Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт iPhone 5 в Липецьку

Заміна дисплея (екрану) iPhone 5, заміна акумулятора, кнопки Home, корпусу, камери, гнізда зарядки, динаміка, мікрофона. Ремонт в день звернення.

Ремонт в день звернення

Домашня сторінка => ремонт Apple => ремонт iPhone

Сервісний центр Ремонт48 здійснює кваліфікований ремонт та сервісне обслуговування Apple iPhone 5 в Липецьку.

Якісно відремонтувати (полагодити) iPhone 5 зможуть далеко не в кожній майстерні. Для успішного ремонту і подальшої бездоганної роботи Айфона 5 потрібні кваліфікація, достатній досвід майстрів і спеціальне обладнання. Починка iPhone 5 повинно здійснюватися з використанням якісних запасних частин, по можливості оригінальних.

На жаль, не завжди вдається дістати оригінальні запчастини для iPhone 5 навіть великим сервісним центрам. Але не викидати ж Айфон тільки через те, що перестала спрацьовувати кнопка блокування або кнопка Home, а може ви ненавмисно упустили iPhone 5 і розбився екран ... Акумуляторна батарея (АКБ) iPhone 5 теж має свій ресурс і після 1,5- 2 років використання потрібно її заміна.

Крім оригінальних запчастин, китайські заводи випускають їх копії. Не потрібно думати, що всі копії запчастин неякісні і прослужать недовго. Копії бувають різних класів. Є копії запчастин кращої якості (HQ). Вони нічим не гірше оригінальної запчастини, просто зроблені на китайському заводі, з використанням дорогого устаткування і пройшли обов'язкову перевірку на якість. Копії запчастин класу AAA теж хорошої якості, але за деякими параметрами можуть поступатися оригіналам і HQ. Наприклад, на склі дисплейного модуля iPhone 5 класу AAA немає олеофобним покриття. Так само можуть спостерігатися проблеми з сенсором, але після перезавантаження Айфона все починає працювати як треба.

Серйозна майстерня або сервісний центр ніколи не будуть економити на запчастинах. Задоволені ремонтом клієнти для них дорожче! Тільки в тому випадку, якщо сам клієнт побажає заощадити на ремонті iPhone, йому встановлять копію, але не нижче класу AAA. При цьому йому роз'яснять всі можливі недоліки, які можуть виявиться в процесі експлуатації iPhone 5.

Кваліфікація фахівців нашої ремонтної майстерні дозволяє зробити ремонт iPhone 5 швидко, якісно і недорого! Безкоштовно проведуть діагностику і точно скажуть що необхідно замінити і яка буде вартість Ремона, і взагалі, наскільки перспективно ремонтувати Айфон 5 в важких випадках, наприклад після залиття водою. Це врятує вас від зайвих і безглуздих витрат.

Найчастіший вид поломки iPhone 5 - розбите сенсорне скло, дисплей (екран). Після падіння або сильного удару на склі iPhone 5 з'являються тріщини (павутинка). При цьому сенсор може продовжувати відмінно реагувати належним чином, а дисплей показувати зображення. У більш важких випадках відмовляє сенсор і розбивається дисплей. Але не залежно від характеру і тяжкості ушкодження, доводиться міняти цілий дисплейний модуль iPhone 5, тому що скло, сенсор і дисплей у айфонів, починаючи з 4 покоління, склеєні в єдиний неподільний модуль.

У деяких випадках можлива заміна тільки захисного скла але цей процес не швидкий, ризикований (може відмовити сенсор, лопнути дисплей), іноді не виправдовує надії (начинет тупити сенсор, мутніє скло). Єдиний плюс заміни тільки захисного скла - низька вартість в порівнянні з заміною цілого модуля.

Наші майстри швидко проведуть заміну дисплейного модуля і максимум через годину ви отримаєте свій Айфон 5 назад.

Увага! Корпус iPhone 5 алюмінієвий, і при ударі або падінні дуже легко може деформуватися. Найчастіше відбувається застрягання кутів (див. Рис)

Рис)

При невеликих вм'ятини можна підрихтувати корпус, а при сильних, глибоких деформаціях необхідно міняти корпус (заміна задньої кришки iPhone 5). Якщо цього не зробити, є великий ризик пошкодження дисплейного модуля і навіть системної плати телефону! Тому, коли клієнт приходить з розбитим дисплеєм iPhone 5 і ми бачимо деформовані кути на корпусі, то завжди пропонуємо рихтування, якщо це можливо, або заміну корпусу iPhone 5. При цьому, якщо клієнт відмовляється від рихтування або заміни корпусу iPhone 5, він бере на себе всі ризики, пов'язані з пошкодженням дисплея в процесі установки і подальшої експлуатації iPhone 5. Були реальні випадки, коли клієнт відмовлявся від заміни корпусу iPhone 5, і установка нового дисплейного модуля була успішною, але через місяць, другий дисплей "розшаровується", з'являлася сет ка на зображенні, сенсор починав "глючити". Всі ці неприємності з телефоном відбувалися через деформованого корпусу!

Якщо Apple iPhone 5 перестав заряджатися, то можливо буде потрібно замінити гніздо зарядки (роз'єм живлення), нижній шлейф або акумулятор. Але далеко не завжди модульний ремонт вирішує проблему з зарядкою iPhone 5. Дуже часто виходить з ладу контролер харчування iPhone 5, особливо якщо використовувати неоригінальні зарядний пристрій або шнур зарядки, заряджати iphone від прикурювача.

Чи не працює кнопка включення - тоді міняємо верхній шлейф. Кнопка "Home" теж може заїдати або зовсім не реагувати на натискання. Можливо окислились контакти або вийшов з ладу шлейф.

Рідше виходять з ладу камери, мікрофони і динаміки.

Сама "підступна" поломка iPhone 5 - несправність системної плати. Зазвичай вона виникає після потрапляння вологи, сильних ударів, спробою зарядити iPhone 5 неоригінальним зарядним пристроєм, якщо ремонт (самі намагалися полагодити, віддали невідомо кому, "купилися" на низьку ціну ремонту). Як правило, в такому випадку потрібно поглиблена діагностика системної плати, яка може затягнутися на кілька днів. І тільки після цього буде озвучена загальна вартість ремонту і в разі згоди клієнта, проведено ремонт.

Крім апаратних поломок, в процесі експлуатації Apple iPhone 5 можуть відбуватися збої програмного забезпечення. В такому випадку наші фахівці проведуть програмний ремонт (прошиють) iPhone 5.

Забули 4-значний пароль вашого iPhone 5? Розблокуємо протягом доби!

Якщо ваш Apple iPhone 5 прив'язаний до якогось конкретного оператора (залочений) ми зможемо зробити Unlock (Анлок). Після цього апарат буде працювати абсолютно з будь-якими сім-картами.

Домашня сторінка => ремонт Apple => ремонт iPhone

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки