Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд смартфона Samsung Galaxy S4

  1. Дизайн і ергономічність
  2. Операційна система і оболонка
  3. апаратна платформа
  4. дисплей
  5. Камера
  6. підсумки

Не рідкісні випадки, коли «на папері» певні пристрої викликають до себе інтерес за рахунок привабливого дизайну і збалансованих характеристик, але вживу виявляється, що дизайн це єдине що у них є

Не рідкісні випадки, коли «на папері» певні пристрої викликають до себе інтерес за рахунок привабливого дизайну і збалансованих характеристик, але вживу виявляється, що дизайн це єдине що у них є. З пристроями Samsung ситуація часто діаметрально протилежна. На екрані монітора дизайн здається приївся, а характеристики такими ж, як у інших, але при ближчому знайомстві помічаєш, що все працює не просто як ти цього чекаєш, а навіть трішки краще. Це стосується всього - інтерфейсу, камери, автономності, тактильних відчуттів і так далі. У підсумку, щоб оцінити Samsung Galaxy S4, недостатньо подивитися на картинки з його зображенням і почитати про можливості, його потрібно бачити вживу. Ще жодна людина, потримати апарат в руках, не залишився байдужим, а ті, хто до того ж знає, які можливості в ньому закладені, і зовсім змушений визнати той факт, що конкурувати з Samsung стає складніше і складніше. Наші читачі вже мали змогу подивитися відеоогляд смартфона, сьогодні ми пропонуємо вашій увазі текстовий огляд Samsung Galaxy S4.

від 2 730 грн

Пропозицій: 1

Незважаючи на те, що дана модель смартфона відрізняється від тієї, що побувала у нас в відеоогляді, вона не є комерційною. Фінальна версія Samsung Galaxy S4 може мати інший набір встановлених додатків і інтерфейс.

Дизайн і ергономічність

Як вже говорилося в відеоогляді, дизайн Samsung i9500 ближче до Samsung Galaxy Grand Duos і Samsung Galaxy Premier, ніж до Samsung i9300. Цьому сприяють плоска тильна сторона корпусу і його боковини, а також «об'ємна» клавіша Home. До того ж, пластик тепер не має фактуру «під метал», він скоріше нагадує LG Nexus 4 і LG Optimus G, з тією лише різницею, що в них використовується скло і візерунок знаходиться під ним, тоді як в Galaxy S4 основний матеріал корпусу - полікарбонат (пластик). Проте, цей нехитрий візерунок надає корпусу смартфона ту саму родзинку, без якої він став би черговим білим пристроєм.

Якість збірки і підгонки деталей відмінне, взявши смартфон в руки, розумієш, що тримаєш дорогий пристрій, нехай і без холодить руку металу або слизького скла. Беручи до уваги те, що новинка оснащена великим на 0,2-дюйма (півсантиметра) дисплеєм, ширина смартфона навіть менше попередника, 6,98 см проти 7,06 см відповідно. Змінилися в кращу сторону товщина і вага - 7,9 мм проти 8,6 мм і 130 г проти 133 м І тільки висота залишилася на колишньому рівні - 136,6 мм, при цьому, крім дисплея більшої діагоналі, смартфон оснастили більш ємним акумулятором. Тепер його ємність становить 2600 мА * год, тоді як у Samsung Galaxy S3 було 2100 мА * ч. Саме з таких дрібниць і складається загальна сприятлива картина про пристрій. Все трішки менше і при цьому трішки краще. Відзначимо, що зменшення товщини ніяк не відбилося на модулі камери, навпаки, замість 8 МП в Samsung Galaxy S3, власники Galaxy S4 матимуть в своєму розпорядженні трендові 13 МП.

Тих, кого бентежить кількість очок у верхній частині передньої панелі, можуть подивитися в сторону смартфона в темно-синьому кольорі корпусу. Ми ж відзначимо, що кількість сенсорів дійсно зашкалює, всього їх дев'ять, вони використовуються для управління смартфоном і отримання різних даних. Крім видимих ​​елементів, у верхній частині корпусу розташований той, який стає помітним тільки при наявності певних подій, будь то пропущений дзвінок, повідомлення, лист або послання з Facebook - індикатор, миготливий різними кольорами.

В іншому, все елементи розташовані на звичних для смартфонів Samsung місцях. Тому зупинятися на них докладно ми не будемо, просто пропонуємо подивитися фотографії.

Операційна система і оболонка

Смартфон Samsung Galaxy S4 перший пристрій, що побував в наших руках працює під управлінням операційної системи Android версії 4.2.2. У ньому також використовується остання редакція оболонки TouchWiz, дізнатися яку досить легко, незважаючи на те, що дуже багато в ній має зовсім інший вигляд. В майбутньому таким же інтерфейсом будуть хизуватися Galaxy S3, Note II і ряд інших пристроїв. Основна відмінність оболонки полягає в зміненому екрані блокування, меню з налаштуваннями, фонової підкладці (в першому екземплярі вона була білою) і панелі повідомлень.

Екран блокування дозволяє доповнити основне вікно п'ятьма додатковими, на яких можна розташувати як ярлики додатків, так і їх віджети. Забавно виглядає стеження за рухами пальця, воно нагадує сонячних зайчиків на стіні, чим ближче ви підносите палець до екрану - тим яскравіше промінь світла. На відміну від першого примірника, в цьому розблокування екрану може бути як такої, так і звичної для більш ранніх версій TouchWiz, тобто, з ефектом мерехтіння і відповідним звуковим супроводом. Є режим автоматичного розблокування екрану в залежності від вашого місця розташування.

Робочий стіл як і раніше може включати в себе від одного до семи вікон, а панель з ярликами від одного до п'яти додатків. Інтерфейс працює дуже плавно, це стосується як перегортання вікон, так і переміщення віджетів і ярликів. Реакція на дотики миттєва. Дотримуючись загальної тенденції, сенсор Samsung Galaxy S4 здатний обробляти дотики не тільки пальців, але і інших предметів, наприклад, ви легко можете набирати повідомлення в рукавичках.
Панель повідомлень може відображати п'ять або вісім перемикачів в портретному і пейзажному режимі або всі двадцять при натисканні на іконку в правому верхньому куті. Якщо будь-якого з ярликів на екрані не видно, а відкривати все немає бажання, їх можна перегортати вліво або вправо.

У смартфоні з'явилися додаткові можливості управління голосом і жестами, відображення підказок при наведенні на певну область екрану і стеження за рухом очей користувача. В екстрених ситуаціях (налаштовується в меню), смартфон може сам робити фотографії основний і фронтальної камерами і відправляти їх разом з даними про місцезнаходження на вказаний номер.

апаратна платформа

Коли на початку огляду ми говорили, що смартфони Samsung мають схожі з іншими пристроями технічні характеристики, ми злегка злукавили, Samsung Galaxy S4 - перший смартфон з кристалом з вісьмома ядрами. Система-на-чіпі Exynos 5410 виготовлена з 28-нм техпроцесу і включає в себе чотири продуктивних ядра Cortex-A15 з тактовою частотою 1,6 ГГц, і чотири економних ядра Cortex-A7 з тактовою частотою 1,2 ГГц. Забігаючи наперед, відзначимо, що додаток Antutu Tester, яке ми використовуємо при тестуванні автономності, використовує максимальне навантаження процесора і максимальну яскравість екрану. Тому результати бенчмарка відносно скромні, якщо порівнювати їх з іншими моделями. Якщо не навантажувати пристрій на всі 100%, користувач може розраховувати на 88 годин відтворення музики, 12 годин 40 хвилин читання при 0% яскравості, 10 годин 30 хвилин HD-відео з Youtube при аналогічній яскравості і звуці в навушниках на 12 з 15 рівнів, і 8 годин 35 хвилин при 50% яскравості. Ті, хто не планує настільки активно навантажувати свій смартфон, будуть заряджати пристрій раз в два, два з половиною дня. При цьому вам не доведеться відключати всі наявні датчики, бездротові модулі, GPS, і перемикатися на режим роботи в 2G-мережі, за цей час можна прослухати 2-3 години музики, переглянути близько 30 хвилин відео з Youtube, годинку інший поспілкуватися в соціальних мережах і, звичайно ж, здійснювати телефонні дзвінки і відправляти повідомлення. Результат більш ніж гідний. Навряд чи знайдеться пристрій подібного класу, здатне перевершити Samsung Galaxy S4 по автономності.

Система-на-чіпі Exynos 5 Octa показує кращі на сьогоднішній день результати продуктивності в усіх без винятку бенчмарках. Тільки в одному новому тесті 3DMark, Galaxy S4 набрав на 4 бали менше, ніж Sony Xperia ZL, але таку несуттєву різницю можна списати на похибку вимірювань. Ігри, Full HD-відео, все запускається і працює плавно. Складно уявити, що здатне завантажити 2 ГБ оперативної пам'яті і чотири 1,6 ГГц процесорних ядра і три ядра відеосистеми. Об'єм вбудованої пам'яті в залежності від комплектації може складати 16, 32 або 64 ГБ. До них можна додати 64 ГБ за рахунок використання карт пам'яті і практично необмежений обсяг при підключенні USB-накопичувачів через USB Host.

дисплей

У цьому пристрої компанія Samsung вперше використовувала Full HD-екран з діагоналлю 5-дюймів. Вперше в налаштуваннях екрану з'явилася можливість вибору режимів «Професійний Adobe RGB» або «Оптимізований». Крім двох нових присутні «Динамічний», «Стандартний» та «Фільм». Всі вони істотно впливають на що видається зображення, про що трохи пізніше. Крім перерахованих режимів, є автоматичне підстроювання яскравості в залежності від зображення на екрані.

Показники яскравості знаходяться в межах від 7,23 кд / м² (автоподстройка яскравості) до 323 кд / м² (автоподстройка яскравості відключена) в режимі «Динамічний». У режимах Adobe RGB і «Фільм» яскравість не перевищує 315 кд / м². Тому, якщо ви відчуваєте брак яскравості, рекомендуємо відключити автоматичне підстроювання (не плутати в автоматичним регулюванням яскравості) і вибрати динамічний режим роботи екрану. А ось у випадках, коли потрібна мінімальна яскравість, автоматичне підстроювання краще включити.

Супротивникам яскравих фарб дисплей Samsung Galaxy S4 може здатися не таким вже й яскравим при використанні режиму «Фільм», а також, по можливості, мінімального значення яскравості. Чим вище буде яскравість, тим більше що відображаються кольори будуть відрізнятися від еталонних RGB. Точно також яскравість впливає на колірну температуру і сірий.
Побачити роботу дисплея в режимах «Професійний» можна нижче. Якщо не брати до уваги яскраві кольори, настройки сірого і колірної температури практично аналогічні тим, що показує Super AMOLED дисплей в режимі «Фільм».

Колірний обхват: режим «Фільм», яскравість 0%, 50% і 100%

Крива гами за шкалою яскравості: режим «Фільм», яскравість 50% і 100%

Колірна температура: режим «Фільм», яскравість 50% і 100%

Графіки гами, температури і гами в режимі Adobe RGB при 50% яскравості

Ну а тим, кому кольору потрібні посочнее, рекомендуємо «Динамічний» режим, в ньому, нагадаємо, найвища яскравість.

Графіки гами, температури і гами в режимі «Динамічний» при 50% яскравості

Як і в попереднику, в Samsung Galaxy S4 пікселі Super AMOLED-матриці формуються за схемою PenTile, тобто, RGBG. Горезвісний PenTile неможливо побачити неозброєним оком, а то, що білий колір віддає зеленим можна побачити тільки при порівнянні лоб в лоб з IPS-матрицями. На сьогоднішній день, еталонний Full HD-дисплей за якістю відображення квітів з тих, що нам доводилося бачити, встановлений в Huawei Ascend D2, але якщо ви не затятий пріверженнік всього правильного, ви не будете розчаровані екраном Samsung Galaxy S4.

Поведінка дисплея Samsung Galaxy S4 в яскравий сонячний день ні в чому не поступається смартфонам Sony Xperia ZL і Huawei Ascend D2 , Незважаючи на те, що в них яскравість значно вище. Допомагає в цьому антивідблиску підкладка. З огляду на довгоочікуваний прихід сонячних днів, у нас була можливість перевірити дисплей при яскравому освітленні. У нас жодного разу не виникло бажання збільшити яскравість, будь то робота з камерою або просто читання пошти.

Камера

В Samsung розуміють, що споживачі ласі на цифри, тому вони не стали використовувати в своєму флагмані незрозумілі ультрапікселі, дефіцит яких HTC відчуває до сих пір, а встановили 13 МП матрицю Sony Exmor RS. Читачі вже могли оцінити якість зйомки Samsung Galaxy S4 в порівняльному огляді . Наступного тижня з'явиться порівняння з більш серйозними камерафонами - Asus Padfone2 і Huawei Ascend D2.

Інтерфейс камери був повністю перероблений. Тепер для фотографування або запису відео не потрібно перемикатися на відповідний режим, клавіші для фото і відео сусідять один з одним. Під ними розташувалася клавіша вибору режиму зйомки, а над ними - інформація про поточний режим. У нижньому лівому куті мініатюра останнього фото або відео. У лівому верхньому куті присутня клавіша для зміни камери, запуск фронтальної камери для одночасної роботи двох модулів (фотографії і відео в такому режимі записуються з максимальною роздільною здатністю, на відміну від LG Optimus G Pro, де запис відео ведеться з роздільною здатністю 1280х720 пікселів). Тут же розташована клавіша виклику налаштувань. Перше натискання на неї дозволяє вибрати режим роботи спалаху, зйомку при поганому освітленні, відключити мікрофон, вказати тип запису відео і поділитися знімається контентом з друзями, соцмережами або використовувати віддалений видошукач. Повторне натискання викликає спливаюче вікно з трьома закладками - фото, відео і загальними настройками.

Швидкість роботи камери, зручність і кількість налаштувань цілком здатні задовольнити найвимогливіших користувачів.

Приклад 13 МП фотографій знятих Samsung Galaxy S4

Приклад запису Full HD-відео


без стабілізації


зі стабілізацією

Відеоогляд смартфона Samsung Galaxy S4

підсумки

Нагадаємо, що цей огляд не останній матеріал по смартфону Samsung Galaxy S4. Окремо ми розглянемо інтерфейс пристрою і розповімо про свої враження після тривалого використання Samsung Galaxy S4 в якості основного засобу для зв'язку.

Новий флагман Samsung не став революцією або відкриттям, він є закономірним розвитком попередника. У новинці поліпшили дисплей і його діагональ, встановили 13 МП камеру, сучасну апаратну платформу, ємний акумулятор і саму останню версію операційної системи Android. Все це говорить про те, що перед нами флагман без будь-яких знижок. Він демонструє відмінний час роботи і ергономіку, широкі можливості по налаштуванню дисплея, високу продуктивність, плавний і доброзичливий інтерфейс. Рекомендована ціна смартфона вище, ніж на HTC One, але нижче ніж на Sony Xperia Z і Sony Xperia ZL. Вартість Huawei Ascend D2 поки під питанням, орієнтовні терміни появи останнього - кінець травня. Ближче до цього часу стане відома і ціна. Жодне з представлених пристроїв недотягує до Galaxy S4 по автономності та продуктивності, версії операційної системи і плавності роботи інтерфейсу, а ось щодо якості камери все вже не так однозначно, чому, ви зможете дізнатися з порівняльного огляду. Проте, Samsung Galaxy S4 - це кращий устрій, яке можна буде придбати до початку літа, та й після нього навряд чи скоро знайдуться смартфони, здатні зазіхнути на перевагу флагмана Samsung.

сподобалося
+ Габарити і вага
+ Матеріали корпусу
+ Дисплей
+ Камера
+ Актуальна версія ОС
+ Апаратна платформа
+ Автономність
+ Інтерфейс TouchWiz
+ Підтримка USB Host
+ Наявність версій з 16, 32 або 64 ГБ вбудованої пам'яті
+ Підтримка карт пам'яті
+ Управління побутовою технікою за допомогою інфрачервоного передавача
+ Кілька вікон

Не сподобалося
- Відсутність FM-приймача

Samsung I9500 Galaxy S4 (White Frost)   2 730 - 2 730 грн   Порівняти ціни Samsung I9500 Galaxy S4 (White Frost)
2 730 - 2 730 грн
Порівняти ціни

Тип Смартфон Тип корпусу моноблок Стандарт GSM 850/900/1800/1900, WCDMA 850/900/2100 Високошвидкісна передача даних GPRS, EDGE, HSDPA (до 42,2 Мб / с), HSUPA (до 5,76 Мб / с) Габарити (мм) 136,6 × 69,8 × 7,9 Маса (г) 130 процесор (для смартфонів) чіпсет - Exynos 5 Octa 5410, процесор Cortex-A15 (4 ядра, 1,6 ГГц) + Cortex-A7 (4 ядра, 1,2 ГГц) + GPU PowerVR SGX 544MP3 Пам'ять RAM 2 ГБ + 16/32/64 ГБ вбудованої пам'яті Слот розширення microSD (до 64 ГБ) Основний екран Super AMOLED, 5 ", 1920 × 1080 пікселів (441 ppi), 16 млн. квітів, сенсорний, ємнісний, підтримка multi-touch, скло Corning Gorilla Glass 3 Акумуляторна батарея Li-Ion, 2600 мАч Комунікації USB 2.0 (micro-USB, MHL, USB On-the-go, USB Host), Blue tooth 4.0 (A2DP), Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, dual-band, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot, NFC, IrDA Фотозйомка 13 МП, автоматичний фокус, розпізнавання осіб в кадрі , geotagging, стабілізація зображення, фронтальна 2 МП камера (до 30 к / с) Відеозйомка 1920х1080 пікселів, до 30 к / с, стабілізація зображення Спалах світлодіодний Операційна система 4.2 (Jelly Bean) + фірмовий інтерфейс TouchWiz FM-радіо немає Додаткові можливості медіаплеєр, відеотелефонія, Pop up Play (функція «картинка в картинці»), сервіси Google, датчик положення в просторі (G-сенсор), гіроскоп, барометр, геомагнітний датчик, датчики температу и і вологості, цифровий компас, датчик наближення, сенсор освітленості, модуль a-GPS / Glonass, додатки для доступу в соціальні мережі, тип SIM-карти - Micro-SIM

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки