Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Тест аудіо системи в складі: Electrocompaniet PC-1, Electrocompaniet PI-2, Legacy Audio Expression, огляд. Портал "www.av-tribune.ru".

Представляємо вашій увазі тест стереофонічною системи в складі: CD-плеєр Electrocompaniet PC-1, балансний інтегральний підсилювач Electrocompaniet PI-2, акустична система Legacy Audio Expression.

Зберегти і прочитати потім - Зберегти і прочитати потім -

Автор: Сергій Бочаров.

Вступ.

Представляємо вашій увазі тест стереофонічною системи в складі: CD-плеєр Electrocompaniet PC-1, балансний інтегральний підсилювач Electrocompaniet PI-2, акустична система Legacy Audio Expression.

Оснащення.

джерело

На цей раз ми вирішили в якості джерела сигналу вибрати бюджетну модель CD-плеєра Electrocompaniet PC-1 з серії Prelude. Його дизайн виконаний в строгому класичному стилі, який добре знайомий всім шанувальникам високоякісної аудіо апаратури. Міцний корпус з металевою передньою панеллю спочивати на масивних ніжках.

Оперативна інформація про режими роботи плеєра виводиться на яскравий люмінесцентний дисплей з приємним блакитним кольором світіння. Для управління програвачем в комплект поставки входить інфрачервоний пульт дистанційного керування.

Зчитує оптичний блок CD-приводу розміщений на фірмовій антивібраційної системі, що забезпечує безшумну роботу приводу і точне позиціонування лазерної головки. Програвач стійкий до зовнішніх вібрацій і забезпечує безпомилкове зчитування цифрових аудіо даних.

Високу точність і детальність звучання Electrocompaniet PC-1 допомагає отримати високоякісний аудіо ЦАП з розрядністю 24 біта і робочою частотою 192 кГц виробництва компанії CirrusLogic. Потім в роботу вже з аналоговим сигналом включається повністю балансний прецизійний підсилювач. Зауважимо, що його вихідні каскади працюють в ультралінейной режимі класу А.

Програвач мультиформатний і крім традиційних аудіо CD з його допомогою ви зможете слухати композиції, записані в форматах MP3 і WMA.

Підсилювач

Вибираючи підсилювач для нашого комплекту, ми вирішили не мудрувати і підключити до плеєра балансний інтегральний підсилювач Electrocompaniet PI-2. На те було, як мінімум дві причини. Перша, як ми вже написали у вступі, наша задача оцінити звучання бюджетного комплекту. Друга причина - і підсилювач Electrocompaniet PI-2 і CD-плеєр Electrocompaniet PC-1 відносяться до однієї серії - Prelude, а отже вони спочатку мають єдиний дизайн і звичайно їх параметри ідеально узгоджені для спільної роботи.

Інтегральний підсилювач початкового рівня PI-2 побудований цілком по балансовій схемі. Завдяки цьому конструкторам вдалося добитися високої якості звучання і відмінною помехозащищенности.

Окремо зауважимо, що знизити собівартість підсилювача розробники змогли, не погіршуючи якості його роботи. На допомогу інженерам прийшла сучасна технологія поверхневого монтажу, саме вона допомогла оптимізувати процес виробництва вироби і знизити витрати.

Спеціально для Electrocompaniet PI-2 була спроектована швидкодіюча електронна система захисту, що оберігає підсилювач від перегріву і короткого замикання вихідних роз'ємів. Для забезпечення найкращої якості звучання розробники відмовилися від використання електромагнітних реле, і за рахунок цього скоротили число контактних точок між підсилювачем і колонками. А найголовніше істотно зменшили час спрацьовування захисту, так, що вашим колонкам тепер ніщо не загрожує.

В підсилювачі використовується високоякісний цифровий регулятор гучності, тому забудьте про паразитні перешкоди і шуми, властиві класичним аналоговим регуляторам.

Режими роботи підсилювача відображаються на чіткому і яскравому вакуумному дисплеї, символи якого відмінно читаються навіть з великої відстані.

Надійне і очищене від перешкод електроживлення в Electrocompaniet PI-2 забезпечує потужний трансформатор на 400 ВА. А наявність банку фільтруючих конденсаторів сумарною місткістю в 80 000 микрофарад дозволяє прекрасно передавати динаміку будь-яких навіть найскладніших музичних творів.

На комутаційної планці ви знайдете два балансних і два RCA порту, а також високоякісні роз'єми для підключення акустики.

Негативний зворотний зв'язок в підсилювачах.

акустика

Як ми вже відзначили на початку тестового огляду, нам було дуже цікаво оцінити звучання нової акустичної системи Legacy Audio Expression, і цілком логічно, що саме її ми включили до складу нашого комплекту.

Ця модель створювалася особисто головним інженером і керівником компанії Біллом Дадлстоном (Bill Dudleston) більше року. Спочатку Legacy Audio Expression замислювалася, як універсальна акустична система здатна працювати, як в складі високоякісної стереофонічною аудіо системи, так і в домашньому кінотеатрі. При проектуванні основний упор був зроблений на досягнення високої якості звучання при доступній ціні.

Новинка повністю відповідає високим аудіо стандартам бренду Legacy.

Зовнішній вигляд колонок здатен зачарувати будь-якого шанувальника якісних аудіо систем. Елегантний і строгий дизайн корпусу притягує погляд, перш за все незвичністю форми. Але це не просто данина моді, справа в тому, що такий силует забезпечує найкращий ефект придушення стоячих хвиль.

На момент написання огляду були доступні два варіанти колірного оформлення: натуральний шпон rosewood і чорний перламутр. Надалі за заявою виробника планується розширення колірної гами. Зауважимо також, що антирезонансні шипи включені в комплект поставки.

Audio Expression виконана за класичною фазоінверторний акустичною схемою з переднім розташуванням порту. Над отриманням високоякісного звучання трудяться два СЧ / НЧ драйвера і фірмовий спіральний твітер.

Дифузор СЧ / НЧ випромінювачів виготовлений з переплетеної срібної нитки і вуглеволокна. У центрі знаходиться фазовирівнююче ковпачок. Завдяки використанню сучасних матеріалів дифузор вийшов легким і міцним, так, що не дарма в назві АС фігурує слово Expression (англ .: «вираз», «експресія»), колонки здатні легко передати найдрібніші нюанси музичного твору.

Вибір в якості ВЧ випромінювача високоякісного спірального стрічкового твітера з потужними неодимовими магнітами допомагає отримати бездоганно точне і чисте звучання в високочастотної частини звукового спектра.

Високоякісний кросовер забезпечує прецизійне поділ сигналу з мінімальними фазовими спотвореннями.

Для підключення до підсилювача акустика оснащена двома парами гвинтових клем. Висока чутливість Legacy Audio Expression допомагає їй легко «спрацюватися» з будь-яким джерелом сигналу.

кабелі

Для харчування комплекту використовувалися мережеві кабелі Neyton Cable Nuernberg AC.

У кабелі застосовані провідники, виготовлені з безкисневої міді перетином 3х5,6 мм². Кожен провідник складається з 171 тонкої мідної жили покритої непористим шаром срібла.

Як роз'ємів використовуються фірмові немагнітні коннектори Furutech покриті 24 каратним золотом.

Завдяки цьому Neyton Cable Nuernberg AC має мінімальну активним і реактивним опором, що сприятливо позначається на динаміці звучання і сприяє зниженню перешкод.

Як межблочного з'єднувача ми вибрали метровий балансний кабель Neyton Cable Nuernberg NF RCA.

Щоб максимально якісно і точно передати звуковий сигнал, забезпечивши при цьому яскраве і динамічне звучання, інженери застосували в Neyton Cable Nuernberg NF RCA шість провідників перетином 0,5 мм² з тефлоновим покриттям. Вони сплетені в єдиний комплексний кабель, але при цьому електрично розділені тонкою тефлоновим ізоляцією, а доповнює конструкцію EMC захист.

Як матеріал для провідників використовується сплав срібла з додаванням 1% чистого золота (чистота 99,99%).

Така конструкція забезпечує мінімальне активний і реактивний опір, дозволяючи знизити втрати, гарантуючи точну і неспотворену передачу сигналу.

Ми вирішили, що цілком логічно буде вибрати для підключення акустики High-End кабель Neyton Cable Bamberg LS.

Цей плоский акустичний кабель являє собою комбінацію з 16 провідних жив сплетених в чотири групи. Кожен провідник виконаний з 8 моножіл чистої посрібленою безкисневої міді. Загальна перетину провідника - 2х4,5 мм². Для поділу секцій провідників застосовані капілярні ізолятори з тефлону володіє, як відомо найкращими діелектричними характеристиками.

Експертиза.

Прослуховування ми проводили в приміщенні розміром із стандартну житлову кімнату без спеціальної акустичної обробки. Акустика була розставлена ​​за стандартною схемою, колонки рознесені між собою на 3 метри, і відсунуті на 0,5 метра від стіни.

Почати слухати комплект ми вирішили традиційно з класичної музики. Відкрив наш тест збірник з чотирьох концертів Й. С. Баха у виконанні Камерного Оркестру "Ермітаж" в транскрипції Олексія Уткіна, випущений компанією Caro Mitis.

Характер подачі звукового матеріалу відрізнявся досить високою автентичністю. Але якщо для старшої моделі Legacy Audio Classic HD була характерна деяка академічність звучання, то у виконанні Legacy Audio Expression знайомі твори звучали емоційніше. Комплект дуже добре справлявся з передачею басів і радував слух насиченим і точним звуком, акуратно передаючи навіть швидку атаку. Дуже добре відтворювався також і среднечастотний ділянку спектра. І тільки в високочастотної області комплект звучав трохи скуто, скрипкам і струнним явно не вистачало прозорості, а це трохи знижувало емоційність сприйняття творів.

Дуже гідно проявив себе комплект, виконуючи Токату і фугу ре-мінор І. С. Баха. Глибина баса була цілком достатньою, а найголовніше він відчувався тілом. Єдине що нам здається, трохи не вистачило комплекту це передачі саме динаміки баса, він наростав трохи повільніше, ніж у раніше протестованого комплекту на основі Audio Classic HD. Але до аналізу причин цього ми ще повернемося в кінці матеріалу, і вас чекає приємний сюрприз.

Комплект порадував нас жанрової толерантністю, він однаково якісно справлявся з будь-музикою, починаючи від електроніки і закінчуючи шансоном. Ніяких претензій до якості та автентичності подачі звукового матеріалу у нас не виникло. Голоси солістів звучали чисто, правда на деяких творах відчувалася невелика нестача прозорості в області високих частот, та й швидка атака, наприклад барабанних партій не завжди точно передавалася.

На наш погляд робота драйверів в колонках відмінно узгоджена, композиції звучать разом, всі інструменти розміщені на своїх місцях. Дуже приємно, що комплекту досить точно вдається відтворити атмосферу концертного залу, що не студії з рафінованим звучанням, а саме залу.

Під час прослуховування нас не покидала думка, що потенціал колонок Legacy Audio Expression набагато вище, ніж ми чуємо, а розкритися йому не дає зв'язка плеєр-підсилювач.

І ми відійшли від первісної конфігурації системи, підключивши акустику до комплекту з нашого минулого тесту. Нагадаємо вам його склад: CD-плеєр Electrocompaniet ECC-1, балансний інтегральний підсилювач Electrocompaniet ECI-5MK2.

І після цієї маніпуляції ми почули зовсім інший звук. Класична музика зазвучала ще більш реалістично і емоційно, здавалося, що у акустики раптом мобілізувалися приховані внутрішні резерви. Звучання струнних знайшло відсутню прозорість і дозвіл, а також невелику теплоту, а вокальні партії стали більш насиченими емоціями і енергетикою. А головне бас став більш глибоким і динамічним.

Звичайно, може здатися, що в такому результаті немає нічого дивного, адже ми скористалися більш якісним джерелом сигналу і підсилювачем. Але це тільки поверхневий погляд. Насправді цей досвід показує, що по своїм музичним можливостям акустика Legacy Audio Expression, дуже близька до дорожчий трехполосной моделі Audio Classic HD. Різниця ж криється тільки в манері подачі музичного матеріалу, так, що шанувальникам відмінного звуку можна порекомендувати ще один вельми якісний комплект, який займе проміжне місце в ціновій ніші, і дозволить трохи заощадити.

Підводимо підсумок.

На наш погляд звучання комплекту дуже гарне, але при цьому хочемо зауважити, що можливості нової акустичної системи Legacy Audio Expression дозволяють їй видавати ще більш якісний та емоційний звук. А, отже, акустика відмінно підійде і для роботи в складі більш дорогої апаратури. І звичайно вона стане прекрасним доробком для будь-якого шанувальника якісної музики, як кажуть в народі «на виріст».

Підготовлено за матеріалами порталу "www.av-tribune.ru". www.av-tribune.ru

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки