Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Mobile-review.com Огляд смартфона OnePlus 5T (A5010)

  1. зміст Комплект поставки Технічні характеристики Вступ Дизайн, розміри, керуючі елементи дисплей...
  2. Дизайн, розміри, керуючі елементи
  3. дисплей
  4. акумулятор
  5. комунікаційні можливості
  6. пам'ять
  7. камери
  8. Продуктивність і ПО
  9. Мультимедіа
  10. висновок

зміст
  1. Комплект поставки
  2. Технічні характеристики
  3. Вступ
  4. Дизайн, розміри, керуючі елементи
  5. дисплей
  6. акумулятор
  7. комунікаційні можливості
  8. пам'ять
  9. камери
  10. Продуктивність і ПО
  11. Мультимедіа
  12. висновок

Комплект поставки

  • смартфон
  • Мережевий адаптер
  • USB-кабель
  • Чохол (в російській поставки є)
  • Гарантійний талон

Технічні характеристики

  • OxygenOS 5.0.3 на базі Android 8.0
  • Дисплей 6.01 дюйма, 1080х2160 точок, 401 ppi, Optic AMOLED, автоматичне регулювання яскравості, Corning Gorilla Glass 5
  • Чіпсет Qualcomm Snapdragon 835 MSM8998 (4 ядра Kryo 2.45 ГГц, 4 ядра Kryo 1.9 ГГц), графічний процесор Adreno 540
  • 6 (LPDDR4X) / 64 (UFS 2.1) ГБ або 8 (LPDDR4X) / 128 (UFS 2.1) ГБ пам'яті, карти пам'яті немає
  • Акумулятор Li-Pol 3300 мАч, швидка зарядка Dash Charge (5V - 4A)
  • Дві nanoSIM-карти
  • Фронтальна камера 16 мегапікселів, Sony IMX371, f / 2.0, EIS, Auto HDR, 1080p
  • Основна камера здвоєна, 16 мегапікселів (Sony IMX398), f / 1.7, EIS; другий модуль 20 мегапікселів (Sony IMX376K), f / 1.7, фазовий автофокус, різні режими зйомки, світлодіодний спалах
  • Активна система шумозаглушення
  • Еквалайзер Dirac HD
  • Датчик відбитків пальців
  • Датчик наближення, освітлення, магнітного поля, акселерометр, гіроскоп, Sensor Hub
  • FDD LTE Band 1/2/3/4/5/7/8/12/17/18/19/20/25/26/28/29/30/66, TDD LTE Band 38/39/40/41
  • Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, двохдіапазонний, Bluetooth 5.0, aptX HD, NFC, USB 2.0, USB OTG
  • GPS / A-GPS, ГЛОНАСС, BeiDou, Galileo
  • Розміри - 156х75х7.3 мм, вага - 162 грами

Вступ

Смартфон OnePlus 5 був анонсований в червні 2017 року, а через менш ніж півроку з'являється нова версія гіковскіе апарату з індексом «Т». Таким чином дочка BBK Electronics вирішила своєчасно оновити популярний гаджет і привнести в нього свіжий «вітер змін».

Зміни виявилися, відверто кажучи, не найбільш оригінальними і навіть в деяких моментах погано зустрінутими фанатами марки. Наприклад, трохи збільшилася маса, заради витягнутого дисплея сканер відбитка пальця перенесли на тильну панель. Мабуть, основна фішка - камери: додатковий модуль тильній камери отримав менший розмір пікселя, проте позбувся оптичного збільшення. У компанії OnePlus це пояснили тим, що таке рішення дозволило отримувати кращу якість знімків при недостатніх умовах освітлення. Ну, таке ...

В іншому OnePlus 5T залишився колишнім. У Росії сертифікований апарат продається за ціною близько 40 000 рублів за версію 6/64 ГБ і близько 45 000 рублів за версію 8/128 ГБ.

PS Автор у курсі, що запізнився з оглядом, однак написав текст на момент появи телефону в російському роздробі. Крім того, наступного покоління OnePlus варто чекати як мінімум через 5-6 місяців, а нинішнє покоління буде актуально ще пару років точно.

Дизайн, розміри, керуючі елементи

Якщо порівнювати OnePlus 5 і OnePlus 5T, то з точки зору дизайну тут мінімальні відмінності: гаджет став довшим, а ободок основних камер отримав більш плавний наплив. З огляду на використання сканера пальців на зворотному боці гаджета тильна панель злегка змінилася: в попередній версії телефону вона виглядала порожній, явно не вистачало якихось елементів.

З огляду на використання сканера пальців на зворотному боці гаджета тильна панель злегка змінилася: в попередній версії телефону вона виглядала порожній, явно не вистачало якихось елементів

В цілому, зовнішній вигляд OnePlus 5T спокійний. Відрізнити цю модель від телефону якогось іншого китайського бренду складно.

Відрізнити цю модель від телефону якогось іншого китайського бренду складно

Матеріали колишні: анодований алюміній і скло Corning Gorilla Glass 5. З точки зору міцності питань немає. Олеофобное покриття присутній, якість хороша. За пару тижнів на корпусі не з'явилося ні сколів, ні подряпин, ні потертостей.

Значний недолік OnePlus 5T - слизький корпус. Укупі з тонкими бічними рамками тримати гаджет неприємно: як мило - тут же норовить вислизнути з долоні. Крім того, якщо апарат лежить на горизонтальній площині дисплеєм вниз, то схопити за корпус 5T - та ще історія ...

Благо в комплекті поставляється силіконовий чохол. Він, до речі, непоганої якості, та й виглядає пристойно. Як варіант - вінілові наклейки. Один з наших авторів Ілля Суботін на свій OnePlus 5 наклеїв жовтого кольору наклейку: яскраво і в руці лежить краще, ніж без «милиць».

Один з наших авторів Ілля Суботін на свій OnePlus 5 наклеїв жовтого кольору наклейку: яскраво і в руці лежить краще, ніж без «милиць»

Цікавий момент: фахівці розібрали корпус телефону і виявили там герметичні ущільнювачі на всіх елементах. Це говорить про те, що теоретично OnePlus 5T міг би володіти захистом від пилу і вологи, проте простий корпусних клей і відсутність прокладки на слоті сім-карт не дають право вважати гаджет на 100% захищеним, на жаль.

Розташування елементів управління в OnePlus 5T ідентично розташуванню елементів в «п'ятірці».

Зверху знаходяться індикатор подій, датчики, камера і розмовний динамік. Він гучний, звук чистий, тембр дуже приємний - природний. Внизу - мікрофон, USB Type-C, стандартний 3.5 мм аудіовихід, динамік гучного зв'язку. Кнопка живлення і слот під дві сім-карти формату nano - справа, а зліва - регулювання гучності і фірмовий перемикач профілів звуку. Зі зворотного боку розташовані великий модуль подвійний камери, подвійний спалах і ще один мікрофон (всього в апараті три мікрофони).

Зі зворотного боку розташовані великий модуль подвійний камери, подвійний спалах і ще один мікрофон (всього в апараті три мікрофони)

В цілому, тим, хто користувався попереднім поколінням смартфона OnePlus, можливо, доведеться трохи туго з ергономікою дизайну: сканер в іншому місці, екран витягнуть, гаджет додав у вазі.

В цілому, тим, хто користувався попереднім поколінням смартфона OnePlus, можливо, доведеться трохи туго з ергономікою дизайну: сканер в іншому місці, екран витягнуть, гаджет додав у вазі

OnePlus 5T і Apple iPhone 8 Plus

OnePlus 5T і Apple iPhone 8 Plus

OnePlus 5T і LG G6

OnePlus 5T і LG G6

OnePlus 5T і Pixelphone M1

OnePlus 5T і Pixelphone M1

OnePlus 5T і Huawei Nova 2i

До змісту >>>

дисплей

У цьому пристрої використовується екран, діагональ якого становить 6.01 дюйма. Фізичний розмір - 68х136 мм. Присутній покриття антивідблиску, досить ефективне.

Роздільна здатність дисплея OnePlus 5T - FullHD +, тобто 1080x2160 пікселів, співвідношення сторін - 18: 9 (2: 1), щільність - 400 пікселів на дюйм. Матриця від Optic AMOLED без повітряного прошарку on-cell.

Кути огляду екрану максимальні, ніяких спотворень. Оскільки тут використовується матриця AMOLED, то вона традиційно злегка зеленить при відхиленнях.

Яскравість - 440 кд / м3, контрастність - 10 000: 1.

В налаштуваннях присутні кілька варіантів вибору калібрування:

В налаштуваннях присутні кілька варіантів вибору калібрування:

sRGB

sRGB

DCI-P3

DCI-P3

За замовчуванням

За замовчуванням

адаптивний режим

У першому режимі ви отримуєте найбільш природні кольори з точним сірим кольором, у другому - насичені зелений, жовтий і оранжевий, в третьому - ще більш насичений зелений і блакитний, в четвертому виходить така ж ситуація, що і в першому.

Що стосується калібрування гами, температури і рівнів RBG, то вони ідеальні!

Присутній режим типу Always On Display. У OnePlus 5T російською мовою він називається «Чорно-білий екран».

Однак ця функція просто будить екран під час приходу повідомлень. Звичайно, є можливість побачити повідомлення під час взяття телефону в руки, але це не зовсім те, чого чекаєш від аналога AOD.

До змісту >>>

акумулятор

У цій моделі використовується вбудований літій-полімерний акумулятор ємністю 3300 мАг (BLP637). На перший погляд, такий ємності повинно явно не вистачати, однак тести показали зворотне і сильно мене здивували.

У повсякденному використанні в моїх умовах смартфон OnePlus 5T працює 1 день і 20 годин. При установці підсвічування в режим «Авто» час світіння екрана становить близько 6.5 години. В режим програвання відео (максимальна яскравість) - до 20 годин, в режимі ігор - до 10 годин.

На мій погляд, ці значення вселяють велику довіру. Як правило, середньостатистичний гаджет живе так (в моїх умовах експлуатації): 1 день, 3-4 години світіння екрана, 8 годин відео і 4 години ігор.

Швидкість заряду також вражає: за 30 хвилин батарейка поповнюється на 55%, за 45 хвилин - на 75%, за 60 хвилин - 90% і повного заряду досягає через 1 година 10 хвилин.

До змісту >>>

комунікаційні можливості

Смартфон оснастили двома слотами під SIM-карти формату nano. Слота під карту пам'яті не передбачено.

Якщо ми говоримо про бенди:

  • FDD LTE CAT 12/13 Band 1/2/3/4/5/7/8/12/17/18/19/20/25/26/28/29/30/66
  • UMTS: Band 1/2/4/5/8
  • GSM: 850/900/1800/1900 Мгц

Також підтримуються 3xCA, 64QAM і 256QAM. Присутній чіп NFC з Mifare Classic і Mifare Ultralight. Передача даних Wi-Fi MIMO 2x2 802.11 a / b / g / n / ac (діапазони 2.4 / 5 ГГц), Bluetooth версії 5.0 з технологіями Hi-Res-аудіо aptX і aptX HD.

0 з технологіями Hi-Res-аудіо aptX і aptX HD

З точки зору позиціонування тут теж повний «фарш»: GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo. Природно, ніяких проблем немає.

З цього розділу вам потрібно було дізнатися наступне: OnePlus 5T «літає» по LTE, приймає високу якість звуку і працює з картами «Трійка».

До змісту >>>

пам'ять

Існує дві модифікації телефону: з 6/64 ГБ і з 8/128 ГБ. У нас на руках була спрощена версія з 6 ГБ ОЗУ і 64 ГБ вбудованої пам'яті UFS 2.1. Швидкість мене не вразила: оперативна пам'ять 6700 МБ / с, вбудована - 483/215 МБ / с. Змушує сумніватися в наявності формату UFS 2.1. Або це крута e-MMC, або проста UFS 2.0.

Слота під карту пам'яті тут немає, що трохи дивно (в цілому для китайського бренду).

До змісту >>>

камери

На відміну від OnePlus 5, в новинці вирішили відмовитися від об'єктива з оптичним зумом - ось що вам потрібно знати в даному розділі. Як мені здається, подібне рішення - великий крок у бік, адже зум - дуже цікава фішка в смартфоні. А за що ж тоді відповідає додатковий об'єктив? Він потрібен для того, щоб:

А) Створювати цифрове боці;
Б) Отримувати гарні знімки при недостатніх умовах освітлення.

Якщо з першим пунктом все зрозуміло, то з другим виникають питання. Постараюся пояснити, хоча логіку OnePlus я не зрозумів до сих пір.

Постараюся пояснити, хоча логіку OnePlus я не зрозумів до сих пір

Значить так, в 5T є дві камери: основний модуль на 16 МП - Sony IMX398, а додатковий - 20 МП Sony IMX376K. Фокусна відстань і діафрагма однакові - 27 мм і f / 1.7. Однак відрізняються розміри пікселів: в першому випадку - 1.12 мкм, у другому - 1.0 мкм. При хорошому рівні освітлення завжди працює 16 МП Sony IMX398, але як тільки рівень освітлення знижується (менше 10 люкс), то автоматично включається 20 МП Sony IMX375K.

Резонне питання: так чому все-таки OnePlus відмовилися від оптичного збільшення? Модуль якісний, навіть на зум 1.6 портрети з боке виглядають трохи більш природно, ніж на широкий кут. Могли б використовувати стабілізацію для зум-об'єктива. Загалом, дивно все це.

Якщо говорити про портретному режимі, то він цілком звичний: якщо правильно вибирати композицію, ракурс і фон, то можна отримувати гарні художні знімки. Мінус тільки один - неможливість настройки глибини різкості.

Звичайні фотографії виходять досить якісними, з хорошою деталізацією, правильним балансом білого. Думаю, до Apple iPhone 8 Plus, HTC U11 Plus, Samsung Galaxy S8 або Note 8 трохи не дотягує, але в цілому якість камери 5T має задовольнити багатьох користувачів.

Фронтальна камера на 16 МП Sony IMX371 (1 мкм, f / 2.0). Кут широкий. Якість мені сподобалося: картинка чітка, баланс білого в порядку, бьютіфікатор працює правильно.

Максимальна роздільна здатність для відео - 4К при 30 к / с. Якість звичайне. З огляду на, що у камери немає оптичного стабілізатора, електронний стаб працює більш-менш адекватно. Режим Slo-mo простий - 720р при 120 к / с. Але зате є 1080р при 60 к / с.

В цілому, камера OnePlus 5T багатьом сподобається, але мене модель розчарувала відсутністю оптичного зуму і оптичного стабілізатора.

приклади фотографій

До змісту >>>

Продуктивність і ПО

Від попередньої моделі OnePlus 5 апарату 5T дістався перевірений часом процесор Qualcomm Snapdragon 835. Про чіпсеті розповідати не стану, оскільки про нього вже все давно все знають - поки що найпотужніший процесор.

За час тесту під навантаженням корпус майже не нагрівався. Апарат поводився впевнено, ніяких лагів, гальм і фризів оболонки. Дуже спритний гаджет!

В якості оболонки використовується OxygenOS 5.0.3 на базі Android 8.0. По суті, перед вами «голий» Android з мінімальними втручаннями в систему.

До змісту >>>

Мультимедіа

В апараті OnePlus 5T для виведення рингтонів і гучного зв'язку використовується один динамік. На подив, він гучний, звук об'ємний і з легкими басовитими нотками (наскільки це можливо в смартфоні). Однозначну залік!

Для перевірки якості музики в навушниках на тест взяв Bose QC35 і Meizu Flow, благо тут звичний 3.5 мм аудіовихід.

Bose: за моїми відчуттями, низькі частоти починаються від 60-70 Гц, середні виділені добре, з високими ситуація не дуже (враження, що є завал на 15 кГц). Дивно, але на максимальній гучності відчувається перевантаження.

Meizu: з низькими частотами трохи гірше, середні відмінні, високі не дуже приємні.

Разом: звук мені не дуже сподобався, він звичайний, приблизно так само звучать сотні моделей в ціновому діапазоні до 20 000 рублів.


висновок

Якість зв'язку на високому рівні, мовної динамік відмінний, вібро середній. До Wi-Fi і Bluetooth питань немає.

Мене ця модель, на жаль, нічим не здивувала: 5T - якісний смартфон без вишукувань. Ви можете сказати, що в ньому цілих 6 ГБ або 8 ГБ оперативної пам'яті, але для мене це маркетингова фішка, оскільки не бачу різниці між 4, 6 або 8 ГБ оперативної пам'яті (ось тут я зловив масу негативних комментов: вже бачу здивовано-обурені особи і пальчики, спритно набивати злий текст).

Проблема в тому, що дана модель може бути доброю лише в тому випадку, якщо ви купуєте її на AliExpress або десь там. Оскільки за 30 000 рублів OnePlus 5T - класне пропозицію. Про всяк випадок нагадаю, що сертифікований гаджет обійдеться вам в 40 000/45 000 рублів.

Однак у мене є нарікання до даної моделі:

  1. Вкрай слизький корпус. Я все розумію - чохол в комплекті, сотні вінілових наклейок та інші аксесуари. Але це все «костилікі».
  2. Незважаючи на точні настройки екрану, мені він здався якимось бляклим. Складно описати враження: начебто була використана не найкраща AMOLED-матриця.
  3. Камери. Незважаючи на те, що вони знімають добре, відсутність оптичного зума і оптичного стабілізатора пробачити не можу.

Позитивні моменти:

  • класні динаміки
  • Відмінний час роботи (20 годин відео, 10 годин ігор, 6.5 години світіння екрана і майже два дня роботи)
  • швидкість інтерфейсу
  • Ультрашвидке розпізнавання особи.

У Росії за 40 000 - 45 000 рублів можна купити майже всі ключові смартфони. Так чи інакше, OnePlus - це нішеве пристрій для тих, хто знає, що це за бренд і що він пропонує. Як правило, OnePlus вибирають гіки.

Як правило, OnePlus вибирають гіки

Автор висловлює подяку OnePlus Russia ( офіційна сторінка Facebook ) За наданий на огляд смартфон OnePlus 5T.

До змісту >>>

Поділитися:

Ми в соціальних мережах:


Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

А за що ж тоді відповідає додатковий об'єктив?
Резонне питання: так чому все-таки OnePlus відмовилися від оптичного збільшення?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки