інформації та планшети серії Latitude 5285 готові запропонувати для цього всі необхідні інструменти. Одних тільки варіантів аутентифікації користувача там може бути кілька. Лінійка 7285 в цьому сенсі набагато простіше, а її «фішка» полягає в бездротовому способі зарядки акумулятора. Така можливість з'являється при наявності спеціального клавіатурного блоку і відповідної станції-підставки.

Така можливість з'являється при наявності спеціального клавіатурного блоку і відповідної станції-підставки

DELL Latitude 7285 на бездротової зарядної станції

Але і це ще не все. Для планшета Latitude 7285 знайдеться парочка інших сумісних клавіатур - з додатковою батареєю або гранично малою товщиною.

Висновок: Планшети фірми DELL досить гарні, орієнтовані на ділову застосування і відрізняються часом унікальними можливостями.

Планшет якої фірми краще?

В умовах спаду попиту і боротьби за покупця питання «Планшет якої фірми краще - Lenovo, Samsung, Apple або інших лідерів галузі?» Однозначної відповіді не має - все відомі виробники випускають якісні і цікаві продукти. У кожного з них є свої сильні і слабкі сторони, і вибір кращого планшета за вами. Визначтеся, що ви чекаєте від нього - надійність, престижність, зовнішній вигляд, якісний екран, хороша камера, можливість роботи з документами, захищеність, доступна ціна? І вибирайте планшет тієї компанії, яка випускає моделі, що задовольняють вашим вимогам.

Додамо, що одним із сучасних векторів розвитку планшетів є гібридизація їх конструкції. Чохли-клавіатури, багатофункціональні док-станції, стілуси з великим числом реєстрованих рівнів натискання і положень в просторі підносяться зараз як необхідний компонент і ознака правильної еволюції. Адже якщо пригадати, що в перші планшети закладалася ідеологія виключно сенсорного управління пристроєм - виходить розрив шаблону.

Планшет якої фірми краще?
В умовах спаду попиту і боротьби за покупця питання «Планшет якої фірми краще - Lenovo, Samsung, Apple або інших лідерів галузі?
Визначтеся, що ви чекаєте від нього - надійність, престижність, зовнішній вигляд, якісний екран, хороша камера, можливість роботи з документами, захищеність, доступна ціна?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки