Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Тест медіаплеєра Amazon Fire TV Stick 2 з Alexa: голосове дистанційне керування

  1. підсумки тесту Fire TV Stick 2 (покоління 2017 року) поставляється з оновленою апаратної начинкою,...
  2. недоліки
  3. Результати тестування Amazon Fire TV Stick з голосовим асистентом Alexa
  4. Оновлена ​​апаратна начинка, чарівна асистентка
  5. 4К не підтримується, але в Full HD все гладко
  6. Тільки найнеобхідніше
  7. невимогливий працівник
  8. Альтернатива: Google Chromecast 2 (2015)
  9. Характеристики та результати тестування Amazon Fire TV Stick з голосовим асистентом Alexa

підсумки тесту

Fire TV Stick 2 (покоління 2017 року) поставляється з оновленою апаратної начинкою, голосовим дистанційним управлінням і голосовим асистентом Alexa - завдяки всьому цьому він за підсумками тестових випробувань виявився відмінним пристроєм і забрався в п'ятірку кращих стрімінгових плеєрів. Тільки в плані оснащення вам не варто очікувати від нього занадто багато чого.

переваги

Гарне оснащення і швидкодія
Плавне керування і відтворення медіа
Підтримка голосового асистента Alexa

недоліки

Не підтримує 4K / UHD
Занадто високий рівень енергоспоживання в режимі очікування

Результати тестування Amazon Fire TV Stick з голосовим асистентом Alexa

  • Співвідношення ціна якість
    чудово
  • Місце в загальному рейтингу
    5 з 11
  • Співвідношення ціна / якість: 100
  • Оснащення (20%): 26.7
  • Управління (35%): 97.4
  • Стрімінг (40%): 84.8
  • Споживання енергії (5%): 63.8

поставте оцінку

Редакційна оцінка

Призначена для користувача оцінка

1 оцінка

Ви вже поставили оцінку


Поділіться, будь ласка, посиланням на цей рейтинг, щоб зарахувалися результати Вашого голосування

Оновлена ​​апаратна начинка, чарівна асистентка

Amazon Fire TV Stick 2 покоління 2017 року, або, як його називає компанія Amazon, «Amazon Fire TV Stick з дистанційним голосовим управлінням Alexa», хоча і виглядає так само, як і його попередник , Зате набагато більш потужний:. Оскільки він оснащується 4-ядерним процесором від MediaTek з тактовою частотою до 1,3 ГГц, на команди він реагує набагато швидше, ніж його попередник з двоядерним процесором.

Цей приріст продуктивності ви помітите і при використанні голосового асистента Alexa, яку на «старі» пристрою в наші дні можна встановити за допомогою оновлення прошивки. З новим Fire TV Stick на ваші запитання Alexa відповідає оперативно, при цьому візуалізує дані на екрані: наприклад, якщо ви запитаєте її про погоду, то на екрані телевізора показано більше додаткової інформації.

4К не підтримується, але в Full HD все гладко

Дане покоління Fire TV Sticks теж не здійснює відтворення в 4К / UHD. Однак відображення контенту в дозволі Full HD під час тестових випробувань виявилося бездоганним і на всіх пристроях виглядало дійсно добре. Як завжди, на передньому плані знаходиться контент Amazon Video.

Втім, в інтегрованому магазині ви знайдете безліч інших додатків, таких як Netflix. Крім того, просунуті користувачі можуть встановити медіацентр Kodi (через Sideload або App FireTV Utility), щоб отримувати свій контент з інтернету.

Тільки найнеобхідніше

У плані бездротових з'єднань WLAN і Bluetooth компанія Amazon при розробці Fire TV Stick з голосовим дистанційним управлінням Alexa використовувала новітні стандарти: на борту є модулі WLAN-ac з двома антенами (MIMO) і Bluetooth 4.1. Для дистанційного керування потребує підключення за допомогою WLAN, а через Bluetooth ви можете підключити мишку, навушники або навіть Bluetooth-колонку. Таким чином, ви зможете використовувати Alexa навіть тоді, коли телевізор вимкнений.

Проте, в плані оснащення вам доведеться задовольнятися лише необхідним мінімумом - тут немає USB-портів для підключення зовнішніх медіа-носіїв, немає кард-рідера, немає LAN-порту або яких-небудь ще інших інтерфейсів Проте, в плані оснащення вам доведеться задовольнятися лише необхідним мінімумом - тут немає USB-портів для підключення зовнішніх медіа-носіїв, немає кард-рідера, немає LAN-порту або яких-небудь ще інших інтерфейсів.

невимогливий працівник

Рівень енергоспоживання Amazon Fire TV Stick 2 з голосовим асистентом Alexa в експлуатації виявився практично непомітним: наш вимірювальний прилад показав всього 2,1 Вт. Проте складається враження, що пристрій практично не вимикається, так як в режимі очікування споживає відносно багато енергії в порівнянні з іншими стрімінговимі програвачами - 1,6 Вт.

Альтернатива: Google Chromecast 2 (2015)

У Google Chromecast другого покоління максимальна роздільна здатність є таким же - Full HD. В іншому він без проблем приймає з вашого смартфона або планшета все, що тільки можна передати через відповідну програму. У тому числі контент таких сервісів, як Netflix і Youtube, а також багато іншого.

Характеристики та результати тестування Amazon Fire TV Stick з голосовим асистентом Alexa

Співвідношення ціна / якість

100 Кількість портів USB - Підтримка Fat 32 - Підтримка NTFS - USB 3.0 - Слот для карт пам'яті - LAN - WLAN та WLAN (ac) та Bluetooth так HDMI так Аудіовихід: коаксіальний - Аудіовихід: оптичний - Підтримка Play Store (Google TV) - Підтримка App Store - Підтримка стороннього магазину ПО да Модульна система додатків та Доступність ігор та Браузер - Підтримка Adobe Flash браузером - Amazon Prime та Netflix та Watchever - Youtube та Maxdome та Sky Snap - iTunes - Медіатека: ARD та Медіатека: ZDF та Медіатека: Arte та DLNA так Відтворення 4K-відео - Макс. частота оновлення кадрів (4K-відео) - Amazon Prime: відтворення 4K - Netflix: відтворення 4K - Youtube: відтворення 4K - Airplay та Miracast та Голосове управління так Підтримка клавіатури - Управління зі смартфона так Підтримка геймпада та Потужність при стрімінга Youtube 2,1 Вт потужність в режимі очікування 1,6 Вт Габарити 8,5 x 2,5 x 1,2 см Вага 25 г

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки