Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд смартфона Lenovo Moto Z: надтонкий модульний флагман

Витончений металевий корпус - не єдина перевага цього флагманського смартфона, який може похвалитися ще й потужною начинкою. У нього, крім підключення змінних модулів, з'явилася також підтримка VR-платформи Google Daydream. Весті.Hi-tech з'ясували всі плюси і мінуси Lenovo Moto Z.

Смартфони сімейства Moto Z - Moto Z і Moto Z Play (Наш огляд дивись тут ) Одночасно представили на російському ринку в кінці листопада минулого року. Обидві моделі отримали 5,5-дюймові екрани, інтерфейси USB Type-C, а також здатність додавати собі нові функції за допомогою змінних модулів Moto Mods. Якщо в Moto Z Play зроблена ставка на високу автономність при не найбільшій видатної продуктивності, то козир преміального Moto Z - рекордно мала товщина. Виробник стверджує, що це найтонший смартфон у світі. Moto Mods підтримуються ті ж самі, що і для Moto Z Play : Змінні декоративні панелі, камера Hasselblad True Zoom, акумулятор Incipio offGRID, стереосистема Moto JBL Soundboost і проектор Insta-Share. "Мото моди" фіксуються на задній панелі вбудованими магнітами, а зв'язок зі смартфоном здійснюється через спеціальний інтерфейс.

Технічні характеристики

  • Модель: Moto Z (XT1650)
  • ОС: Android 7.0 (Nougat)
  • Процесор: 4-ядерний 64-розрядний процесор Qualcomm Snapdragon 820 (MSM8996), архітектура ARMv8, 2 ядра Kryo (2,15 ГГц) + 2 ядра Kryo (1,8 ГГц), співпроцесор Hexagon 680 DSP (1 ГГц)
  • Графічна підсистема: Adreno 530 (624 МГц)
  • Оперативна пам'ять: 4-канальна 16-розрядна (64 біта) LPDDR4 (1866 МГц), 4 ГБ
  • Вбудована пам'ять: 32 ГБ (eMMC 5.1), комбінований слот для карт пам'яті microSD / HC / XC (до 2 ТБ)
  • Екран: 5,5 дюйма, Super AMOLED, Quad HD (2560х1440 точок), 535 ppi, до 10 одночасних дотиків, захисне скло Corning Gorilla Glass
  • Основна камера: 13 МП, Sony IMX214 Exmor RS (оптичний розмір 1 / 3.06 дюйма, розмір пікселя 1,12 мкм), апертура f / 1.8, інфрачервоний (лазерний) автофокус, оптична стабілізація, подвійний світлодіодний спалах (ССТ), 8х цифровий зум , Auto HDR, 1080p @ 60 fps; 4K (2160p) @ 30 fps
  • Фронтальна камера: 5 МП, OmniVision OV5693 (оптичний розмір 1/4 дюйма, розмір пікселя 1,4 мкм) апертура f / 2.2, кут огляду 85 градусів, Auto HDR, фіксований фокус, світлодіодний спалах
  • Мережа: GSM / GPRS / EDGE, UMTS HSPA +, 4G LTE (Cat. 4), LTE-FDD Band (1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 19, 20, 28)
  • Конфігурація слота: nanoSIM (формат 4FF) + nanoSIM (формат 4FF) / microSD
  • Режим роботи SIM-карт: Dual SIM Dual Standby (DSDS)
  • Інтерфейси: Wi-Fi 802.11 a / b / g / n (2,4 ГГц + 5 ГГц), Bluetooth 4.1 LE, NFC, USB Type-C, USB-OTG, 4 мікрофона, роз'єм для підключення модулів Moto Mods
  • Навігація: GPS / ГЛОНАСС, A-GPS
  • Сенсори: акселерометр, гіроскоп, магнітометр, датчики освітленості і наближення, дактилоскопічний сканер
  • Акумулятор: незнімний 2 600 мА * ч, підтримка швидкої зарядки TurboPower
  • Особливість корпусу: водовідштовхувальне нанопокриття
  • Габарити: 155,3х75,3х5,19 мм
  • Вага: 136 грам
  • Основний колір: чорний з сірою обробкою (чорна фронтальна панель), золотистий (біла фронтальна панель)

Дизайн, ергономіка

На перший погляд Moto Z не сильно відрізняється від Moto Z Play : На передній панелі з'явився ще один мікрофон (тепер їх чотири) і два датчика руху. Що стосується розмірів в плані, то різницю між ними можна помітити, тільки поклавши апарати поруч: 155,3х75,3 мм у флагманської моделі проти 156,4х76,4 мм у среднебюджетной.

Рекордну товщину в "голом" вигляді (5,19 мм проти 6,99 мм) і розбіжність у вазі (136 г проти 165 г) виробник пояснює застосуванням для деталей Moto Z авіаційного алюмінію і сталі військового призначення. Захисне скло Corning Gorilla Glass 3, за неофіційною інформацією, замінили на Corning Gorilla Glass 4 (в технічних специфікаціях варіант скла не уточнюється).

Для преміальної моделі передбачено два основних забарвлення корпусів - чорний з сірою обробкою (чорна фронтальна панель) і золотистий (біла фронтальна панель). Водовідштовхувальне покриття Moto Z має захистити від дощу, бризок і навіть пролитих рідин.

Отже, лицьову панель флагмана лінійки захистили склом Corning Gorilla Glass з олеофобним покриттям.

Навколо помітно виступає рамки декоративної прорізи для динаміка зібрали світлодіодний спалах і фронтальну камеру (праворуч), а також датчики освітленості і наближення (зліва). Як і у Moto Z Play , Динамік у Moto Z тільки один, який поєднує функції розмовного і мультимедійного.

Наекранной кнопки "Назад", "Додому" і "Недавні додатки" виконані у вигляді піктограм "трикутник", "кружок", "квадрат". Логотип Moto переїхав з верхнього майданчика на нижню, під екран.

Там же влаштувався дактилоскопічний сканер з мініатюрною сенсорної майданчиком квадратної форми, ліворуч і праворуч від якої парами розташувалися отвір для мікрофона і датчик руху.

Ліве ребро корпусу пустує.

На правому ребрі знаходиться кнопка включення / блокування з рельєфними насічками, а трохи вище - роздільні, незвично маленькі, клавіші регулювання гучності. Їх розміщення, як і у Moto Z Play , Здалося не дуже зручним при таких розмірах пристрою.

Верхній торець корпусу зайняли отвором під мікрофон і закритим на замок слотом, ключ від якого входить в комплект зі смартфоном. На жаль, на відміну від Moto Z Play , Цей слот в Moto Z комбінований, тобто на лотку одночасно поміщаються або дві картки nanoSIM, або одна nanoSIM і карта пам'яті microSD.

З нанесених на нижньому торці написів можна, зокрема, дізнатися країну виробництва смартфона і його тип. Симетричний роз'єм USB Type-C залишився тепер на самоті, а для підключення 3,5-мм коннектора аудіогарнітури необхідно використовувати спеціальний перехідний USB Type-C кабель. Ось така "раціоналізація" - не всім зручно, зате як в iPhone 7.

При цьому посилання на товщину смартфона (5,19 мм) як причину відсутності аналогового аудіороз'єму не надто переконлива. Нагадаємо, що, наприклад, що з'явився в Росії ще в 2014 році Fly Tornado Slim (Наш огляд тут ) Товщиною 5,15 мм, проте, отримав 3,5-мм гніздо для відповідного аудіо-коннектора. Але повернемося до Moto Z.

На задній, досить маркою, панелі з текстурованого металу, прикрашеної графічним логотипом Moto, зверху і знизу передбачили радіопрозорих (схоже, скляні) вставки для антен.

У нижній частині цієї ж панелі, крім роз'єму для підключення змінних модулів Moto Mods, перейнялися отвором для ще одного мікрофона,

а у верхній - для помітно виступає основного фото-модуля.

На його круглому майданчику, що отримала текстовий логотип Moto, крім об'єктива, помістилися також лазерний далекомір і двухтоновий світлодіодний спалах. На що входить в комплект зі смартфоном пластиковій кришці з текстильної фактурою, такий же як у Moto Z Play , Знайшлося місце не тільки для текстового і графічного логотипів Moto, але і для отворів під основний фото-модуль і мікрофон.

Незважаючи на свою рекордну худобу, Moto Z при підключенні модулів Moto Mods (навіть змінної панелі) виглядає вже цілком "вгодованим".

Екран, камера, звук

Дисплей смартфона Moto Z, як і у Moto Z Play , Може похвалитися 5,5-дюймовою діагоналлю. Тільки ось дозвіл екрана стало тепер дійсно флагманським - Quad HD (2560х1440 пікселів). При цьому, щільність точок на дюйм виросла і, за підрахунками виробника, склала 535 ppi. Ні, мабуть, особливого сенсу детально зупинятися на особливостях Super AMOLED-матриці, на базі якої побудований екран Moto Z. Нагадаємо тільки, що мова, як правило, йде про економне споживання енергії, хороших антивідблисків властивості і дуже яскравих (кислотних) кольорах.

Сенсорний ємнісний екран Moto Z підтримує мультитач, при цьому, тестові програми AntTuTu Tester і Multitouch Tester підтвердили, що розпізнається до десяти одночасних дотиків. Рівень підсвічування в досить широкому діапазоні можна регулювати вручну, або скористатися автоматичним налаштуванням по датчику освітленості ( "Адаптивна регулювання"). До мінімального значення яскравості (для роботи в темряві) претензій немає, на максимумі ж картинка цілком стерпно читається навіть при зимовому сонячному освітленні.

В налаштуваннях передбачено два режими відображення квітів. При цьому, в "Звичайному" режимі вони виглядають більш теплими, а ось вибір опції "Яскравий" дозволяє зберегти прохолодну кислотність квітів Super AMODED-дисплея. У розділі "відображається розмір" задається розмір елементів інтерфейсу, в тому числі зображень і символів (за замовчуванням, дрібна та велика). Виробник попереджає, що порядок значків додатків в цьому випадку може залежати від обраного масштабу. У налаштуваннях екрану є також окреме регулювання шрифту (з попереднім переглядом) - невеликий, за замовчуванням, великий і величезний. Для боротьби з потожіровимі забрудненнями на захисне скло Corning Gorilla Glass нанесено якісне олеофобним покриття, так що палець по екрану ковзає дуже плавно. Доступна через додаток Moto опція "Дисплей Moto" дозволяє виводити на заблокований екран поточний час, стан заряду акумулятора і різні повідомлення. Щоб їх побачити, треба взяти апарат у руку або піднести до передньої панелі лежачого смартфона долоню.

У Moto Z для основної камери використовується 13-мегапіксельний сенсор Sony IMX214 Exmor RS (оптичний розмір 1 / 3.06 дюйма) зі звичайним розміром пікселя (1,12 мкм). Об'єктив з оптичною стабілізацією і світлосилою f / 1.8 забезпечили контрастним автофокусом і лазерним (інфрачервоним) далекоміром. Двухтоновий світлодіодний спалах згадується в контексті з параметром CCT (Correlated Color Temperature, Корельована колірна температура). Нагадаємо, що так, на відміну від двухтоновий спалаху на iPhone (True Tone flash), називають аналогічний пристрій на смартфонах Motorola (CCT flash). Такий спалах не дає більше світла, як, наприклад, звичайна подвійна (дозволяючи висвітлити предмети, розташовані в 1,4 рази далі), а, змінюючи інтенсивність випромінювання світлодіодів різного кольору, покликана розширити діапазон колірних температур, щоб дотримати баланс білого при існуючому освітленні.

Максимальна роздільна здатність основної камери досягається при класичному співвідношенні сторін кадру (4: 3) і становить 4160х3120 точок (13 МП), а при широкоформатному (16: 9) - 4160х2340 точок (9,7 МП). Зйомка цією камерою на автоматі, прямо скажемо, не розчарувала навіть при недостатньому освітленні. Приклади фото можна подивитися тут .

Фронтальна камера Moto Z виявилася такою ж, як і у Moto Z Play (Точніше, звичайно, навпаки). Для неї використовується 5-мегапіксельний сенсор OmniVision OmniBSI-2 OV5693 (оптичний розмір 1/4 дюйма, розмір пікселя - 1,4 мкм). Крім власної світлодіодного спалаху ця камера отримала ширококутний об'єктив з апертурою f / 2.2, кутом огляду 85 градусів і фіксованим фокусом. Максимальна роздільна здатність для Селфі при класичному співвідношенні сторін (4: 3) - 2592х1944 точки (5 МП), а для широкоформатного Груф (16: 9) - 2592х1458 точок (3,8 МП).

Обидві камери в Moto Z вміють знімати в Full HD-дозволі (1920х1080 пікселів, 16: 9) з частотою кадрів 30 fps, при цьому, у основної камери частоту можна збільшити до 60 fps. Крім того, для неї передбачається формат записи з дозволом 4К - 2160p @ 30 fps (3840х2160 пікселів). Для уповільненої в чотири рази відео (slo-mo) основна камера забезпечує тільки HD-якість (1280x720 точок). Контент зберігається в файлах-контейнерах MP4 (AVC - відео, AAC - звук).

На смартфони Moto Z і Moto Z Play встановлено один і той же додаток "Камера" з досить простим інтерфейсом. Зробити знімок можна, або торкнувшись екрану в будь-якому місці, або тапом по кнопці-піктограмі "Затвор". Праворуч від неї помістили значок для вибору поточного режиму - "Фото", "Відео", "Панорама", "уповільнена зйомка" і "Професійний режим". В останньому випадку на "орбітальних" настройках самостійно виставляються значення ISO, витримки, ступенів експозиції, балансу білого і фокусування. Опція Auto HDR, доступна для обох камер, перекладає рішення про включення відповідного режиму на автоматику.

Змінити масштаб (х1-х8) на видошукачі можна рухом пальця по екрану вгору або вниз. До галереї знімків зручно перейти свайпом вліво. Свайп вправо відкриває панель налаштувань. Опція "Швидка зйомка" дозволяє відкрити програму "Камера" або переключитися з основною на фронтальну камеру і навпаки (для цього треба швидко двічі повернути зап'ясті зі смартфоном). Для настройки фокусування і експозиції "скріпку" на видошукачі слід перетягнути в потрібне місце, де елементом управління легко скорегувати яскравість картинки. Варто відзначити, що QR- і одномірні штрих коди, а також візитні картки (коректно тільки на латиниці), скануються автоматично, варто лише навести камеру на відповідний об'єкт.

Добрих слів заслуговує єдиний в двох особах динамік Moto Z. Звучання у нього, можливо, не така гучна, але зате приємно чисте. Вбудований FM-тюнер в смартфоні не передбачений. Нагадаємо, що для підключення стандартної аудіо-гарнітури з 3,5-мм коннектором призначений входить в комплект перехідник до USB Type-C роз'єму. Слухати якісні треки в бездротових навушниках, на жаль, навряд чи вийде, так як про aptX-кодеку для Bluetooth не сказано ні слова.

Начинка, продуктивність

Продуктивність Moto Z багато в чому визначається його базовою платформою Qualcomm Snapdragon 820 (MSM8996), виконаної по 14-нм технологічному процесу FinFET, де використовуються транзистори з 3D-структурою.

З чотирьох 64-розрядних ядер Kryo один дует (для ресурсномістких завдань) тактується частотою до 2,15 ГГц, а інший (для менш вимогливих процесів) - до 1,59 ГГц. Виробник стверджує, що останнє значення вдалося довести до 1,8 ГГц. Квартет ядер доповнює графічний контролер Adreno 530 (624 МГц) з підтримкою OpenGL ES 3.1 + AEP (Android Extension Pack), Renderscript, OpenCL 2.0 і API Vulcan, а також ISP-процесор Spectra, цифровий сигнальний процесор Hexagon 680 DSP і модем X12 LTE ( Cat.12 / 13). Крім того, в Snapdragon 820 реалізована технологія швидкої зарядки Quick Charge 3.0. На своєму борту Moto Z несе 4 ГБ 4-канальної 16-розрядної (сумарно 64 розряду) оперативної пам'яті LPDDR4 (1866 МГц). Сьогодні від смартфона на базі Snapdragon 820 ніхто не чекає якихось рекордів, але потужності цієї платформи більш ніж достатньо навіть для самих "важких" додатків.

На синтетичних тестах AnTuTu Benchmark,

А також на бенчмарках Geekbench 4, флагман досить чітко позначив своє місце в списку результатів.

На візуальному тесті Epic Citadel при змінних налаштуваннях High Performance, High Quality і Ultra High Quality, середня частота кадрів (дозвіл 2368х1440 точок), по суті, не змінювалася - 60,3 fps, 60,3 fps і 60,0 fps, відповідно.

На універсальному ігровому бенчмарке 3DMark в рекомендованих тестах Sling Shot Extreme (дозвіл Quad HD) смартфон Moto Z показав результат 1 769. Нагрів корпусу, при цьому, був несуттєвий.

Загальна кількість балів, "вибитих" флагманом на кроссплатформенную бенчмарке Base Mark OS II, склала 2 004.

При першому включенні апарату з 32 ГБ вбудованої пам'яті використовувалося трохи більше 9 ГБ. Для розширення сховища в Moto Z передбачено місце в комбінованому слоті, розраховане, або на другу nanoSIM, або на карту пам'яті microSD / HC / XC обсягом (на перспективу) до 2 ТБ. Крім того, завдяки технології USB-OTG до смартфону можна підключити ще і USB-накопичувач.

Один радіомодуль працює з двома nanoSIM-картами в режимі DSDS (Dual SIM Dual Standby). В налаштуваннях модулів ідентифікації абонента пропонується визначитися з профілем їх використання. При цьому, доступна опція, яка автоматично визначатиме SIM-карту для кожного виклику. У наборі смуг частот 4G присутні найбільш затребувані в Росії - FDD-LTE Band 3 (1 800 МГц), Band 7 (2 600 МГц) і Band 20 (800 МГц). З інших бездротових комунікацій варто відзначити Wi-Fi-модуль 802.11 а / b / g / n / (2,4 ГГц + 5 ГГц), а також інтерфейси Bluetooth 4.1 LE і NFC.

За допомогою інтерфейсу NFC і додатки "Транспортні карти Москви" можна дізнатися баланс московської карти "Трійка" і підмосковній "Стрілки". Прикладати карту слід, орієнтуючись на нижній край круглої площадки основного фото-модуля, вище якої (під кришкою) знаходиться Радіопрозорий вставка (область антени NFC).

Супутникові системи GPS і ГЛОНАСС використовуються для позиціонування або навігації. Також доступний і режим A-GPS (позиціонування по стільникових і Wi-Fi мереж).

Ємність незнімного акумулятора у Moto Z становить скромні 2 600 мА * ч, що помітно менше, ніж у Moto Z Play (3 510 мА * ч). За даними виробника, при 100% заповненні встановленого акумулятора його вистачає на 30 годин використання смартфона. До того ж, завдяки технології TurboPower, всього за 15 хвилин максимально розряджена (останнє важливо!) Батарея Moto Z наповнюється настільки, що може забезпечити роботу протягом 6-8 годин. Для цього, разом зі смартфоном поставляється, вже знайоме по Moto Z Play , 15-ватна (розраховане на струм 3 А) зарядний пристрій з закріпленим кабелем. На жаль, в комплектації Moto Z окремий USB Type-C кабель для зв'язку з ПК також не передбачений.

На жаль, в комплектації Moto Z окремий USB Type-C кабель для зв'язку з ПК також не передбачений

Для акумулятора Moto Z тестова програма AnTuTu Tester показала середній результат в 7 564 бали. При цьому, тестовий набір з відеороликів у форматі MP4 (апаратне декодування) і Full HD-якості на повній яскравості крутився безперервно майже 9 годин. В цілому, непогано, хоча слід мати на увазі, що на іграх це значення зменшується зазвичай мало не вдвічі.

В цілому, непогано, хоча слід мати на увазі, що на іграх це значення зменшується зазвичай мало не вдвічі

Час автономної роботи смартфона може продовжити режим енергозбереження, який активується або примусово, або автоматично, при рівні заряду батареї 5% або 15%. Економія досягається за рахунок зниження продуктивності, а також відключення фонового трафіку, геолокації і вібросигналів.

Особливості програмного забезпечення

Смартфон Moto Z, анонсований з операційною системою Android 6.0.1 (Marshmallow), в грудні минулого року отримав оновлення до Android 7.0 (Nougat). Завдяки вбудованій технології Doze 2.0 нова версія на 20% енергоефективніше попередньої. Варто також відзначити стабільність і швидкість роботи інтерфейсу. При цьому, можливості Android, як і раніше, доповнені додатками Moto і Moto Mods.

як и в Moto Z Play , Дактилоскопічний сканер в Moto Z рекомендують для сторонніх додатків з такою опцією, а також при оплаті покупок. Нагадаємо, що після реєстрації хоча б одного відбитка пальця, звичайним тапом виконується розблокування смартфона, а тапом з утриманням - його блокування.

Деякі фірмові оболонки вміють ділити екран між двома додатками. Тепер цьому навчили інтерфейс ОС Android 7.0. Так, якщо в програмі, яка розрахована на дану опцію (про що вона не забуде повідомити), зробити тап з утриманням на піктограмі "Недавні додатки", то екран смартфона ділиться на дві частини, де і підбирається потрібна пара серед раніше запущених програм (наприклад , галерея QuickPic і відеоплеєр MX Player). Зручно також, наприклад, робити дві видимих ​​вкладки браузера Chrome. У свою чергу, асистент Moto підтримує жести і голосові команди, а також управляє повідомленнями на екрані в режимі "Дисплей Moto".

Смартфон Moto Z готовий для роботи з віртуальною платформою Google Daydream. Але для цього необхідна відповідна VR-гарнітура, якої під рукою, на жаль, не виявилося.

Купівля, висновки

До числа флагманських "фішок" смартфона Moto Z, безумовно, треба зарахувати його тонкий і легкий корпус, потужну начинку, Super AMOLED-екран з Quad HD-дозволом, якісну основну камеру з оптичною стабілізацією, фірмову швидку зарядку TurboPower, ну і, зрозуміло, найсвіжішу ОС Android 7.0 (Nougat). У числі екстра бонусів безумовно виділяється можливість підключення змінних модулів Moto Mods, а, крім того, підтримка VR-платформи Google Daydream.

А ось альтернативну установку другої SIM-карти і карти пам'яті вже точно треба віднести до мінусів Moto Z, хоча б тому, що для розширення сховища, наприклад, в Moto Z Play вдалося знайти окреме місце. Іншим, не викликає позитивних емоцій, рішенням розробників стала відсутність 3,5-мм коннектора для аудіогарнітури. Але на головний недолік флагмана в першу чергу, звичайно ж, претендує його висока ціна, яка, за даними "Яндекс.Маркет", в великих роздрібних мережах склала 49 990 рублів. Втім, якщо така сума, особливо приправлена ​​брендом Moto, не викликає внутрішнього протесту, то покупка підключаються аксесуарів, наприклад, стереосистеми JBL Soundboost (6 990 рублів) і / або додаткового акумулятора Incipio offGRID (3 990 рублів), виглядає вже цілком виправданою витратою. Тим більше, що цю колекцію згодом напевно захочеться доповнити ще й VR-гарнітурою Daydream.

Підсумки огляду смартфона Moto Z

плюси:

  • Тонкий і легкий корпус
  • потужна начинка
  • Super AMOLED-екран з Quad HD-дозволом
  • Можливість підключення змінних модулів Moto Mods
  • Якісна основна камера з оптичною стабілізацією
  • Фірмова швидка зарядка TurboPower
  • Свіжа ОС Android 7.0 (Nougat)
  • Підтримка VR-платформи Google Daydream

мінусі:

  • Альтернативна установка другої SIM-карти і карти пам'яті
  • Відсутність 3,5-мм коннектора для аудіогарнітури
  • Висока ціна

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки