Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Garmin-Asus nüvifone M20 - тепер з Windows Mobile 6.5

Комунікатор Garmin-Asus nüvifone M20, в якому поєднуються багатофункціональний телефон, мобільний веб-браузер і чудова навігаційна система, тепер доступний з операційною системою Windows Mobile 6 Комунікатор Garmin-Asus nüvifone M20, в якому поєднуються багатофункціональний телефон, мобільний веб-браузер і чудова навігаційна система, тепер доступний з операційною системою Windows Mobile 6.5.

Windows Mobile 6.5 приносить з собою цілий ряд корисних нововведень, таких як великі піктограми, оптимізовані для сенсорного екрану, мобільні додатки, доступні для скачування через службу Windows Marketplace for Mobile, і зручний сервіс Microsoft My Phone.

Завдяки Windows Mobile 6.5 новий nüvifone M20 придбав оновлений, покращений інтерфейс з великими, оптимізованими під сенсорний екран кнопками і зручною стартовою сторінкою. У ньому заздалегідь задані настройки, необхідні для спілкування в соціальній мережі Facebook. Крім того, користувач телефону може завантажити і встановити на свій M20 додаткові програми за допомогою служби Windows Marketplace for Mobile. Там представлені якісні мобільні додатки, безкоштовні і платні, від серйозних ділових інструментів до ігор і засобів спілкування в соціальних мережах, таких як MySpace. Крім цього, в оновленому M20 є новий сервіс My Phone, що надає можливість перенесення і автоматичної синхронізації даних, створення резервних копій і відновлення інформації, віддаленого знищення даних, а також перегляду, синхронізації і обміну фотографіями між комп'ютерними, телефонними та веб-платформами.

Фахівці Garmin-Asus зуміли ідеально вписати характерний для користувача інтерфейс з масою навігаційних функцій в середу Windows Mobile 6.5. «Об'єднуючи в собі телефон, навігатор і браузер, комунікатор nüvifone M20 робить життя людей легше, - заявив Бенсон Лін, віце-президент ASUS і керівник підрозділу мобільних пристроїв ASUS Handheld Business Group. - Завдяки Windows Mobile 6.5 користуватися чудовими навігаційними функціями оригінального nüvifone M20 стало ще зручніше і приємніше ».

«Кишенькові під управлінням Windows поєднують в собі все найкраще зі світу Інтернету, домашніх комп'ютерів і телефонії, дозволяючи моментально зв'язуватися з необхідними людьми і підключатися до потрібних джерел інформації, де б ви не знаходилися, - зазначила Стефанії Фергюсон, директор Microsoft з менеджменту продуктів. - Garmin-Asus nüvifone M20 дозволяє зробити більше, перебуваючи в дорозі, тому що знайоме, легке у використанні програмне забезпечення в середовищі Windows поєднується в ньому з чудовими навігаційними можливостями ».

Телефон Garmin-Asus nüvifone M20 з операційною системою Windows Mobile 6.5 стане доступним в Тайвані, Гонконзі, Таїланді, Сінгапурі, Малайзії, Індії, Росії, Україні, Польщі, Чехії, Туреччини та інших країнах до кінця 2009 року.

Власники телефонів nüvifone M20 з Windows Mobile 6.1 мають можливість безкоштовно оновити операційну систему до версії 6.5. Детальна інформація про те, як зробити таке оновлення, опублікована на сайті www.garminasus.com.

В Україні протестували швидкість 5G , Що перевершило всі очікування, а один з операторів готує платформу для впровадження 5G .
У той же час Київстар зробив 4G безлімітним , Але поки не готовий впроваджувати 5G .

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки