Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

iPad Pro 2: Дата виходу, новини і чутки

Великий планшет Apple чекає оновлення.

Оновлення: 10,5-дюймовий iPad Pro 2 може бути впроваджено у виробництво, а це може означати, що ми побачимо його тільки в квітні. Читайте далі, щоб дізнатися все, що нам відомо про нові iPad Pro 2.

Компанія Apple запустила свій самий великий планшет у вересні минулого року. Apple iPad Pro 12.9 прийшов з величезним 12,9-дюймовим екраном, підтримкою стилуса Apple Pencil, а також з потужним процесором, він став значною зміною в серії iPad'ов.

Ми оцінили планшет гідно, виставивши тому 9 балів в нашому повному огляді, вихваляючи планшет за вражаючі фронтальним динаміки і великий дисплей, крім інших особливостей.

Читайте: Кращий iPad 2017: Як вибрати планшет Apple?

Потім на ринок вийшов iPad Pro 9.7 , Покликаний замінити iPad Air 2 , Який отримав менший екран, нову технологію екрану True Tone і всі функції оригінального iPad Pro.

Але 2017 рік продовжує розкручувати ланцюжок чуток, нам потрібен новий великий екран, і хороша новина полягає в тому, що ми можемо отримати не одну новинку. Згідно з чутками, Apple замінить обидві моделі Pro і запропонує третій розмір. Ось все, що ми знаємо про новий iPad Pro 2 до сих пір.

Поїхали!

  • Що це? Наступний великий планшет компанії Apple;
  • Коли чекати? Можливо, пізніше в 2017 році, може бути, у вересні;
  • Скільки коштує? Дорого. Чи не менше 799 $ (50.000 р.);

Дата виходу iPad Pro 2

Оригінальному iPad Pro вже більше року, але з огляду на реліз iPad Pro 9.7 на початку цього року, а також невисокий попит на нові планшети в даний момент, немає нічого дивного в тому, що нам доведеться чекати iPad Pro 2 довше.

7 на початку цього року, а також невисокий попит на нові планшети в даний момент, немає нічого дивного в тому, що нам доведеться чекати iPad Pro 2 довше

-

На основі попередніх релізів і чуток, ранній старт планшета 2017 очікувався в березні, але є інформація про те, що планшети були затримані, а TSMC - яка робить чіпи для компанії - по всій видимості, не може відповісти рівню поставок.

Так коли ж виходить новий iPad ? Ну, на думку аналітика, який виступив для журналу «Forbes», новий 10,5-дюймовий iPad Pro 2 пішов в обмежене виробництво, а це може означати, що в самий найближчий час планшет піде в реліз. Джерело з ланцюжка поставок Apple повідомив для MacRumors, що планшет може прийти на ринок вже в квітні.

З іншого боку, це буде означати занадто швидке нарощування виробництво і, нам здається дивним запуск нових планшетів два місяці поспіль, так що більш імовірно, що планшет доведеться чекати до літа, а деякі аналітики обіцяють очікування до жовтня.

Коментар редакції: Ми все ще дуже чекаємо новий iPad Pro (або три) в цьому році, але, по всій видимості, великих релізів не відбудеться аж до червня.

Ціна iPad Pro 2

Поки немає ніяких новин про ціни нового планшета, тому нам доводиться відштовхуватися від цін оригінального iPad Pro. Ціноутворення поточного планшета починається від 599 $ (39.000 р.) За 9,7-дюймову модель і 799 $ (52.000 р.) За 12,9-дюймовий планшет. Ми вважаємо, що ціноутворення iPad Pro 2 цієї статті не буде надто відрізнятися, отже, новинка обіцяє вдарити по гаманцю.

Дизайн iPad Pro 2

  • Стрункий і легкий корпус;
  • водонепроникний;
  • Немає роз'єму для навушників;

Не так багато відомо про новий iPad Pro 2 на даний момент - але витоку фотографій нового планшета компанії Apple, як кажуть, належать саме iPad Pro 2.

Фотографії приходять з джерела, що працює в китайській лінії поставок - відповідно до Apple Insider - і демонструють екран планшета з номером моделі MH1Z2CD / F.

Фотографії приходять з джерела, що працює в китайській лінії поставок - відповідно до Apple Insider - і демонструють екран планшета з номером моделі MH1Z2CD / F

Це число поки не додається до будь-якого існуючого продукту, тому спростувати його зарахування до iPad Pro 2 можна. Фотографії не демонструють будь-яких конкретних змін, тому планшет може виглядати подібного оригінального iPad Pro.

В цьому немає нічого дивного, особливо якщо врахувати, що планшети серії Pro відносно нові.

Проте, існує ймовірність того, що компанія спробує зробити нові планшети тонше і легше, що Apple часто провертає з новими моделями, і це може бути дійсно корисно для більшої моделі, адже iPad Pro 12,9 важить істотні 713 грам.

З іншого боку, нові планшети могли б стати товщі, хоча і з меншим об'ємом займаної площі, один витік стверджує, що новий 10,9-дюймовий планшет буде мати довжину і ширину iPad Pro 9.7, але товщиною залишиться 7,5 мм (хоча поточний флагман компанії Apple тільки 6,1 мм).

Те саме джерело стверджує, що iPad Pro 2 (12.9) стане на 3 мм товще, що поверне нам 9,9 мм корпусу.

Apple також позбулася 3,5-мм роз'єму для навушників з iPhone 7, це зміна може побачити світло і на серії планшетів iPad.

Apple також може зробити Pro 2 захищеним від води і пилу, як iPhone 7. І поки планшет - який зазвичай використовується в приміщенні - менше потребує в цьому захисті, вона допоможе запобігти пошкодженням від пролитого напою.

Коментар редакції: Базові моделі нових iPad'ов, найбільш ймовірно, стануть тонше і легше, хоча хвалена 10,5-дюймова модель може стати трохи товщі поточного 9,7-дюймового флагмана. Якщо молодший планшет серії отримає перезавантаження в формі iPad Pro Mini, очікуйте схожою форми, з оновленням в характеристиках.

Екран iPad Pro 2

  • Три розміру;
  • Дисплей True Tone;
  • Сканер відбитків пальців, вбудований в панель екрану;

Згідно з аналітичною запискою від вельмишановного аналітика, iPad Pro 2 прийде в трьох різних розмірах. Будуть звичні моделі на 12,9 і 9,7 дюймів, як і в оригінальному діапазоні, а також нас чекає 10,5-дюймова версія планшета.

Нам довелося переживати, що ми не побачимо оновлення iPad Pro в цьому році, коли передбачена дата виходу обернулася одним iPad, які вийшли на заміну Air 2.

Але аналітики як і раніше вважають, що нові Pro-моделі, в тому числі і новий 10,5-дюймовий планшет, все ще в дорозі, так що не хвилюйтеся про те, що вони не з'являться на ринку. По всій видимості, виробництво планшетів тільки почалося.

Нещодавно ми отримали додаткову інформацію про планшет нового розміру, в тому числі і той факт, що він буде покладатися на дозвіл 2224 х 1668 пікселів, щоб зберегти щільність в 264 пікселя на дюйм, як у 9,7-дюймового iPad Pro, отже, не дивлячись на збільшення діагоналі, він також збереже габаритні розміри 9,7-дюймового планшета, за рахунок скорочення обідка.

Проте, джерело з ланцюга поставок стверджував, що на ринок прийде 10,9-дюймова модель (імовірно, замість 10,5-дюймового).

Джерело вважає, що кнопка «Додому» буде вбудована в панель екрану разом зі сканером відбитків пальців Touch ID, що дозволить скоротити обрамлення дисплея, але ми тривалий час чули про це рішення для iPhone, і не вважаємо за можливе побачити це рішення в 2017 році.

Зовсім недавно, джерело з ланцюга поставок Apple стверджував, що нас чекає 10,9-дюймовий планшет (імовірно, замість 10,5-дюймової моделі).

Те саме джерело додає, що кнопка «Додому» буде видалена, а сканер відбитків пальців буде вбудований в екран, що обіцяє нам менший ободок екрану, а значить, компанія Apple зможе розмістити 10,9-дюймовий екран в планшеті, розмірів iPad Pro 9.7. Якщо ця функція існує насправді, її розділять і інші планшети серії.

-
І поки рано говорити про дозвіл або будь-яких інших деталях, ми можемо передбачити, що всі моделі iPad Pro 2 будуть поставлятися з True Tone екраном, який дебютував на iPad Pro 9.7. True Tone дозволяє планшету змінювати кольорову температуру екрану в залежності від навколишнього освітлення, в якому використовується, так що ви зможете бачити картинку в правильних кольорах, незалежно від оточуючих умов.

Apple рідко змінює дозвіл екрана своїх пристроїв; насправді, компанія не міняла дозвіл 9,7-дюймового iPad з часів iPad 3 в 2012 році. У зв'язку з цим можна стверджувати, що збільшення дозволу малоймовірний сценарій, але дозвіл в 2048 х 1536 пікселів залишається цілком гідним, тому ми очікуємо, що iPad Pro 2 9.7 збереже дозвіл.

7 збереже дозвіл

Крім того, iPad Pro 2 12,9, ймовірно, залишиться з тими ж 2048 х +2732 пікселями, в той час як iPad Pro 2 10,5 - якщо він існує, що не надто очевидно, з огляду на близькість діагоналі до 9,7-дюймової версії планшета - імовірно отримає середні значення між цими двома.

Ми очікуємо побачити деякі поліпшення дисплея, але, як і в випадку з True Tone на iPad Pro 9.7, вони, ймовірно, будуть носити характер програмних налаштувань або технічних удосконалень, замість збільшення дозволу.

Одним з таких поліпшень може бути 3D Touch, який ви знайдете на iPhone 6S і iPhoen 6S Plus. Ця технологія, по суті, робить екран чутливим до тиску, тобто сильне натискання матиме відмінну функцію від легкого натискання.

Великі зміни можуть прийти з iPad Pro 3, швидше за все, в 2018 році, оскільки ходять чутки про вигнутих AMOLED панелях.

Коментар редакції: Apple iPad Pro 2 12,9 просто зобов'язаний отримати дисплей True Tone, як на оригінальному iPad Pro 9.7, крім того, Apple швидше за все, поліпшить і вдосконалює екран, але, дозвіл не повинно змінитися.

Камера і акумулятор iPad Pro 2

  • Великий акумулятор;
  • Оновлені функції камери, але не апаратна частина;

Планшет iPad Pro 9.7 обладнаний основною камерою на 12 Мп і 5-мегапіксельною фронтальною камерою, так що ми чекаємо, по крайней мере, того ж для iPad Pro 2.

Швидше за все, компанія Apple не змінить кількість мегапікселів, так як обидві камери на iPad Pro 9.7 є модернізацією щодо першого iPad Pro 12.9.

Незважаючи на це, ми бачимо новий великий об'єктив на iPhone 7 і подвійний об'єктив на iPhone 7 Plus, що робить можливим їх перехід на iPad Pro 2.

Поки немає новин про те, якого розміру батарея нас чекає, в будь-якому випадку, розмір акумулятора буде варіюватися в залежності від обраного розміру.

Коментар редакції: Камера часто не отримує уваги в діапазоні iPad - і це правильно. Таким чином, ми не чекаємо великих змін в цьому відділенні, тим більше, що компанія Apple вже покращила камеру для iPad Pro 9.7, а ось зростання акумулятора здається можливим.

Процесор і ОС iPad Pro 2

  • Потужний процесор А10Х;
  • iOS 10;
  • 4 Гб оперативної пам'яті;

Ми абсолютно впевнені в тому, що iPad Pro 2 буде запущений з iOS 10 - останнім оновленням системного програмного забезпечення мобільної операційної системи від компанії Apple. iOS 10 включає в себе значно поліпшену Siri, вбудовану в розширене кількість додатків, новий дизайн (і менше безладу) центру управління і так далі.

Не може бути нового iPad без нового процесора і Apple, за чутками, готує чіп A10X для iPad Pro 2. Витік з Geekbench передбачає, що він буде набагато могутніше процесора в iPad Pro.

Витік передбачає, що новий чіпсет покаже на одноядерних тестах Geekbench 4236 бали, а на багатоядерних тестах 6588 балів. Для порівняння, оригінальний iPad Pro показав багатоядерний бал в 5472 бали.

Ми могли б також отримати більше оперативної пам'яті з iPad Pro 2 або, по крайней мере, для 9,7-дюймової моделі. Apple iPad Pro 12.9 вже має 4 Гб оперативної пам'яті, але iPad Pro 9.7 прийшов з 2 Гб пам'яті, так що нова модель може отримати оновлення до рівня 12,9-дюймового планшета. І якщо ми отримаємо 10,5-дюймову модель, хотілося б бачити 4 Гб ОЗУ.

Здається, що оновлення молодшого 9,7-дюймового планшета серії Pro обмежиться продуктивності - вкрай мала ймовірність того, що ми отримаємо щось більше, крім нового процесора і збільшення оперативної пам'яті, покликаних зберегти Pro-серію на передових рівнях продуктивності.

Коментар редакції: Ми сумніваємося в тому, що компанія Apple збільшить кількість ядер з двох до шести для А10Х, але процесор обіцяє бути дуже потужним, особливо просунутим він обіцяє бути в відділенні графіки. Чотири гігабайти оперативної пам'яті мають сенс для iOS 10, але це не гарантовано.

Інші функції iPad Pro 2

  • Чутлива до тиску кнопка «Додому»;
  • Покращений Apple Pencil;

Чутлива до тиску кнопка «Додому»;   Покращений Apple Pencil;

Інтелектуальний роз'єм обіцяє повернутися, надаючи користувачам простий спосіб підключення клавіатури і інших аксесуарів планшета. Новий iPad Pro 2 буде, очевидно, підтримувати Apple Pencil і є всі шанси, що компанія Apple випустить оновлену версію Apple Pencil і Smart Keyboard .

Насправді, ми чули розмови про те, як саме зміниться Apple Pencil з новою версією планшета, кажуть, що він отримає магніт, щоб ви могли прикріпити стилус до планшету.

Крім того, ви могли б поглянути на iPhone 7 в пошуках інших ймовірних функцій, серед яких кнопка «Додому», чутлива до тиску, а також здатна вібрувати замість фізичного клацання, а також робити різні речі в залежності від того, наскільки сильно ви натискаєте кнопку .

Коментар редакції: Немає жодних сумнівів у тому, що Smart Connector залишиться на нових планшетах, оскільки це одна з визначальних особливостей iPad Pro. Ми не впевнені, що нові планшети отримають чутливу до тиску кнопку «Додому», однако.

Конкуренти iPad Pro 2

Конкуренти iPad Pro 2

-
Apple iPad Pro 2, зокрема, його великі моделі, ймовірно, будуть позиціонуватися як альтернатива ноутбуків, а це значить, що планшет Apple буде конкурувати з планшетами діапазону Microsoft Surface Pro, провідним серед яких є Microsoft Surface Pro 4 , А на початку 2017 року на нас чекає Microsoft Surface Pro 5 .

Ці планшети є потужними, дорогими і підтримують подібні аксесуари, стилус і клавіатура. Але вони працюють на Windows 10, що означає менший вибір додатків, але більш подібний ноутбуків досвід.

-
Оригінальні iPad Pro 12.9 і iPad Pro 9.7, ймовірно, стануть важливими конкурентами новим iPad Pro 2, оскільки вони залишаться в продажу за меншою ціною. З огляду на той факт, що останні планшети і раніше пропонують високу продуктивність, вони залишаться привабливим варіантом, особливо якщо стануть більш доступними.

Детальніше: Огляд iPad Pro 12.9 | Огляд iPad Pro 9.7

7

-
Набагато менше прямих конкурентів в стані Android-планшетів, але, незважаючи на завершення продажів, Google Pixe C може виявитися привабливою альтернативою з преміальної конструкцією, більший екран і клавіатуру - ми очікуємо, що Google запропонує гідне оновлення найближчим часом.

Детальніше: Огляд Google Pixel C

-
Samsung Galaxy Tab S3 вийшов на полиці магазинів (разом з Galaxy Book), щоб забезпечити альтернативні гібриди 2 в 1 новим iPad Pro для тих, хто вважає за краще Android (або Windows 10, у випадку з Galaxy Book).

Головною відправною точкою продажу стає комплектний стилус S-Pen, який у Apple продається окремо.

І дуже цікавий факт - Samsung також розробив версію S-Pen у вигляді олівця , Він цілком серйозно виглядає, як простий олівець, і нам дуже подобається це рішення.

Детальніше: Огляд Samsung Galaxy Tab S3 | Огляд Galaxy Book

Читайте далі: Apple iPad Pro 2: Що ми хочемо бачити?

Що це?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки