Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Топ-7 планшетів 2017 року. вибір ZOOM

  1. Microsoft Surface Pro 5
  2. Apple iPad Pro 2017
  3. Samsung Galaxy Tab S3
  4. Asus Zenpad 3s 10
  5. Huawei MediaPad M3
  6. Lenovo Tab 4 10 Plus
  7. Xiaomi Mi Pad 3

Популярність планшетів вже давно неухильно падає: вся справа в форм-факторі, який колись замислювався як альтернатива смартфону з маленьким екраном і одночасно більш компактна заміна ноутбука. Однак по продуктивності планшети стали відставати від потужних лептопів, а смартфони почали наздоганяти планшетні ПК за розміром діагоналі.

Але планшети все ще купують ті, кому потрібен або девайс з відносно великим екраном для перегляду відео та серфінгу в мережі, або пристрій для роботи, в тому числі пов'язаної зі створенням контенту.

Microsoft Surface Pro 5

Найдорожчий і найбільш потужний планшет з нашої вибірки, який здатний дійсно замінити ноутбук. Пристрій продається в 6-ти різних варіантах: можна взяти версію слабший або топову конфігурацію з процесором Intel Core i7, 16 Гбайт ОЗУ і накопичувачем місткістю 1 Тбайт - такими характеристиками може похвалитися не кожен настільний ПК.

Корпус планшета виконаний з магнієвого сплаву, його товщина складає 8,5 мм - показник хороший, але не рекордний. Діагональ екрану Pixel Sense дозволом 2736x1824 пікселів - 12,3 ", співвідношення сторін - 3: 2. Варто виділити наявність 2-х колірних профілів - sRGB і Enhanced. Перший забезпечує природні тони і стане в нагоді людям, які працюють з фотографіями, другий відповідає за яскраві і насичені кольори, призначений для перегляду відеоконтенту.

Перший забезпечує природні тони і стане в нагоді людям, які працюють з фотографіями, другий відповідає за яскраві і насичені кольори, призначений для перегляду відеоконтенту

Екран підтримує електронне перо Surface Pen, яке було оновлено торік: тепер воно підтримує роботу при нахилах і вирощених, що особливо важливо для художників і дизайнерів. Крім того, було зменшено час відгуку з 40 до 21 мс. Однак ложка дьогтю тут є: перо перестали включати в комплект поставки і тепер продають окремо від планшета ((5670 руб.). Теж саме відноситься і до фірмового чохла-клавіатурі Type Cover з вбудованим трекпадом: за неї доведеться доплатити 9050 рублів.

Apple iPad Pro 2017

iPad Pro як і раніше випускається в 2-х версіях: з діагоналлю дисплея 10,5 і 12,9 дюйма - Apple вирішила випустити 10,5-дюймовий апарат замість 9,7-дюймового. У всьому іншому, за винятком дозволу екрану і габаритів, планшети схожі один на одного немов близнюки. У порівнянні з попередніми iPad Pro різниця в дизайні незначна: розмовний мікрофон перемістився на центр верхньої межі, основна камера тепер не втоплена в корпус, а виступає над ним. Крім того, під нею з'явилася спалах.

Retina дисплей обзавівся новою технологією ProMotion, яка відповідає за швидкість відгуку: тепер вона стала ще менше. Додамо, що це стосується не тільки торкань пальцями, але і використання Apple Pencil. Виросла і частота оновлення зображення: тепер вона досягає 120 Гц. Ну а співвідношення сторін 4: 3 і раніше оптимально для створення контенту, для чого і призначений, в першу чергу, iPad Pro.

Ну а співвідношення сторін 4: 3 і раніше оптимально для створення контенту, для чого і призначений, в першу чергу, iPad Pro

Функціональність електронного пера також була збільшена: тепер можна робити швидкі замітки безпосередньо на екрані блокування. Передбачена і обкладинка-клавіатура Smart Keyboard, тільки для 10,5-дюймового пристрою доведеться її оновити - планшет став більше за розмірами, ніж його 9,7-дюймовий варіант.

За продуктивність планшета відповідають процесор A10X Fusion з 64-бітної архітектурою і вбудований співпроцесор М10 в поєднанні з 4 Гбайт ОЗУ. Внутрішньої пам'яті в залежності від модифікації може бути 64, 256 або 512 Гбайт.

Оновлена ​​iOS 11 отримала ряд нових функцій, заточених саме під планшет. Нова панель Dock дозволяє миттєво перемикатися між останніми програми або типи файлів, з якими ви працювали. Крім того, з'явилася можливість простим рухом пальця перенести файл з однієї програми в іншу.

Samsung Galaxy Tab S3

У порівнянні зі своїм пластиковим попередником S2 новий планшет Galaxy S3 обзавівся корпусом зі скла і металу. Однак в плані дизайну він дуже схожий на свого прабатька. Вражають мультимедійні можливості пристрою: 9,7 дюймовий sAmoled дисплей c роздільною здатністю 2048 × 1536 і 4 адаптивних динаміка: для перегляду фільмів або «залипання» в гри таке поєднання - відмінний варіант. Тим більше, що планшет підтримує відтворення відеоконтенту в форматі HDR (докладніше про HDR в мобільних пристроях читайте в нашій статті ).

«Фішка» вищезазначених динаміків полягає в подачі багатоканального звуку в будь-якому положенні планшета. Якщо перевернути пристрій, то звук просто перерозподілиться на інші колонки, і ви не відчуєте різниці.

Начинка планшета вельми солідна - 4 Гбайт ОЗУ і процесора Snapdragon 820 вистачить для більшості «важких» завдань. Вбудованої пам'яті тут всього 32 Гбайт, що було б зовсім несерйозно, якби її не можна було розширити за рахунок карти Micro SD.

Екран Galaxy Tab S3 підтримує роботу з оновленим стилусом S Pen, за допомогою якого можна не тільки працювати з текстом і зображеннями, а й використовувати його в багатьох розважальних програмах. Крім того, S Pen не потрібно заряджати. Ну а підтримка швидкої зарядки і потужний акумулятор на 6000 мАг - це навіть не перевага, а необхідність, тому що при більш скромних показниках планшет потрібно було б тримати весь час поруч з розеткою.

Asus Zenpad 3s 10

9,7-дюймовий Планшет Asus Zenpad 3s 10 отримав дуже тонкий (всього лише 5,8 мм завтовшки) суцільнометалевий корпус, та й важить пристрій теж небагато - 430 м Дозвіл екрану складає 2048х1536 пікс., Модель оснащена двома камерами на 5 і 8 Мп. За продуктивність відповідає шестиядерний MediaTek MT8176 з 4 Гбайт ОЗУ, а 32 Гбайт флеш-пам'яті розширюються за допомогою карти пам'яті об'ємом до 128 Гбайт.

Картинку на екрані оптимізує технологія ASUS VisualMaster: вона відповідає за підвищення чіткості, поліпшення передачі кольору і зниження шкідливого впливу на очі. Звук в планшеті теж не підкачав: технологія SonicMaster 3.0 служить для поліпшення якості аудіо. А DTS Headphone: X дозволяє користувачам в навушниках насолоджуватися звуком у форматі 7.1.

Не забули в Asus і про електронне перо під назвою Z Stylus: воно стане в нагоді як для простого малювання, так і для серйозної роботи. Причому тут стилус продається в комплекті з планшетом.

Для геймерів в інтерфейсі Zen UI передбачена спеціальна ігрова панель Game Genie. З її допомогою ви зможете прискорити апарат під час гейминга і навіть транслювати свої ігри на сервіс YouTube Gaming натисненням однієї кнопки.

Huawei MediaPad M3

Huawei MediaPad M3 ( читайте наш огляд ) Акцент зроблений на медіаразвлеченій: він оснащений двома бічними динаміками Harman / Kardon і комплектується гарнітурою від AKG. За допомогою системи об'ємного звучання SWS 3.0 і вбудованого аудіочіп AK4376 D / A акустика планшета видає насичений звук. Правда, в апарата немає розмовного динаміка, і випадку дзвінка власнику доведеться користуватися навушниками або гучним зв'язком.

З зовнішністю тут все в порядку: пристрій одержав досить тонкий (7,3 мм) суцільнометалевий алюмінієвий корпус і виглядає вельми елегантно.

З зовнішністю тут все в порядку: пристрій одержав досить тонкий (7,3 мм) суцільнометалевий алюмінієвий корпус і виглядає вельми елегантно

IPS-екран з діагоналлю 8,4 дюйма і роздільною здатністю 2560х1600 точок може похвалитися технологією ClariVu 3.0, що розширює діапазон кольорів дисплея і відтинає шкідливий синій спектр, який негативно впливає на зір. В цілому картинка різка, чітка, яскрава і з хорошими кутами огляду.

Працює апарат під управлінням не самої нової ОС Андроїд 6.0 з фірмовою оболонкою EMUI 4.1. «Серце» у Huawei MediaPad M3 фірмове - Kirin 950, обсяг ОЗУ стандартний - 4 Гбайт.

Lenovo Tab 4 10 Plus

Lenovo Tab 4 10 Plus - це флагман А-серії виробника з начинкою на основі Qualcomm Snapdragon 625, 4 Гбайт ОЗУ і вбудованою пам'яттю розміром 64 Гбайт. Для перегляду фільмів і більшості ігор цього вистачає, і пристрій добре підходить для сімейного користування.

Планшет позиціонується виробником як «сімейний», тому тут можна створювати безліч облікових записів з індивідуальним відбитком пальця і ​​різними настройками системи. Не забули в Lenovo і про дітей: пакет Kids 'Package - це доповнення до планшета, що включає в себе протиударний бампер, наекранной фільтр, що знижує навантаження на очі дитини, і різні наклейки. Для дитячого аккаунта також передбачено блокування небажаного контенту: дитина зможе відкрити тільки перевірені сайти.

Для дитячого аккаунта також передбачено блокування небажаного контенту: дитина зможе відкрити тільки перевірені сайти

Корпус планшета виконаний з пластика з металевими вставками по гранях. Вся ця конструкція закрита ще і захисним склом Gorilla Glass 4 для більшої міцності.

Великий 10,1-дюймовий дисплей має роздільну здатність 1920х1080 пікселів, що для такої діагоналі замало. Але IPS-матриця гарантує хороші кути огляду без спотворення кольорів.

Для перегляду і прослуховування контенту в планшеті передбачені два стереодинаміки з підтримкою технології Dolby Atmos - користувачі говорять про чистому і потужному звучанні. Крім того, у пристрої дуже ємна для такої діагоналі батарея на 7000 мАч, а це до 13 годин відтворення відео (за заявою виробника).

Xiaomi Mi Pad 3

Алюмінієвий корпус, закруглені кути, невеликі рамки по краях дисплея - Mi Pad 3 вийшов точною копією свого попередника Mi Pad 2 зовні, але основні відмінності апаратів криються в «залізі». Новий варіант працює на 6-ядерному ARM-процесорі MediaTek MT8176 з 4 Гбайт ОЗУ і 64 Гбайт вбудованої пам'яті. Головна відмінність від конкурентів - фірмова оболонка MIUI 8 на базі Android 7.0.

Збереглися в планшеті і якісні стереодинаміки, і ємний акумулятор на 6600 мАч з підтримкою швидкої зарядки, і непоганий екран. 7,9-дюймовий дисплей виконаний за технологією IPS і має дозвіл 2048x1536 пікселів - для такої діагоналі показник вельми хороший, як і щільності пікселів 324 PPI. Є захисне скло з олеофобним покриттям.

Трохи поліпшили і основну камеру: тут коштує 13-мегапіксельний модуль з апертурою f / 2.0, що для планшета дуже навіть непогано. Фронтальна камера стандартна на 5 Мп. Ну і найпривабливіший момент тут - це ціна: всі ці характеристики можна купити приблизно за 16 500 рублів.


ЕкранГабарити, маса

процесор,

ОЗУ,

внутрішня пам'ять

ЦінаMicrosoft Surface Pro 5

12,3 "2736x1824 пікс. 292,10x201,42x8,5 мм 784 г

Intel Core m3 / i5 / i7,

1 / До 16 Гбайт

Від i 55 990 iPad Pro 10,5 "/ 12,9"

10,5 "2224х1668 пікс.

12,9 "2732x2048 пікс.

250,6х174,1х6,1 мм, 477 г

305,7х220,6х6,9 мм, 692 г

A10X Fusion

4 / до 512 Гбайт

Від i 46 990

Від i 58 990

Galaxy Tab S3

9,7 "2048 x тисяча п'ятсот тридцять шість пікс. 237,3x169,0x6 мм 434 г

Snapdragon 820

4/32 Гбайт

i 49 990 Asus Zenpad 3s 10 9,7 "2048х1536 пікс. 242,3x164,2x6,75 мм 490 г

MediaTek MT8176

4/64 Гбайт

i 29 990 Huawei MediaPad M3 8,4 "2560x1600 пікс. 215,5x124,2x7,3 мм 310 г

Kirin 950

4/64 Гбайт

i 25 990 Lenovo Tab 4 10 Plus 10,1 "1920 x 1200 пікс. 247х173х7 мм 475 г

Snapdragon 625

4/64 Гбайт

i 21 990 Xiaomi Mi Pad 3 7,9 "2048x1536 пікс. 200,4х132,6х6,95 мм 328 г

MediaTek MT8176

4/64 Гбайт

Від i 16 500

Джерело: ZOOM.CNews

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки