Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд програм для створення панорам на iOS

Панорами - це один з найцікавіших видів фотографії

Панорами - це один з найцікавіших видів фотографії. І це не дивно, адже панорами дозволяють глядачам максимально відчути свою присутність в кадрі, та й деякі пейзажі, часом, не можуть бути зняті по частинах - зате єдиним цілим вони виглядають просто приголомшливими. Загалом, розробники додатків для iOS теж чудово розуміють всю красу панорамної фотографії, і тому регулярно створюють і допрацьовують свої програми для створення панорам. Сьогодні я проведу порівняльний огляд найпопулярніших програм для панорамної зйомки і спробую вибрати кращу з них. Поїхали!

1. 360 Panorama

360 Panorama

360 Panorama - напевно, найвідоміша програма для створення панорам в App Store. Перша версія 360 Panorama з'явилася в App Store ще в липні 2010 року і з тих пір їй вдалося здобути більшу популярність серед користувачів iPhone і iPad. 360 Panorama робить закільцьованих панорами з невеликими відступами зверху і знизу. Панорамами можна ділитися з іншими і завантажувати їх на спеціальний сайт. Але є у 360 Panorama і свої недоліки. Головний з них пов'язаний з тим, що не всі користувачі задоволені алгоритмом склеювання фотографій в 360 Panorama - іноді панорами виходять «рваними».

360 Panorama в App Store | 0,99 $

2. Microsoft Photosynth

Microsoft Photosynth

Ще одна відома програма для створення панорам це Photosynth, розробником якої є основний конкурент Apple на комп'ютерному ринку - Microsoft. Сама по собі програма нагадує 360 Panorama, проте в Photosynth відступи зверху і знизу ще більше. Якщо можна так висловитися, то Photosynth робить 360-градусні панорами як по вертикалі, так і по горизонталі. Багатьом цей підхід подобається більше. Але, без ложки дьогтю не обійшлося і тут - користувачі відзначають відносно низький дозвіл панорам і дивний ефект «замилювання».

Microsoft Photosynth в App Store | безкоштовно

3. Panorama

Panorama ™

Розробники Panorama tm вирішили зробити панорами цікавіше за допомогою вбудованих фільтрів. Їх вибір досить великий, так що, ви точно зможете знайти щось під себе. Безпосередньо панорами створюються шляхом простої склейки (тут вона, до речі, дуже якісна) декількох зображень - на відміну від 360 Panorama і Photosynth, тут панорами абсолютно «горизонтальні», тобто, ніяких відступів зверху і знизу тут немає. Це можна вважати як плюсом, так і мінусом, а ось низький дозвіл панорам - це явний прокол Panorama.

Panorama в App Store [Безкоштовно] | наш огляд

4. Cycloramic

Cycloramic

Cycloramic, звичайно, явно виділяється серед інших програм з огляду на незвичайного алгоритму створення фотографій. Він полягає в тому, що вам потрібно просто покласти телефон на тверду поверхню і споглядати сам процес - за допомогою вбудованого вібромотора, Cycloramic робить все за вас. У цього підходу є очевидні незручності - iPhone в процесі зйомки може просто-напросто, впасти, а знайти тверду поверхню не завжди можливо.

Cycloramic в App Store [0,99 $] | наш огляд

підсумки

Що сказати, всі програми вийшли, як мінімум непоганими і вибір між претендентами було досить важким. Але, все-таки, на нашу думку, визначити кращого обов'язково потрібно. Отже, найкращим додатком для зйомки панорам на iOS за версією MacRadar стає 360 Panorama. Чому? Все просто - воно найкраще справляється зі своєю безпосередньою функцією і робить панорами з максимальною роздільною здатністю.

Чому?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки