Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд смартфона Xiaomi Mi A2

  1. Комплектація
  2. Дизайн і матеріали Xiaomi Mi A2
  3. Ергономічність і роз'єми
  4. Дисплей Xiaomi Mi A2
  5. оснащення
  6. Програмне забезпечення
  7. Камера Xiaomi Mi A2
  8. Автономність Xiaomi Mi A2

Як і у випадку з парою смартфонів Mi5x / Mi A1, після випуску моделі   Mi6x   , Компанія Xiaomi представила його версію без оболонки MIUI, згідно з програмою співпраці Android One

Як і у випадку з парою смартфонів Mi5x / Mi A1, після випуску моделі Mi6x , Компанія Xiaomi представила його версію без оболонки MIUI, згідно з програмою співпраці Android One. І в цьому огляді мова піде саме про те, як «чистий» Android вплинув на досвід використання смартфона.

Моделей в лінійці: 13

Комплектація

Xiaomi Mi A2 поставляється в стандартній, минималистичной упаковці, яка підкреслює приналежність до програми Android One.

Всередині знаходиться кабель Type-C, зарядний пристрій з підтримкою Quick Charge, скріпка для лотка SIM-карти, перехідник з Type-C на mini-jack 3,5 і силіконовий чохол чорного кольору. З синьої, червоної і золотої моделями поставляється прозорий чохол.

Дизайн і матеріали Xiaomi Mi A2

Важко сказати щось нове про зовнішній вигляд Mi A2 після знайомства з Mi6x - адже це ідентичні пристрої. Тому розповідь про дизайн не буде довгим і в чомусь буде перегукуватися з оглядом Mi6x, але з поправкою на те, що з часу знайомства з оригінальної версії смартфона вже пройшов якийсь час.

Це може здатися дивним, але Mi6x / Mi A2 вже не здається стільки «безрамковий», як раніше. Ймовірно, виною тому інші смартфони з більш тонкими рамками, що побували на тестуванні за останній час. Зрозуміло, рамки Xiaomi Mi A2 широкими точно не назвеш, особливо в порівнянні з попереднім поколінням, але є підозра, що вже в наступному році такий дизайн не буде здаватися сучасним.

В іншому, перед нам стильний, тонкий і добре зібраний смартфон. Алюміній з тонкими гранями приємно холодить руку, зручно лягає в неї, але з комплектним чохлом надійніше. При діагоналі дисплея в 6 дюймів, смартфон не виглядає громіздким і таким не є, тут все дуже акуратно.

Ергономічність і роз'єми

Почну з нижньої межі, де розташований порт USB Type-C, мікрофон і динамік. Зліва тільки лоток для двох nano-SIM-карт.

Підтримки карт пам'яті в Xiaomi Mi A2 немає. Зверху розташований інфрачервоний датчик і додатковий мікрофон. Роз'єму для навушників немає і, повторю сказане в огляді Mi6x - я не вважаю цей факт недоліком.

Але мені як і раніше не подобається помітно виступає модуль камери, який змушує смартфон захитався лежачи на рівній поверхні. Частково вирішити цю проблему може чохол.

У руці смартфон лежить дуже приємно завдяки невеликій товщині і округленим гранях. Їм цілком можна користуватися однією рукою, але дотягуватися до шторки повідомлень вже не так комфортно. Вага смартфона в 168 грам можна назвати оптимальним для таких габаритів.

Дисплей Xiaomi Mi A2

У випадку з екраном ми маємо справу з такою ж матрицею, як в Mi6x, але з одним нюансом. Але спочатку пройдемося характеристикам дисплея Xiaomi Mi A2: матриця IPS з діагоналлю 5,99 дюйма, дозвіл 2160х1080 точок. За вимірами ми отримали майже ті ж цифри, що і у випадку з Mi6x. Мінімальний рівень яскравості склав 1 кд / м2, а максимальний: 380 кд / м2. Контрастність на хорошому рівні, але трохи нижче, ніж у Mi6X: 1: 1005.

В цьому і полягає різниця між цими двома смартфонами. Справа в тому, що завдяки програмним можливостям оболонки MIUI ви можете зробити картинку контрастніше, тепліше або холодніше. У Xiaomi Mi A2 таких функцій немає. За підсумком ми маємо справу з якісною, але дуже нейтральною картинкою і дисплею явно не вистачає яскравості. Але при порівнянні з Mi A1 - це крок вперед.

оснащення

Тут також нічого нового: всередині восьміядерний Qualcomm Snapdragon 660 з максимальною частотою 2,2 ГГц і графічний прискорювач Adreno 512. Тестовий смартфон був оснащений 4 ГБ оперативної пам'яті, на вибір є також 6 ГБ. Варіантів з постійною пам'яттю три: 32, 64 і 128 ГБ. Можливості розширити пам'ять немає, так що підбирайте потрібний обсяг при покупці уважно. За швидкістю роботи у мене не виникло жодних претензій, все плавно і швидко. Втім, це було помітно ще й на Mi6x. Відчутної різниці в продуктивності між Mi6x і Mi A2 немає.

У порівнянні ж з Mi A1 відмінності в швидкості роботи помітні неозброєним поглядом, навіть в звичайних задачах. Це стосується і ігор, в яких 660-й і Adreno 512 показують себе краще. Але, на жаль, без троттлінга в важких завданнях не обходиться.

Але, на жаль, без троттлінга в важких завданнях не обходиться

В іншому, оснащення смартфона майже стандартне: Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, а також інфрачервоний порт. NFC, на жаль, так і не з'явився. З якістю зв'язку за час використання проблем не було, так само як і з передачею мого голосу і мови співрозмовників. У основного динаміка є запас гучності, але його якість закінчується на середньому рівні.

Програмне забезпечення

Ось ми і підійшли до особливості, яка відрізняє Mi6x від Mi A2. Наш смартфон працює під управлінням Android 8.1 без будь-яких додаткових оболонок. Незважаючи на те, що «з коробки» в смартфоні є весь необхідний софт, після MIUI відчувається нестача приємних дрібниць в інтерфейсі.

Наприклад, жестів управління - дуже зручне рішення, докладніше про них я розповідав в огляді Mi6x, а в Xiaomi Mi A2 цього немає, тільки наекранной кнопки, які витрачають місце на дисплеї. До цього списку також можна віднести і вимикання за розкладом, і відсутність налаштувань дисплея, і багато іншого. Але, на те це і Android One - «чистий» Android зі своїми плюсами і недоліками

Камера Xiaomi Mi A2

У можливостях камери смартфона змін немає. В якості основної використовуються два модулі: IMX376 (20 Мп, f / 1.75) і IMX486 (12 Мп, f / 1.75). Інтерфейс камери не змінився в порівнянні з Mi6x, але функціональність сама базова: стандартний режим, портретний режим і зйомка відео. Але є Timelapse і уповільнена зйомка.

Якість зйомки суб'єктивно стало краще, особливо з підсвічуванням. При погіршенні освітлення спостерігається помітна втрата деталізації, але для цього цінового сегмента це допустимо.

Як селф-камери встановлено 20-мегапіксельний сенсор, він також підтримує портретний режим, правда, без нього знімки виходять на мій погляд краще.

З прикладами відео ви можете ознайомитися нижче.

Відео 4К:

Відео 1080

Автономність Xiaomi Mi A2

Незважаючи на такий самий акумулятор ємністю 3000 мАг, Mi A2 продемонстрував навіть меншу автономність, ніж Mi6x, не тільки в бенчмарках, але і в реальному використанні. Якщо його брат на MIUI майже завжди гарантовано жив 1,5 дня, то Mi A2 кожен день залишав приблизно 20% під вечір. Навіть в тесті PCMark смартфон прожив на півгодини менше.

З іншого боку, ситуацію трохи виправляє швидка зарядка і відповідний зарядний пристрій в комплекті, завдяки якому MI A2 повністю заряджається приблизно за 1 годину 15 хвилин.

Редакція висловлює подяку інтернет-магазину «Алло» за надання пристрою на огляд

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки