Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Тест і огляд: Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE (SM-T805) з дисплеєм Super AMOLED

Основним компонентом планшета є дисплей Основним компонентом планшета є дисплей. Але надто вже часто виробники планшетів економлять на дисплеях. Samsung з новим сімейством Galaxy Tab S вирішила піти іншим шляхом, приділивши особливу увагу дисплею, вибравши панель Super AMOLED з високою роздільною здатністю. Але чи зможе Galaxy Tab S 10.5 ��тати новим еталоном серед планшетів на Android?

Чесно кажучи, сьогодні на ринку можна знайти чимало планшетів Samsung з 10-дюймовим дисплеєм. Середній клас охоплюється Galaxy Tab 4 10.1, для більш вимогливих користувачів є Galaxy TabPRO 10.1 або Galaxy Note 10.1 2014 Edition зі стилусом. Але є одна відмінна риса Galaxy Tab S 10.5, пов'язана з дисплеєм. Замість звичайного дисплея ЖК Samsung встановила панель Super AMOLED з високою роздільною здатністю. Органічні світловипромінюючі діоди відомі дуже високою контрастністю і чудовою передачею кольору.

Всі специфікації Samsung виявилися цілком гідними, що можна бачити по наступній таблиці:

Процесор

Samsung Exynos 5420 Octa (з чотирма ядрами Cortex A7 і чотирма Cortex A15 до 1,9 ГГц) Дисплей 10,5 ", 2.560 x 1.600 (WQXGA), Super AMOLED Акумулятор 7.900 мАг Камера (фронтальна) 2,1 МП Камера (тилова ) 8 МП з LED-спалахом Пам'ять 16/32 Гбайт флеш-пам'яті, microSD (до 128 Гбайт) Габарити / вага 247,3 x 177,3 x 6,6 мм; 467 г

Повна таблиця специфікацій приведена на останній сторінці

Потужна SoC задіє до чотирьох енергоефективних ядер Cortex-A7 або до чотирьох потужних ядер Cortex-A15 в залежності від навантаження, що забезпечує високий рівень продуктивності тоді, коли це потрібно. За дозволами камер Samsung теж не заощадила. Але найбільше радують габарити і вага. Для 10,5 "планшета Galaxy Tab S 10.5 товщина склала всього 6,6 мм, а вага - 467 грам. Для порівняння, недавно протестований 10,1-дюймовий планшет Transformer Pad TF103 від ASUS по товщині складає 9,9 мм, вага у нього - 550 грам. Навіть у планшета iPad Air меншого формату (9,7 дюймів) ми отримуємо товщину 7,5 мм і вага не менше 469 грам. Втім, деякі користувачі повідомляли про те, що поєднання високопродуктивної SoC і легковажною конструкції має свої недоліки: в окремих випадках планшет згинається через нагрівання.

По таблиці характеристик не так добре помітні деякі додаткові функції і переваги планшетів Samsung. Хоча Samsung і є партнером Google, південнокорейська компанія реалізує власні програмні напрацювання. Android 4.4 розширюється інтерфейсом TouchWiz і різноманітними спеціальним додатками Samsung. Також в нинішній Galaxy S5 інтегрований датчик відбитка пальців для полегшення доступу.

Планшет Galaxy Tab S 10.5 з 16 Гбайт пам'яті в версії Wi-Fi обійдеться від 17,3 тис. рублів в Росії або від 485 євро в Європі, ми тестували LTE-версію планшета за ціною від 21,2 тис. рублів в Росії або 596 євро в Європі . Як можна бачити, за ціною планшет Super AMOLED позиціонується на high-end сегмент. Судячи по сторінці виробника, планується варіант з 32 Гбайт пам'яті, який поки ще не вийшов. У порівнянні з 10,5-дюймовою моделлю Samsung планшет Galaxy Tab S 8.4 можна назвати більш компактною і трохи менш дорогий альтернативою на AMOLED ( від 13,8 тис. рублів в Росії або від 390 євро в Європі ).

Ми рекомендуємо подивитися відеоролик розпакування і першого знайомства Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE.


?тати новим еталоном серед планшетів на Android?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки