Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Чистка ноутбука від пилу самостійно вдома на прикладі Asus X51

  1. Перегрів процесора може привести:

Симптоми у ноутбука Asus X51L були наступні: гучний шум вентилятора, підвищена температура, за годину роботи до 75-80 градусів, періодичні виключення, плюс до цього сильні гальмування системи в цілому, заїкається музика при відтворенні і. На даному прикладі розглянемо чистку ноутбука в домашніх умовах.

Всі власники ноутбуків рано чи пізно стикаються з тим, що через деякий час став ноутбук зависати, пригальмовувати, а на екрані з'являлися якісь кольорові квадратики, смуги. Найчастіше причиною цього є перегрів ноутбука.

досвідчені майстра по ремонту ноутбуків , Рекомендують проводити повне очищення раз в 5-6 місяців - при не дуже хороших умовах експлуатації (наприклад, ремонт в квартирі, наявність домашніх тварин, використання дивана як робоча поверхня), і 1 раз в рік при правильному користуванні. Також 1 раз в місяць можна всього продувати ноутбук феном або пилососа, в режимі «на видув».

Найчастіше це відбувається через те, що вентилятор системи охолодження ноутбука банально забився пилом або ще чимось (бували випадки, коли в сервісний центр в Харкові приносили ноутбуки, де вентилятор був забитий котячої шерстю або пір'ям папуги). Якщо на вентиляторі і радіаторі системи охолодження пил - тоді знижується ефективність охолодження, а також починає вентилятор сильно шуміти.

Щоб це виправити, необхідно почистити ноутбук від пилу. Якщо є час і можливість, то краще довірте цю операцію сервісного центру. А ось якщо не хочеться зв'язуватися з сервісним центром - тоді доведеться процедуру робити вручну.

Якісну чистку ноутбука в Харкові вам, звичайно, може надати тільки сервісний центр по ремонту ноутбуків, так як в їх розпорядженні є спеціальні матеріали і обладнання, як для ремонту, так і для обслуговування ноутбуків в Харкові. Але якщо ви вирішили самостійно почистити ваш ноутбук, думаємо вам знадобиться кілька порад з нашої статті. Найголовніше при чищенні ноутбука - це Ваша уважність і зосередженість на процесі. Важливо не забути, що і головне, звідки ви вийняли, викрутили, а також максимум обережності, щоб нічого не пошкодити.

Для здійснення самого процесу Вам знадобляться такі допоміжні засоби:

  • викрутка
  • пензлик
  • порохотяг

Увага! Розбирати ноутбук можна тільки у вимкненому стані, з витягнутою батареєю і відключеним блоком живлення.

Розбирати ноутбук можна тільки у вимкненому стані, з витягнутою батареєю і відключеним блоком живлення


Є одне золоте правило - ні в якому разі не торкайтеся до материнської плати, навіть якщо ви помітили на ній пилу, то його треба просто здути або дуже акуратно попрацювати пилососом не торкаючись до заліза. Якщо для чищення ви будете використовувати ганчірочки, вату, зубні щітки - то все це може викликати коротке замикання, так як на платі залишаються мікроласкуткі, а щітка і зовсім здатна пошкодити доріжки.


Найбрудніше місце в ноутбуці - це система охолодження, а саме радіатори і вентилятори. У радіатора найчастіше страждають ребра, які забиваються пилом. Все це чистимо за допомогою пензлика і пилососа, в деяких складних випадках додається голка, з якої потрібно бути обережним так як можна істотно зашкодити цілісність деталі.

Для того щоб очистити вентилятор ноутбука його потрібно від'єднати, так як це дозволить провести чистку якісніше. Щоб збільшити термін експлуатації вентилятора і уникнути подальшого дорогого ремонту ноутбука - потрібно обробити вісь вентилятора машинним маслом або силіконовою змазкою. Також не зайвим буде прочистити вентиляційні вікна, які теж схильні до досить частого забруднення пилом. Для проведення повного очищення також буде потрібно заміна термопасти на чіпах (наприклад, північний і південний міст, дискретна відеокарта).

Якщо очищення від бруду пройшла успішно, тепер потрібно всього лише успішно зібрати ноутбук, не забувши про всі деталі, що і куди потрібно поставити, і не переплутайте їх місцями. Збирайте також акуратно, як і розбирали, намагайтеся не пошкодити тендітні деталі. Ознакою успішно проведеної очищення послужить приємна, тиха робота змазаних і прочищених деталей ноутбука.

І наостанок один найважливіший момент, якщо ви не впевнені в своїх силах - не треба робити ніяких дій - найкраще звернутися в сервісний центр, де наші Майстри досить швидко зможуть очистити ноутбук від пилу, що дозволить збільшити надійність і термін роботи.

Важливо усвідомити той факт, що вартість чистки ноутбука в кілька разів дешевше, ніж ремонт ноутбука внаслідок його неправильної експлуатації (використання ноутбука в ліжку, на кухні і т.д.) і несвоєчасної чистки.

Наші фахівці проводять послугу чистку ноутбука Acer, Apple, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, IBM, Lenovo, LG, Panasonic, Roverbook, Samsung, Sony, Toshiba, MSI, Packard Bell і інших виробників. Ви можете привезти ваш мобільний комп'ютер в наш сервіс-центр або ж викликати майстра додому в Харкові . Результат буде однаково ефективний.

Перегрів процесора може привести:

  • пошкодження процесора, хоч процесор і має ряд захисних функцій, але сподіватися на них, весь час не варто
  • зменшення терміну служби процесора, робота напівпровідникових елементів в умовах високої температури веде до їх поступового руйнування
  • збільшення шуму, таким чином спрацьовує захисна функція, процесор перегрівається і потрібне охолоджування, для цього збільшується швидкість обертання вентилятора, що викликає додатковий шум
  • пошкодження компонентів ноутбука, які знаходяться в безпосередній близькості від процесора

Якщо ви відчуваєте, що ваш нетбук перегрівається, падає продуктивність, збільшився шум, почастішали раптові зависання або виключення. Те, швидше за все, ваш нетбук потребує чищення.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки