Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Samsung Galaxy J3 (2016) - огляд, відгуки про Самсунг Галаксі J3 (2016)

  1. Габарити і дизайн - 4.1
  2. Екран - 4.0
  3. Продуктивність - 1.8
  4. Камери - 3.1
  5. Фото з камери Samsung Galaxy J3 (2016) - 3.1
  6. Фото з фронтальної камери Samsung Galaxy J3 (2016) - 3.1
  7. Робота з текстом - 4.0
  8. Інтернет - 3.0
  9. Комунікації - 2.6
  10. Мультимедіа - 3.6
  11. Батарея - 3.4
  12. Пам'ять - 3.5
  13. Особливості
  14. конкуренти

Samsung Galaxy J3 (2016) - 5-дюймовий смартфон з AMOLED-дисплеєм з бюджетної лінійки, але не особливо бюджетним цінником. У компанії його позиціонують як комфортний, потужний і з хорошою батареєю, але чи так це?

Це справедливо, але тільки частково. Так, в наших тестах автономність виявилася непоганою для його цінника, корпус якісно зібраний і досить компактний, смартфон зручно лежить в руці. У нього також досить чіткий AMOLED-дисплей, який забезпечує хорошу читаність в сонячний день, соковиті (навіть занадто) кольору і широкі кути огляду.

Але те, що Samsung Galaxy J3 позиціонується як продуктивний - явно рекламний хід, в наших тестах він погано справлявся не тільки з важкими іграми, а й пригальмовував навіть при вирішенні простих завдань. Крім цього, він отримав досить простенькі камери і обмежені обсяги пам'яті.

Варто брати Galaxy J3 (2016) чи ні - вирішувати вам, це добротне недорогий пристрій, але за ті ж гроші можна вибрати смартфон на пів-рівня вище. Телефон підійде вам, якщо ви хочете отримати бюджетне пристрій з добре читаним на сонці дисплеєм, але при цьому не женіться за характеристиками і не плануєте встановлювати на нього багато додатків та ігор.

Габарити і дизайн - 4.1

Як правило, бюджетний смартфон - це щось мало привабливе і громіздке з дешевого пластику, але про Галаксі J3 так вже не скажеш. Його, звичайно, не сплутаєш з флагманським Samsung Galaxy S6 , Але він теж виглядає симпатично.

Габарити і вага знаходяться на хорошому рівні - 142,3 × 71 × 8,4 мм і 138 грам відповідно. Так, він легше і компактніше популярного Asus Zenfone 2 Laser , Цілком можна порівняти з «витонченим» Huawei P8 Lite , До того ж зручно лежить в руці. У телефоні впізнається типовий «обмиленний» дизайн компанії, тому він схожий на будь-якого іншого бюджетника компанії, наприклад, на 5-дюймовий Samsung Galaxy Grand Prime , Причому як спереду, так і ззаду. Відмінності лише в бічних торцях, які у Galaxy J3 стали більш химерними (немов по ним зайвий раз пройшлися напилком), і в забарвленні лицьовій панелі - верхня рамка і тонка смужка навколо екрану завжди будуть чорними, незалежно від колір корпусу.

Відмінності лише в бічних торцях, які у Galaxy J3 стали більш химерними (немов по ним зайвий раз пройшлися напилком), і в забарвленні лицьовій панелі - верхня рамка і тонка смужка навколо екрану завжди будуть чорними, незалежно від колір корпусу

Рамки телефону вміло замаскували чорним кольором і злегка підносяться над дисплеєм бічними торцями, чому вони здаються тонкими. Але насправді, вони не такі вже вузькі, відношення площі екрану до площі пристрою - близько 68%, це середній показник. Задня панель вийшла досить безликою, на ній є тільки логотип Samsung, напис DUOS внизу, решітка динаміка, об'єктив камери і світлодіод підсвічування. Все те ж саме, що у інших бюджетників компанії.

Смартфон отримав розбірний корпус - знімається і кришка, і батарейка. Сьогодні, коли виробники щосили женуться за суцільнометалевими корпусами, це навіть незвично. Якість збірки Samsung Galaxy J3, за відгуками наших експертів, на хорошому рівні, телефон не гнеться під тиском. Кришка прилягає щільно, незручні тільки засувки, на яких вона тримається - при складанні смартфона на кожну доведеться натиснути окремо.

Samsung Galaxy J3 можна купити в трьох кольорах: білий, чорний і золотий.

Samsung Galaxy J3 можна купити в трьох кольорах: білий, чорний і золотий

Екран - 4.0

Дисплей Samsung Galaxy J3 виявився якісним багато в чому завдяки його AMOLED-матриці. Вона забезпечує широкі кути огляду, достатню яскравість і нескінченну контрастність зображення.

Телефон отримав 5-дюймовий екран з HD-дозволом (1280 × 720 точок), що на сьогодні вже, скоріше, норма, а не розкіш. Щільність пікселів знаходиться на хорошому рівні - 294 на дюйм, цього більш ніж достатньо для чіткої картинки. Кути огляду широкі, але не максимальні, вони помітно у же, чим у того ж флагманського Galaxy S7 . Якщо дивитися один і той же відео на двох телефонах під кутом, то видно, що на Galaxy J3 відтінки шкіри і інші кольори починають бліднути, а на топовом телефоні компанії цього не відбувається. Окремо відзначимо, що екран швидко збирає відбитки пальців, але відтирається досить легко.

Виміряна яскравість екрану складає від 4 до 256 кд / м2, це мало, порівняно з результатами Asus Zenfone 2 Laser. Але, по-перше, у випадку з Самсунг J3, це AMOLED-дисплей, який навіть з номінально невисокими показниками не виглядає тьмяним. По-друге, у нього є спеціальний режим «На вулиці», з яким яскравість зростає до 435 кд / м2. Цікаво, але в телефону немає функції автояркость, мабуть, виробник вирішив заощадити на датчику освітленості. Передача кольору екрану виявилася нормальною, особливо в порівнянні з просто «буйним» екраном Samsung Galaxy J1 (2016) .

В налаштуваннях дисплея можна побачити вже звичні режими зображення - «Адаптивний», «Фільм AMOLED», «Фото AMOLED» і «Основний». У перших трьох колірний обхват відповідають більш широкому стандарту Adobe RGB, чому картинка здається занадто перенасиченої, навіть кричущою. У «Основному» режимі колірний обхват «стискається» до стандарту sRGB, в якому кольори виглядають натуральніше і звичніше.

У «Основному» режимі колірний обхват «стискається» до стандарту sRGB, в якому кольори виглядають натуральніше і звичніше

Продуктивність - 1.8

У щоденному використанні Samsung Galaxy J3 працює досить плавно, але періодично «замислюється» і пригальмовує при вирішенні багатьох завдань. Для важких ігор і любителів запускати по кілька додатків відразу це не кращий варіант.

У Samsung Galaxy J3 використовується чіпсет Spreadtrum SC9830 (4 ядра, частота до 1,5 ГГц). Він далеко не найпродуктивніший, зате підтримує LTE. Смартфон можна назвати дуже продуктивною, але він хоча б зайвий раз не дратує при роботі. Так, при переході в різні меню, настройки або якщо буде запущено програму він часто замислюється на півсекунди, але це не так вже критично для бюджетника. Що стосується важких ігор, то це точно не для нього - телефон їх запускає, але працюють вони не дуже плавно. Навіть посередній Thumb Drift пригальмовує на високих налаштуваннях графіки, що стає критичним на високих швидкостях і різких поворотах. Ми перевірили, чи не перегрівається чи Galaxy J3 під час роботи - виявилося, що ні. За півгодини ігор в гонки температура корпусу так і не перевищила 37 градусів.

У різних бенчмарках телефон отримав по-бюджетному невисокі бали:

  • Geekbench 3 (тест процесора) - 1169 балів, нижче, ніж у флагмана чотирирічної давності Samsung Galaxy S III ;
  • Ice Storm Unlimited від 3DMark (графіка) - 3662, на тисячу з гаком менше, ніж у бюджетника ZTE Blade X5 ;
  • AnTuTu (змішаний тест) - 25123 бали, на кілька тисяч нижче, ніж у Huawei Honor 4C Pro .

Виглядає забавним, але в деяких тестах Samsung Galaxy J3 (2016) отримав менше балів, ніж його молодший брат Galaxy J1 (2016).

Камери - 3.1

Камери Samsung Galaxy J3 на 8 і 5 МП можна назвати непоганими для свого вирішення, але вони помітно поступаються того ж Samsung Galaxy J7 . На них цілком можна зробити непогане Селфі, відобразити своїх друзів або сфотографувати потрібний документ.

Додаток камери отримало зрозумілий інтерфейс, вас може дратувати тільки постійний звук затвора при зйомці - його просто ніде відключити, тільки якщо вимкнути звуки самої системи. У налаштуваннях є цілий ряд режимів:

  • «Авто»
  • «Про»
  • «Безперервна зйомка»
  • «Панорама»
  • «Ретуш»
  • «Спорт»
  • «HDR»
  • «Звук і фото».

Призначення останнього здалося дивним - ви знімаєте фото, а відразу після цього записується 9-секундний аудіоролик. Це цікаво, але незрозуміло, кому такий режим може стати в нагоді. Цікаво, що в порівнянні з Galaxy J1 (2016), у телефону з'явився HDR-режим, але при цьому ручний режим ( «Про») виявився біднішим на регульовані параметри. Налаштувати в режимі «Про» можна:

  • Експозицію (від -2 до +2)
  • ISO (від 100 до 800)
  • Баланс білого (автоматичний або один з чотирьох на вибір).

Кількість параметрів, що настроюються і діапазони настройки не вражають. Більшість телефонів вже вміють змінювати ISO до 1600, а експозицію налаштовують від -3 до +3.

Якість зйомки хороше для 8 МП, рівень деталізації непоганий. Камера фокусується точно, але досить довго, близько секунди або довше. В умовах хорошого освітлення телефон зможе зробити непоганий попутний кадр, але не замінить собою фотоапарат . У темряві і в приміщеннях фотографії вже не виглядають такими привабливими через шумів.

Камера Галаксі J3 вміє знімати відео але лише в HD-дозволі (1280 × 720 пікселів) на швидкості 30 кадрів в секунду і зі стежить автофокусом. Чому немає Full HD-відео - незрозуміло. Можливо, це обмеження чіпсета, або виробник вирішив, що пристрою з HD-дисплеєм досить і зйомки з такою ж якістю.

Фронтальна камера цілком підходить для Селфі на свіжому повітрі, але фотографії виходять з легким прохолодним відтінком. У приміщенні результат виглядає вже не таким хорошим через всюдисущих шумів. До того ж, як не крути, фронтальна камера поступається основною.

До того ж, як не крути, фронтальна камера поступається основною

Фото з камери Samsung Galaxy J3 (2016) - 3.1

1

Фото з фронтальної камери Samsung Galaxy J3 (2016) - 3.1

1

Дивитися оригінали фотографій

Робота з текстом - 4.0

На Samsung Galaxy J3 (2016) встановлена ​​фірмова клавіатура компанії. Одна з її особливостей - можливість перемикання в формат 3 × 4 з великими іконками, як це було в старих кнопкових телефонах.

Працювати з такою клавіатурою досить зручно, є інтелектуальне введення, можна регулювати розмір клавіатури і задавати текстові ярлики для довгих слів або цілих фраз. Розмітки додаткових символів тут немає, тільки ряд клавіш з цифрами. Зате вона підтримує безперервний введення слів (Swype). Трохи сумно, що для коми не знайшлося окремої іконки. Також нам не сподобалося перемикання між мовами, яке відбувається затисненням пробілу і «свайпом» в сторону.

Інтернет - 3.0

Спочатку на Samsung Galaxy J3 (2016) є браузери Google Chrome і просто «Інтернет». У першому є функція зміни розміру тексту під заздалегідь обраний за допомогою подвійного клацання та синхронізація з настільною версією. У браузері «Інтернет» немає якихось особливих функцій, все цілком типово. Хоча раніше в ньому ж була автоматична підгонка тексту під ширину екрану, але з якоїсь причини її вирішили прибрати. При роботі з декількома важкими сторінками телефон починає пригальмовувати і «залипати» при про прокручуванні сайтів.

Комунікації - 2.6

Смартфон Samsung Galaxy J3 отримав стандартний набір комунікацій:

  • простий Wi-Fi b / g / n з підтримкою Wi-Fi Direct
  • Bluetooth 4.1 з профілем A2DP
  • підтримка LTE
  • FM-радіо (потрібні навушники )
  • А-GPS з підтримкою ГЛОНАСС.

Телефон підтримує дві SIM-карти формату micro. Для зарядки використовується звичайний роз'єм MicroUSB 2.0. Несподівано, але він підтримує USB On-the-Go для підключення периферійних пристроїв. Як правило, такий «привілеєм» користуються пристрої дорожче, наприклад, Samsung Galaxy A5 (2016) . Також зверніть увагу на версію телефону - наприклад, модифікація SM-J320H / DS не працює в LTE-мережах. В ході тестів нам не дуже сподобалася робота GPS-модуля. На його холодний старт пішло понад півтора хвилин - зазвичай смартфони справляються з цим швидше.

Мультимедіа - 3.6

Як правило, в компанії серйозно підходять до підтримки пристроями аудіо- та відеоформатів. Samsung Galaxy J3 не став винятком, але його не можна назвати всеїдним. Так, телефон програє музику у FLAC, але, як і більшість мобільних пристроїв, не справляється з AC-3. З відео він не хотів запускати 2К, 4К-ролики і RMVB-формат.

На смартфон встановлено типовий аудіоплеєр «Google Play Музика». Це не просто плеєр, але і за сумісництвом цілий музичний сервіс від Google з еквалайзером і купою послуг. Якщо заплатити за підписку, то ви зможете зберігати улюблені треки, слухати їх оффлайн, а також позбудетеся від реклами. Для перегляду відео є фірмовий відеоплеєр без якихось особливих функцій. Правда, якщо не вважати такими можливість показувати субтитри, відправляти відео і слухати звук з відео через Bluetooth.

Правда, якщо не вважати такими можливість показувати субтитри, відправляти відео і слухати звук з відео через Bluetooth

Батарея - 3.4

Ми оцінили автономність смартфона як гідну, вона досить висока для помірної ціни Galaxy J3. Нам спокійно вистачало смартфона на день роботи і навіть більше.

Ємність акумуляторної батареї смартфона можна назвати середньої - 2600 мАг. Але не забувайте, що головні статті її витрати - це екран і процесор, а в даному випадку їх можна назвати економічними. Так, телефон протримався 11 годині 10 хвилин при перегляді HD-відео на максимальній яскравості (режим «У літаку»). Це близько до рекордсменів по автономності начебто Lenovo Vibe P1m та інших. Навіть забавно, що дешевший Samsung Galaxy J1 (2016) пропрацював на пару годин довше, правда, за рахунок маленького і нечіткого екрану. Але в режимі аудіоплеєра дива вже не сталося - постійна невелике навантаження порівняно швидко садить батарею, 50 годин і готово. Це можна порівняти з результатами Huawei Honor 5X або Sony Xperia E4 .

За годину роботи бенчмарка GeekBench Battery Test батарея втратила 15% зарядки, результат трохи краще середнього. Час в іграх середнього рівня витрачає 18%, можна очікувати, що на Samsung Galaxy J3 можна буде грати близько 5 годин. На зйомку 10-хвилинного HD-ролика витратилася всього 4% батареї, один з кращих результатів.

Так, в деяких тестах смартфон показує неймовірно високу автономність, але в щоденному використанні він не такий вже рекордсмен, його вистачає на день роботи і трохи більше. В принципі, такого часу достатньо, а це «трохи більше» буде запасом, коли батарея телефону почне псуватися. Втім, в такому випадку ви легко зможете замінити її на нову, адже вона знімна.

У комплекті до Samsung Galaxy J3 йде зарядка на 1 А. У неї йде трохи більше двох з половиною годин, щоб повністю зарядити пристрій.

Пам'ять - 3.5

Обсяг постійної пам'яті в Samsung Galaxy J3 невеликий - всього 8 ГБ (користувачу доступно 4,3 ГБ), в той час як китайські (і не тільки) конкуренти давно хизуються з 16 ГБ на борту. Але це не настільки критично, тому як обсяг можна розширити за допомогою карти пам'яті типу MicroSD (до 128 ГБ). Причому слот під неї окремий, а не поєднаний з якою-небудь з SIM-карток. Він знаходиться біля батареї, але для установки MicroSD-карти виймати її не обов'язково, адже вона ніяк не заважає просунути картку всередину - дрібниця, а приємно. Велика частина додатків встановлюється тільки на внутрішню пам'ять пристрою. Після цього на картку можна перекидати тільки частина даних ПО. Іноді це призводить до курйозів. Наприклад, додаток 3DMark займає 55 МБ в пам'яті пристрою, але якщо ви станете переміщати його на MicroSD, то побачите, що воно стало займати близько 42 МБ на карті і 29,3 на телефоні, тобто в сумі майже в півтора рази більше.

Особливості

По всій видимості, в Samsung вирішили, що бюджетникам не передбачений останній Android, тому Galaxy J3 працює під управлінням 5-й версії системи і власного інтерфейсу TouchWiz. Як завжди, на телефон встановлено досить багато різного і не всім потрібного ПО - не тільки від Google і Samsung, але тепер ще й від Microsoft. В принципі, комусь це може бути корисно, але вся заковика в тому, що просто так з телефону вони не видаляються. Інтерфейс все ще важкуватий і трохи бентежить великою кількістю налаштувань, які до того ж розкидані досить дивно. Наприклад, вони згруповані під назвами «Підключення», «Пристрій», «Приватне» і «Система» і не завжди можна заздалегідь вгадати, де ж буде знаходитися потрібний вам пункт. Особливостями пристрою можна назвати застосування AMOLED-дисплея, знімну батарею, підтримку LTE і двох SIM-карт. Втім, останні два пункти не такі вже й особливі на сьогодні.

конкуренти

На червень 2016 року Samsung Galaxy J3 (2016) SM-J320F / DS можна купити в середньому за ціною в 11 000 рублів. Це досить дорого з такими характеристики, за ці ж гроші можна взяти Xiaomi Redmi 3 або Asus Zenfone Laser 2 ZE500KL.

Xiaomi Redmi 3 - коштує приблизно стільки ж, але пропонує набагато більше: більше оперативної і постійної пам'яті, більш високу автономність, 8-ядерний процесор, камери на 13 і 5 МП, металевий корпус. Samsung Galaxy J3 може похвалитися лише AMOLED-дисплеєм і тим, що він продається в Росії офіційно.

Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL - варто трохи дорожче і виділяється камерами з лазерної фокусуванням, незвичайним дизайном з клавішами управління на спинці і захисним склом Gorilla Glass 4. Також у нього більше вбудованої і оперативної пам'яті. Зате Samsung Galaxy J3 (2016) компактніше, працює довше і оснащений екраном з незвичайною матрицею.

МодельAsus Zenfone 2 Laser ZE500KLSamsung Galaxy J3Xiaomi Redmi 3

Процесор Qualcomm Snapdragon 410
4 × 1,2 ГГц Spreadtrum SC9830
4 × 1,5 ГГц Qualcomm
Snapdragon 616
4 × 1,5 ГГц і 4 × 1,2 ГГц Екран 5 дюймів
294 ppi 5 дюймів
294 ppi 5 дюймів
294 ppi Ємність АКБ 2400 мАг 2600 мАч 4100 мАч Камера Основна - 13 МП
Фронтальна - 5 МП Основна - 8 МП
Фронтальна - 5 МП Основна - 13 МП
Фронтальна - 5 МП Пам'ять 2 ГБ RAM
8/16 ГБ
microSD (до 256 ГБ) 1,5 ГБ RAM
8/16 ГБ
microSD (до 256 ГБ) 2 ГБ RAM
16 ГБ
microSD (до 256 ГБ) Габарити 143,7 × 71,5 × 10,5 142,3 × 71 × 7,9 139,3 × 69,6 × 8,5 Вага 140 г 138 г 144 г Ціна від 8 000 рублів від 8 500 рублів від 10 000 рублів

У компанії його позиціонують як комфортний, потужний і з хорошою батареєю, але чи так це?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки