Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як вибрати бюджетний цифровий дзеркальний фотоапарат

  1. матриця
  2. пікселі
  3. об'єктив
  4. спалах
  5. авто фокус
  6. швидкість
  7. Nikon або Canon

Розмова піде про так званих кропнутих дзеркальних камерах з розміром матриці приблизно 14-16 на 20-25 мм, позначається абревіатурою APS-C. Їх ціна знаходиться в діапазоні 200-700 доларів. Характеристики цих камер дозволяють робити відмінні, якісні фотографії за відносно невелику суму.
На сьогоднішній день вибрати гідну і не дорогу модель цифрового дзеркального фотоапарата не так просто. А винна в цьому маркетингова політика виробників. Одна і та ж модель представлена ​​в декількох модифікаціях, часом відрізняються тільки програмної функціональністю. Тому, якщо ви хочете заощадити і купити якісну річ, доведеться покопатися в технічних характеристиках. На що ж перш за все необхідно звернути увагу?

матриця

Це серце фотоапарата і його найважливіша деталь. Саме від матриці залежить якість фотографії. Часто недорогі моделі камер комплектуються такими ж матрицями як і у старших моделей. Наприклад у аматорської зеркалки Nikon D5100 така ж матриця як у напівпрофесійної Nikon D7000. Цим можна і потрібно скористатися. При покупці бажано перевірити матрицю на наявність битих пікселів інакше ремонт фотоапаратів Nikon і заміна матриці можуть обійтися у велику суму.

пікселі

Існує поширена думка про те, що чим більше пікселів тим краще. Це не правда, скоріше навпаки. Чим більше пікселів тим вони дрібніші, і тим гірше вони вловлюють світло. В результаті на зображенні з'являється зернистість, - шуми. Звичайно, прогрес не стоїть на місці, виробник бореться з цією проблемою. Але часто замість поліпшення матриці шуми виправляються програмно. В результаті замість зернистості отримуємо не різкий кадр, як би замилений. Крім того при використанні многопіксльной матриці більше шансів отримати не різкий знімок через тремтіння рук. (А тремтять вони у всіх в тій чи іншій мірі.) На мій погляд для кропнутой камери досить 10-18 Мп. До речі для перегляду фотографій на двадцяти дюймовому екрані потрібно менше 2 Мп.

об'єктив

Не менш важлива деталь ніж матриця. Чим більше пікселів у вашій камері, тим якісніше має бути об'єктив. Часто дешевий об'єктив не змозі видати дозвіл достатню для реалізації потенціалу матриці. Вища якість у фікс-об'єктивів, ціна на них нижче, (від 200 доларів) але для того щоб наблизити або видалити зображення доведеться самому побігати, змінюючи відстань до об'єкта зйомки. Крім того для, скажімо, зйомки портрета і пейзажу, будуть потрібні два фікса з різними фокусними відстанями.

Зум-об'єктив набагато зручніше, але за якісний екземпляр доведеться заплатити мінімум 400 доларів. Можна купити старий радянський об'єктив, але не всі вони видають необхідну якість, та й налаштування і авто фокус працюватимуть тільки в ручному режимі. Для початку зійде недорогий кутовий об'єктив, але якщо ви будете більш менш серйозно займатися фотографією його якість скоро перестане вас задовольняти. До речі китові об'єктиви, в хорошому стані, можна набагато дешевше купити на вторинному ринку.

спалах

У аматорських камер мінімальна витримка зі спалахом 1 / 200-1 / 250сек. Бувають ситуації коли цього не достатньо і потрібно високошвидкісна синхронізація спалаху. Наприклад, при яскравому сонячному освітленні, для того щоб підсвітити об'єкт зйомки, при цьому розмив фон потрібні витримки 1/1000 сек і коротше. Ця функція є тільки на більш дорогих напівпрофесійних і професійних моделях.

авто фокус

Недорогі дзеркальні камери часто потребують в налаштуванні авто фокуса. Робиться це тільки в сервісному центрі. Деякі моделі мають функцію підстроювання в невеликих межах. Функція це чудова і для мене залишається загадкою чому вона вбудована не в усі камери. Тому при покупці важливо ретельно перевірити різкість, роблячи знімки на різних дистанціях і фокусних відстанях.

швидкість

Швидкість зйомки одне з важливих переваг дзеркальної фотокамери перед цифро мильницею. Завдяки високій швидкості серійної зйомки можна зробити вдалий знімок динамічних сюжетів. У більшості камер цей показник знаходиться в прийнятних рамках, і тут все залежить від ваших цілей.

Nikon або Canon

Кажуть різниці немає, але насправді все таки є. В основному у камери Canon краще працює автоматичний режим. Nikon мають краще динамічним діапазоном. Перші краще для репортажної зйомки, другі для художньої. Хоча це звичайно моя суб'єктивна думка.

Інші характеристики дзеркальних кроп-камер в основному впливають на зручність використання, швидкість зйомки, термін служби. Всі вони безумовно корисні, але переплачувати за непотрібні вам функції, при скромному бюджеті сенсу немає.

На що ж перш за все необхідно звернути увагу?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки