Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

WasserKRAFT - Аксесуари для ванної кімнати. Настінні або настільні: ось у чому питання?

При плануванні дизайну ванної ми творимо унікальний куточок у своїй квартирі. Хочеться, щоб це було щось сокровенне, що відображає особистість господаря і відповідає всім вимогам комфорту. У цьому незмінно допомагають аксесуари для ванної кімнати.

Настінні аксесуари для ванної кімнати

плюси

1. Простір. Настінні аксесуари займають той простір, який з функціональної точки зору не є необхідним. Особливо вигідно їх використання в маленькій ванній кімнаті, тому що залишилися поверхні можна зайняти більш ефективно.
2. Збільшення корисної площі. Цього легко домогтися за допомогою монтажу парних аксесуарів. Так на одному кріпленні ви зможете повісити два вироби: склянки, склянку і мильницю, стакан і дозатор - вибір залишається за вами. Це не тільки практично, але і зручно: ви зможете встановити невеликий умивальник, що відображає сміливі дизайнерські рішення.
3. Величезний асортимент. Серії настінних аксесуарів для ванної кімнати необмежені в кількості виробів. У них ви можете знайти силові, для розміщення рушників і халатів, яких в настільних аксесуарах немає.

мінуси

Настінні аксесуари потребують професійного монтажу. Для цього необхідно подумати заздалегідь, куди саме повісити кожен виріб, на якій відстані один від одного і т.д. Оскільки ремонт робиться на довгий час, то ці питання слід продумати грунтовно.

Настільні і підлогові аксесуари для ванної кімнати та туалету

плюси

1. Монтаж. Настільні аксесуари не вимагають ретельного планування та монтажу. До всього іншого, їх легко замінити, поміняти один з одним місцями, переставити з однієї полиці на іншу. Що стосується підлоги підставки для туалету, то вона практично поєднує в собі щітку для унітазу, тримач туалетного паперу і підставку для освіжувача повітря. Зберігати все в одному місці - це не тільки зручно, але й практично.
2. Оригінальність. Саме настільні аксесуари частіше виконані в незвичайному дизайні, що допоможе зробити вашу ванну кімнату неповторною. Ви зможете знайти химерні форми виробів, що дозволить атмосфері ванній кімнаті зазвучати по-іншому: більш сміливо і креативно.

мінуси

Настільні аксесуари для ванної кімнати зазвичай не мають функціональних силових виробів: поличок, гачків, власників для рушників. Тут на допомогу прийдуть додаткові аксесуари. Вони створені для того, щоб заповнювати відсутність виробів в основний колекції. Тому такі прикраси інтер'єру частіше нейтральні за своїм дизайном, що дозволяє їм вписатися в будь-який інтер'єр.


Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки