Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Велосипед Фокус (Focus), історія бренду - veloman.by

«Від професіоналів - професіоналам» - девіз Focus, який розкриває цілі і завдання, поставлені керівниками компанії.

велосипеди Focus поєднують в собі німецька якість, надійність та інноваційність. Всі ці якості швидко полюбилися велосипедистам у всьому світі.

Не дивлячись на те, що компанія відносно молода, ідея зародилася в 1992 році у Майка Клюгге, вона досить відома в усьому світі і велосипеди Focus користуються великою популярністю не тільки у професійних велосипедистів, а й у любителів.

Не дивлячись на те, що компанія відносно молода, ідея зародилася в 1992 році у Майка Клюгге, вона досить відома в усьому світі і велосипеди Focus користуються великою популярністю не тільки у професійних велосипедистів, а й у любителів

Як вже говорилося вище історія Focus починається в 1992 р в ті роки широке поширення набувають гірські велосипеди . Mike Kluge - триразовий чемпіон світу вирішує відкрити свою велосипедну компанію і називає її Focus. Уже в 93 він ставати чемпіоном Німеччини і посідає друге місце на чемпіонаті світу на своєму велосипеді Focus .

Звичайно це зацікавило великих вело виробників і вже до кінця 93 року Фокус починає розвиватися спільно з Derby Cycle Werke. На початку лінія виробництва складалася з 6 моделей гірських велосипедів. Наголос робився на «ціна-продуктивність», але вже в недалекому лінійка моделей розширилася.

Особлива увага завжди приділяється рамі велосипеда, на неї наносять спеціальне покриття, яке довше зберігає зовнішній вигляд.

Кожна деталь окремо, а також модель в зборі проходить серйозні перевірки і тести на одному з найбільших випробувальних центрах Європи. Інженери-випробувачі покладаються не тільки на їх багаторічний досвід і спеціальні знання, а й особливо на новітнє тестове обладнання. Випробування FOCUS вище міжнародних стандартів і мають в своєму розпорядженні власні програми тестування - з крайньої деформацією і навантаженням на велосипеди.

В команду Focus входить більше 500 чоловік, серед яких не тільки інженери і розробники, а й досвідчені спортсмени, які допомагають тестувати і розробляти нові моделі велосипедів фокус.

Одним словом велосипеди Focus - це серйозний, світовий велосипедний бренд для любителів і професіоналів, родом з Німеччини.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки