Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Фірмовий сервісний центр HTC в Москві. Заміна скла HTC One X. Замінити дисплей, поміняти скло або зробити ремонт HTC One X в центрі Москви.

  1. Вид робіт по ремонту HTC One X
  2. Корпус HTC One X
  3. Ремонт кнопок гучності і мікрофона HTC One X:
  4. Ремонт динаміків HTC One X:
  5. Ремонт роз'єму зарядки / синхронізації HTC One X:
  6. Ремонт акумулятора HTC One X:
  7. Програмний ремонт HTC One X:
  8. Заміна корпусу HTC One X:

Вид робіт по ремонту HTC One X

Ціна: Наявність запчастини: заміна дисплея з сенсорним склом в зборі (original) htc one x 4500 руб є заміна дисплея з сенсорним склом в зборі (copy) htc one x 2500 руб є заміна динаміка поліфонії htc one x 1100 руб є заміна динаміка вушного htc one x 1100 руб є заміна шлейфу кнопок гучності з цифровим мікрофоном в зборі htc one x 1100 руб є заміна шлейфу підсвічування кнопок навігації htc one x 1100 руб є заміна шлейфу з кнопкою включення і датчиком наближення в зборі htc one x 1100 руб є заміна міжплатним шлейфа htc one x 1100 руб є заміна перехідного шлейфу htc one x 1100 руб є з Амена основної камери htc one x 1100 руб є заміна фронтальної камери htc one x 1100 руб є заміна сім-рідера htc one x 1100 руб є заміна роз'єму гарнітури htc one x 1100 руб є заміна роз'єму зарядки / синхронізації htc one x 1100 руб є

відновлення пристрою після попадання вологи htc one x

від 600 руб * є оновлення програмного забезпечення htc one x 600 руб є русифікація htc one x 800 руб є відновлення bootloader htc one x 1200 руб немає тестування акумулятора на CADEX (швидкий розряд АКБ) htc one x 300 руб є тестування комунікатора на GSM-тестері (погано ловить мережу) htc one x 500 руб є заміна системної плати htc one x телефонуйте дзвоніть * Кінцеву вартість ремонту встановлює фахівець, вартість варіюється від складності виконаної роботи.

Корпус HTC One X

задня кришка з GSM, GPS, Wi-Fi антенами в зборі htc one x 1900 руб є власник сім-карти htc one x 500 руб є

Аксесуари HTC One X

заміна акумулятора BJ83100 Li-Ion, 1800mAh 2500 руб є захисна плівка 300 руб є

Ремонт дисплея і сенсорного скла HTC One X:

Дисплей HTC One X деталь, яка відтворює зображення, його інші назви - матриця, екран. Розташовується дисплей під сенсорним склом, при виході з ладу проявляє такі дефекти: немає зображення, некоректна передача кольору, спотворене зображення (брижі, смуги), биті пікселі тощо.
Сенсорне скло HTC One X - деталь, яка реагує на дотики пальців, розташовується воно над дисплеєм. Touch Screen (Тачскрін) - це те ж саме сенсорне скло і перекладається як сенсорний екран. Вихід з ладу сенсорного скла супроводжується подібними дефектами: не реагує на дотики, некоректно реагує, не реагує певна область і так далі.

Якщо на Вашому HTC One X ушкодилася одна з деталей, будь то дисплей або сенсорне скло, буде потрібно заміна дисплея в зборі з сенсорним склом HTC One X, або, кажучи простіше, заміна «збирання».

Сервісний центр All-HTC наполягає - будьте уважні! Адже, в більшості випадків, під виглядом оригінального дисплейного модуля пропонують поставити копію. В оригінальному варіанті дисплейний модуль HTC One X виглядає так і не інакше! Якщо Вам пропонують поставити дісплений модуль без підстави, тобто дисплей і скло в голому вигляді - це копія. Чим загрожує установка копії дисплейного модуля: відсутність підсвічування функціональних кнопок, люфти між корпусом і склом, низька якість зображення, низька якість сенсорного скла. При установці оригінального дисплейного модуля функціональність і зовнішній вигляд подівся залишаються колишніми! Так само як на One X в нашому сервісному центрі можна поміняти дисплейний модуль на HTC One , За часом ця заміна займе хвилин 30, не більше.

Часто зустрічається, що на HTC One X відсутність зображення, але горять функціональні кнопки - поширена несправність на перших партіях. Викликана дана проблема заводським шлюбом мікросхеми зображення. При даній несправності апарат знаходиться практично повністю в робочому стані, за винятком отсутсвия зображення. Якщо Ваш апарат не падав, чи не піддавався потрапляння вологи, але виник даний дефект, то, швидше за все, необхідно поміняти системну плату HTC One X . Відповідно, при заміні плати, даний дефект усувається, так як в більш пізніх партіях він був повністю викорінена.


Ремонт кнопок гучності і мікрофона HTC One X:

Мікрофон HTC One X - деталь, яка при розмові передає звук співрозмовнику , Завдяки чому, Вас чують. При виході з ладу співрозмовник Вас буде чути погано або зовсім не чути, і тоді буде потрібно заміна мікрофона HTC One X , Який йде в зборі зі шлейфом.
Мікрофон і кнопки гучності розташовуються на одному шлейфі, тому якщо у Вас вийшов з ладу мікрофон або кнопки гучності буде проведена заміна шлейфу HTC One X.


Ремонт динаміків HTC One X:

На One X встановлено два динаміки - спікер і дзвінок. Спікер (Speaker) HTC One X - динамік, який дозволяє Вам чути співрозмовника, інакше його називають розмовним, вушних, голосовим, внутрішнім тощо. Дзвінок (Buzzer) HTC One X - динамік, який відтворює зовнішні звуки подібні сигналу вхідного дзвінка і будильнику, він же музичний, гучномовець, зовнішній динамік. Симптоми виходу з ладу у обох динаміків однакові: зниження якості звуку, зниження гучності, відсутність звуку, спотворення звуку . При виникненні подібних проблем, як у випадку зі спікером, так і з дзвінком, буде потрібно заміна динаміка HTC One X.


Ремонт роз'єму зарядки / синхронізації HTC One X:

Роз'єм зарядки / синхронізації, він же роз'єм живлення і системний роз'єм, відповідає за коректну синхронізацію комунікатора з комп'ютером і сприйняття зарядного пристрою. Виходить з ладу в основному через неакуратне використання апарату, під час підключеного USB шнурка або зарядного пристрою (ЗУ), в результаті чого роз'єм просто розхитується. При виході з ладу роз'єму живлення комунікатор або не буде синхронізуватися з комп'ютером, або не заряджатися і не синхронізуватися і тоді знадобиться заміна роз'єму живлення HTC One X , Яка здійснюється за допомогою паяльної станції і триває близько однієї години.


Ремонт акумулятора HTC One X:

Акумуляторна батарея HTC One X (АКБ) - деталь, яка подає харчування апарату, завдяки чому він працює. При виході з ладу акумуляторної батареї можуть виникнути схожі несправності: швидко розряджається, не тримає заряд, Неможливо зарядити телефон, не включається і тому подібне. Заміна акумулятора HTC One X , При наявності комплектуючих, проводиться протягом однієї години.


Програмний ремонт HTC One X:

HTC One X працює під управління операційної системи Android. При різних обставинах, з різних причин можуть виникати системні збої і глюки. Ми допоможемо Вам якщо у Вашого апарату виникли дані несправності: немає мережі, не надсилає смс, не входить в інтернет, не працюють додатки, не працює будь-яка функція, довільно вимикається / перезавантажується, не включається, не завантажується і багато іншого. Сервісний центр All-HTC професійно спеціалізується на програмному ремонті HTC One X, тому Ми допоможемо Вам і зі звичайним оновленням програмного забезпечення, і зі складним програмним ремонтом.


Заміна корпусу HTC One X:

Оригінальний корпус HTC One X складається з задньої кришки і лотка для сім-карти, як і оригінальний корпус HTC One . В основному заміна корпусу HTC One X потрібно при сильних зовнішніх пошкодженнях або просто бажанні оновити свій комунікатор. Якщо Вам необхідно придбати тримач сім-карти HTC One X окремо від корпусу, Ви можете зробити це в нашому сервісному центрі по ремонту HTC.


Зображення по темі HTC One X:

Ремонт HTC One X з гарантією 3 місяці на всі види робіт.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки