Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як включити WiFi на ноутбуці

Привіт, шановні відвідувачі smartronix Привіт, шановні відвідувачі smartronix. ru. У даній статті ми розповімо, як включити wifi на ноутбуці. Справа в тому, що на ноутбуках різних марок і виробників Wi-Fi також включається по різному. На деяких моделях ноутбуків потрібно включати механічний перемикач, на інших досить натиснути потрібну комбінацію клавіш клавіатури.

Тому наша стаття буде розбита на дві частини. У першій частині ми розповімо, про включення WiFi на різних моделях ноутбуків, а в другій частині розглянемо деякі особливості включення WiFi в операційній системі Windows. Отже, поїхали!

Як включити Wi-Fi на ноутбуці

Далі ми наведемо стандартні комбінації клавіш ноутбуків, які дозволяють включити Wi-Fi на ноутбуці. Не варто забувати, як вже було сказано вище, що деякі моделі мають механічний вимикач / перемикач, який відповідає за включення WiFi ноутбука.

Ви завжди можете уточнити даний момент, поставивши запитання в коментарях. Зараз же, ми перейдемо до комбінаціям клавіш ноутбука, які покликані включити wifi. Зазвичай кнопка на ноутбуці, яка відповідає за включення бездротової мережі позначена стилізованим значком:

  1. Почнемо з ноутбуків компанії Asus (Асус). Для включення Wi-Fi на них використовується комбінація клавіш Fn + F2.
  2. У ноутбуків компанії HP (Hewlett Packard) потрібно затиснути Fn + F12. Або знайти кнопку з зображенням бездротової мережі.
  3. Ноутбуки Acer (Асер) і Packard Bell включають WiFi за допомогою комбінації клавіш Fn + F3.
  4. На ноутбуках MSI WiFi включається за допомогою клавіш Fn + F10.
  5. На моделях ноутбуків від Samsung (Самсунг) потрібно затиснути Fn + F9 або Fn + F12.
  6. Ноутбуки від Lenovo (Леново). в залежності від моделі, можуть мати спеціальний перемикач. Також включення бездротової мережі може бути через комбінацію клавіш Fn + F5.
  7. На ноутбуках від Toshiba (Тошиба) слід використовувати поєднання клавіш Fn + F8.
  8. Ноутбуки від Sony Vaio (Соні Вайо) можуть мати механічний перемикач.

При відсутності кнопки Fn має сенс пошукати перемикач на торці вашого ноутбука. Якщо після включення за допомогою клавіш або перемикача, WiFi так і не запрацював, то можливо причина криється в налаштуванні операційної системи Windows, про налаштування якої буде розказано далі.

Програмне включення вай-фай на ноутбуках

На деяких моделях ноутбуків може стоять програмне забезпечення через яке здійснюється включення WiFi адаптера. Наприклад, на ноутбуках Samsung ця програма називається «Easy Settings», а на ноутбуках з Wi-Fi адаптерами від компанії Intel встановлена програма «Intel PROSet». Цей факт безсумнівно потрібно враховувати, особливо якщо Ви не знайшли гарячу клавішу на клавіатурі і на ноут відсутня механічний перемикач.

Якщо на вашому ноутбуці встановлено подібне забезпечення, то включення Wi-Fi мережі здійснюється через ці програми.

Як включити wifi на комп'ютері

Для тих з вас, шановні відвідувачі, хто не володіє ноутбуком, а хоче включити Wi-Fi на стаціонарному комп'ютері, ми хочемо зробити невелике пояснення. Справа в тому, що далеко не всі материнські плати мають вбудований вайфай модулем, який дозволяє зв'язуватися за бездротовою технологією. Дізнатися, чи є на комп'ютері WIFI модуль можна з специфікації до вашої материнської плати або спробувати знайти адаптер в диспетчері пристроїв Windows.

Як видно з скріншоту розташованого вище, вай-фай адаптер містить слово «Wireless». Також модуль може містити слово «WiFi». Як Ви вже напевно зрозуміли, без такого адаптера зв'язатися з бездротовою точкою доступу або маршрутизатором не вийде. У продажу є різноманітне обладнання, Wi-Fi адаптери і модулі на будь-який смак і гаманець. Розділити їх можна на два основних типи - USB і PCI адаптери. На зображенні нижче зображений PCI модуль для підключення до Wi-Fi:

Відповідно USB адаптер вставляється в USB роз'єм на материнській платі, а PCI адаптер підключається в pci слот материнської плати. Після установки драйверів таким адаптером можна повноцінно користуватися. Перейдемо до налаштувань, які відповідають за Wi-Fi у вашій операційній системі.

Включаємо WiFi в Windows

Є ряд опцій, які слід перевірити щоб WiFi заробив. Для початку перейдіть в диспетчер пристроїв ( «Панель управління»> «Система»> «Диспетчер пристроїв») і перевірте, чи все в порядку з драйвером мережевого адаптера. На пристрої не повинно бути жовтого оклику значка, і воно повинно бути задіяно, як показано на наступній картинці (про налаштування адаптера в диспетчері пристроїв ми розповімо нижче).

Далі потрібно перевірити, чи включено потрібне нам бездротове підключення. Для цього відвідаємо «Панель управління»> «Мережа та Інтернет»> «Мережеві підключення». На наступній картинці показано, що швидкість безпровідної мережі включено. Якщо у Вас також воно не задіяно, то його потрібно включити, клікнувши по ньому правою клавішею мишки.

Крім цього, слід переконатися, що ваш ноутбук побачив точку доступу або роутер і підключився до цього пристрою. До речі, ми радимо ознайомитися зі статтею: як налаштувати WiFi роутер. Отже, якщо WiFi роутер видно, то в треї Windows (в правому нижньому кутку значок драбинкою) потрібно його вибрати і натиснути кнопку «Підключення» до потрібної WiFi мережі.

Після цього, досить ввести пароль і WiFi мережу запрацює.

Якщо WiFi на ноутбуці не включається

Тут ми вирішили дати коротку інструкцію, якщо Wi-Fi ніяк не хоче включатися, хоча потрібна комбінація клавіш вже начебто і натиснута. В першу чергу переконайтеся, що адаптер, про який ми розповідали вище, задіяний в диспетчері пристроїв.

Також може статися, що для адаптера не встановлено драйвер. В цьому випадку, потрібно зайти на сайт виробника ноутбука, знайти розділ для скачування драйверів і завантажити потрібний драйвер для WiFi модуля. Якщо у Вас вже є драйвер (наприклад на диску з драйверами, який йшов в комплекті з ноутбуком), то його можна встановити вручну, вказавши його місце розташування:

Далі, Вам потрібно переконатися, що ваш бездротової роутер включений і працює. Якщо маршрутизатор включений, то його можна на час знеструмити (приблизно на півхвилини) і включити його заново. Можна перевірити WiFi мережу за допомогою мобільного телефону або планшетного комп'ютера, якщо такі є під рукою.

Якщо гаджет знаходить мережу і підключається до неї, значить проблема в ноутбуці. При появі проблем з включенням WIFI, ми також радимо прочитати нашу іншу статтю, якщо Wi-Fi так і не запрацював. На цьому все, сподіваємося, що наша інструкція, як включити wifi на ноутбуці, виявилася корисною. Якщо у Вас залишилися питання і проблема не вирішена, то Ви завжди можете задати питання в коментарях. Наостанок, подивіться невелике відео, як налаштувати вай-фай на ноутбуці:

чому ноутбуці toshiba

як розібрати ноутбук тошиба l300

як включити wifi на ноутбуці toshiba

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки