Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Полиці для зберігання рушників: функціональний аксесуар у ванній кімнаті

  1. особливості виробів
  2. Переваги та недоліки полиць для рушників у ванну кімнату
  3. Види і модифікації
  4. За наявності додаткових опцій
  5. За формою і місця монтажу
  6. За матеріалами виготовлення
  7. Популярні моделі та ціни

Більшість сучасних приміщень ванних кімнат є зосередження великої кількості різних приладів, предметів меблів і пристосувань на малій площі. Головним правилом організації такого невеликого простору є оптимізація і економія кожного дорогоцінного сантиметри, щоб всі потрібні предмети і речі завжди виявлялися під рукою в потрібний момент.

Найбільш часто респонденти користуються послугами річчю у ванній кімнаті є рушники, і якщо вони знаходяться в безладді і не лежать на своєму місці, в приміщенні може запанувати хаос. виручити може полиця для зберігання рушників, яка завдяки своїй функціональності служить не тільки для оптимізації простору, але і може стати елементом декору, що доповнює загальний стиль ванної кімнати.

особливості виробів

Перш за все, дана приналежність виконує конкретне завдання - місце для зберігання рушників. Сучасні моделі можуть бути забезпечені додатковими елементами, які дозволяють не тільки зберігати рушники в складеному вигляді, але вішати їх за спеціальні гачки і утримувачі. Крім рушників на полиці можна зберігати і інші супутні приналежності. Окремі вироби служать не тільки для оптимізації простору у ванній, а й виступають елементом декору завдяки оригінальному і естетичному виконанню.

Чи є необхідність у придбанні такого аксесуара для ванної кімнати? Безумовно, є! Однак покупка такої речі обумовлена ​​наявністю великих площ у ванній, а в невеликих санвузлах функцію зберігання рушників виконує полотенцесушитель (використовується і для просушування вологих рушників), а також невеликі гачки або кільця. Такі аксесуари не займають багато місця і відмінно справляються зі своїм завданням.

Окремі виробники полиць для рушників передбачили таку можливість, як просушка - виріб підключається до труб гарячого водопостачання, завдяки чому на ній можна не тільки зберігати речі, але і сушити.

Полку для рушників у ванну кімнату - це функціональна річ, яка не має як таких особливих недоліків. Головне правило вибору вироби - уникати не якісне продукту, що має шлюб виробника, а також матеріал, з якого виготовляється виріб (наприклад, полку для рушників з пластика взагалі не придатна для таких цілей).

Сучасна полку під рушники

Переваги та недоліки полиць для рушників у ванну кімнату

До сильних сторін даного аксесуара можна віднести:

  • Багатофункціональність. Місце для зберігання рушників повинно бути містким, по можливості мати додаткові деталі у вигляді гачків і власників. Поличка повинна забезпечувати хорошу циркуляцію повітря для просушування рушників.
  • Економія простору. Необхідно подбати про те, щоб полку не займала корисний простір ванної кімнати. Наприклад, за допомогою навісних і вбудованих конструкцій можна раціонально використовувати не велике за площею простір.
  • Безпека. При виборі і розміщенні вироби необхідно враховувати цей критерій, який виражається в надійності кріплень, а також в зручності розташування, щоб можна було без праці дотягнутися до рушники, перебуваючи в мильній ванні, і не посковзнутися.
  • Додатковий елемент декору. Поличка для рушників може служити не тільки місцем зберігання, а й доповнювати загальний стиль оформлення ванної кімнати.
  • Велика розмаїтість моделей і конструкцій. Полички для рушників у ванну кімнату можуть бути виготовлені з різних матеріалів, мати додатковими опціями.

Таким чином, якщо дозволяє простір санвузла, то без цього аксесуара просто не обійтися.

Фото полки для рушників у ванну кімнату довжиною 50 см

Фото полки для рушників у ванну кімнату довжиною 50 см

Види і модифікації

Полиці для рушників, як корисний і декоративний предмет інтер'єру, відрізняються великою різноманітністю конструкцій.

За наявності додаткових опцій

  • Полиці для рушників можуть бути різних розмірів (вузькі і широкі), з рівною і рейкової поверхнею, яка забезпечує просушування рушників.
  • Також вироби можуть бути багаторівневими для зберігання інших речей або мати додаткові секції.
  • Допоміжними елементами на полиці для рушників у ванну кімнату можуть виступати гачки і утримувачі для більш дрібних речей.
  • Виріб може виконувати додаткову функцію, якщо його підключити до опалення. Таким чином, полку зможе замінити полотенцесушитель.

А ви знали, як правильно складати лазневі рушники, щоб вони не займали всю полку у ванній? Наступне відео і розповість про це:

За формою і місця монтажу

  • кутові вироби . Установка відповідно здійснюється в кут санвузла, тим самим забезпечується раціональне використання простору.
  • Навісні полки для рушників. Мають стандартну пряму конструкцію і монтуються на стіну (над ванною або в безпосередній близькості від неї).
  • Вбудовані полки для рушників. Такі конструкції зазвичай розташовують в ніші однієї зі стін санвузла.
  • Полиці, які триматися на двері у ванну кімнату. Таке оригінальне рішення дозволяє заощадити простір приміщення. Навісна полиця на двері може бути виконана з матеріалу, відповідного за кольором і фактурою матеріалу дверного полотна. Такі поличка для рушників забезпечені спеціальними гачками, які щільно чіпляються за двері, тому немає необхідності в додаткових кріпильних елементах.

Поличка для зберігання рушників у ванній з античної латуні

За матеріалами виготовлення

Найчастіше для виготовлення даного аксесуара використовуються наступні матеріали:

  • металеві полиці для рушників - універсальне і безпрограшна рішення. Це один з найбільш міцних матеріалів, який буде поєднуватися з будь-яким інтер'єром ванної кімнати. Як покриття можуть використовуватися різні сплави: хром, бронза, позолота, срібло. Перевагу краще віддавати полкам з нержавіючої сталі або латуні, які стійко витримують зміна температурного режиму і стійкі до підвищеної вологості, а також з часом не втратять свій зовнішній вигляд.
  • Полки зі скла . Такий виріб створить відчуття невагомості і легкості. Такі полки НЕ будуть схильні до появи племені і грибка, а також утворення іржі. Полиці для рушників повинні бути виготовлені з ударостійкого скла.
  • Полиці з кераміки. Такі аксесуари відмінно впишуться у ванну кімнату, якщо вся сантехніка виконана з аналогічного матеріалу. Кераміка стійка до агресивних середовищ, але не може похвалитися стійкістю до механічних пошкоджень.
  • Вироби з мармуру - здатні прикрасити будь-який інтер'єр, виглядають дорого і презентабельно. Недорогим аналогом може стати штучний граніт.
  • Полиці з дерева - впишуться в інтер'єр з оформленням, мають дерев'яні елементи. Дерев'яні конструкції внесуть затишну і теплу атмосферу в ванну кімнату. Перевагу краще віддавати вологостійким сортам деревини, які повинні бути покриті спеціальним лаком.
  • Полиці з пластика - володіють двома перевагами: низька ціна і різноманітність кольорів. Однак пластикові конструкції не зовсім підійдуть для зберігання таких важких речей, як рушники.

Далі ми розповімо про те, які полиці для рушників у ванну кімнату можна купити в магазинах, і яка ціна виробів.

Наступне відео містить добірку фото оригінальних поличок для зберігання рушників і різних дрібниць у ванній кімнаті:

Популярні моделі та ціни

На ринку представлені різні торгові марки, що випускають аксесуари для ванних кімнат. Найбільшою популярністю користуються такі моделі:

  1. Полку для рушників від німецького виробника Wasserkraft з колекції Leine, модель 5011 - являє собою тримач для рушників, виготовлений з сантехнічної латуні з хромованим покриттям. Довжина полиці становить 63 см, має чотири держателя. Полку пряма і кріпиться до стіни. Ціна виробу становить 2460 рублів.
  2. Полку для рушників від чеської марки Fixsen з колекції Luksor, модель FX-7161B - виготовлена ​​з латуні, колір вироби - чорний з золотом. Полку має чотири вертикальних власника, і додатковий тримач знизу. Така модель дозволяє зберігати рушники в складеному вигляді, надає можливість розвішувати їх на просушку. Ціна виробу: 4490 рублів.
  3. Ще один аксесуар від компанії Fixsen з колекції Bogema, модель FX-78515 представляє собою цікаву і багатофункціональну полку для рушників. Виріб має рейкову поверхню, а також додатковий тримач знизу і два гачка з боків. Розмір полиці: 24x63x17 см. Для виготовлення використовувалося кілька матеріалів: сантехнічна латунь, металевий сплав і кераміка, а для покриття: нікель-хром. Полку має декоративне кріплення до стіни, тому буде відмінно поєднуватися з античним стилем ванної кімнати. Вартість складає 7999 рублів.
  4. Модель полки для рушників від виробника FBS (Чехія) STA 039 - являє собою виріб з додатковим нижнім держателем. Полку має досить міцне і масивне кріплення, виконана з латуні з хромованим покриттям. Розмір полиці: 300x272x117 мм. Полку здатна витримувати велику вагу. Ціна за виріб: 7550 рублів.
  5. Ексклюзивна німецька модель полки для рушників представлена ​​виробником Hayta (13921 / Bronze) - являє собою пряме виріб з нижнім держателем. Завдяки кованим елементам і декоративному кріпленню полку буде гармоніювати з елегантним і класичним інтер'єром ванною. Виконана полку з латуні з бронзовим покриттям. Має розмір: 659 × 242 мм. Ціна: 10300 рублів.
  6. Полотенцедержатель від німецького бренду Schein, модель Durer 26822 являє собою оригінальний виріб, що складається з двох власників квадратної форми. Виконано з латуні з хромованим покриттям. Виріб має довжину 50 см. Ціна 5300 рублів.
  7. Просте рішення представлено виробником Fixsen (модель FX-21802A) - полотенцедержатель-роги, що складається з двох трубчастих власників. Виріб виготовлено з латуні із застосуванням скла і метсплава з нікелі-хромовим покриттям. Розмір: 5x40x6 см. Вартість 1700 рублів.

Фото популярних моделей поличок для зберігання рушників у ванній кімнаті

Чи є необхідність у придбанні такого аксесуара для ванної кімнати?
А ви знали, як правильно складати лазневі рушники, щоб вони не займали всю полку у ванній?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки