Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

AMD зміцнює позиції в сегменті дискретною мобільною графіки

якщо статистика Jon Peddie Research говорила переважно про успіхи AMD в сегменті настільних гібридних процесорів, то фахівці Mercury Research склали іншу картину другого кварталу. Вони розділили статистику на три групи: графічні рішення в цілому, дискретна настільна графіка і дискретна мобільна графіка. Про збільшення частки Intel на ринку графічних рішень сперечатися не доводиться - процесорний гігант тепер контролює 70,1% ринку. NVIDIA претендує лише на 15,7% ринку графіки в цілому, причому показники в порівнянні з 2014 роком навіть дещо знизилися. Нарешті, AMD стиснулася до 14%, хоча ще рік тому компанія займала 18% ринку. якщо статистика   Jon Peddie Research   говорила переважно про успіхи AMD в сегменті настільних гібридних процесорів, то фахівці Mercury Research склали іншу картину другого кварталу

Ринок графічних рішень для персональних комп'ютерів у другому кварталі знизився на 8% в порівнянні з попереднім кварталом, і відразу на 21% в порівнянні з другим кварталом минулого року. Попит на недорогу дискретну графіку знижується, зате любителі ігор ставлять рекорди по середній ціні купується відеокарти. У цій ситуації NVIDIA, як уже зазначалося в квартальному звіті компанії, збільшила обсяги продажів дискретних графічних рішень в річному вираженні. Більше трьох чвертей ринку дискретної графіки в настільному сегменті контролює NVIDIA. При цьому середня кількість графічних процесорів в перерахунку на один ПК скорочується в порівнянні з минулими періодами.


Чим може похвалитися AMD? Ринок дискретною мобільною графіки дозволяє їй посилювати свій вплив, причому цю тенденцію вже можна назвати довгостроковій. На даний момент компанії належать 34,6% ринку дискретної мобільного графіки. Проте, загальна тенденція така, що все менша кількість ноутбуків використовує дискретні графічні рішення, задовольняючись інтегрованою графікою. Можливо, AMD в даній ситуації допомагає зростання попиту на ігрові ноутбуки, які без дискретних графічних рішень обходитися не можуть. Telegram-канал @overclockers_news - це зручний спосіб стежити за новими матеріалами на сайті. З картинками, розширеними описами і без реклами.

Чим може похвалитися AMD?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки