Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Panasonic Toughbook CF-74 - «паркетний позашляховик» серед ноутбуків

«Захищені» ноутбуки - нечасті гості в нашій редакції, тому подібні рішення завжди викликають великий інтерес. Герой сьогоднішнього огляду CF-74 - це нова модель в серії Toughbook, представники якої помітно виділяються на тлі звичайних лептопів. Однак цього разу компанія Panasonic, судячи з усього, брала приклад з виробників популярних останнім часом «паркетних позашляховиків», і черговий Toughbook вийшов відповідним. «Захищені» ноутбуки - нечасті гості в нашій редакції, тому подібні рішення завжди викликають великий інтерес

процесор
Intel Core Duo T2400 (1,83 GHz)

Оперативна пам'ять 512 MB

Чіпсет Intel 945GM

Екран 13,3 "XGA (1024 × 768)

Яскравість екрану, max / min
130-15 кд / м & sup2;

Жорсткий диск 80 GB

Оптичний привід DVD ± RW

Пристрій управління тачпад

зовнішні роз'єми
USB 2.0 (2), ExpressCard, D-sub, RJ-45, RJ-11, S / PDIF-out

Мережеві можливості
1 GB LAN, модем 56K, Wi-Fi

Кард-рідер SD

батарея
літій-іонна, 7800 мА • год (11,1 В)

Час роботи від батарей, режими читання / повного завантаження 7,4 / 2,43 ч

Маса 2,6 кг (з батареєю)

Габарити (Ш × Г × В)
300 × 258 × 60 мм

Орієнтовна ціна $ 4400

Гарантія 36 міс

надано:
BigIT, тел. (044)248-6604

Міцний корпус; зручна ручка для перенесення; великий час автономної роботи

Дисплей міг би бути краще; традиційно висока ціна

З огляду на вартість, програє CF-73 по масогабаритні характеристики, але для тих, хто шукає подібний ноутбук на новій платформі, непоганий вибір

Наші читачі вже звикли до того, що під брендом Toughbook представлена ​​серія ноутбуків для використання як мінімум поза приміщенням. До таких продуктів пред'являються підвищені вимоги по захисту апаратної частини, і раніше побували у нас моделі CF-28 і CF-18 (itc.ua/9953 і itc.ua/17994) повністю підходили під визначення «всепогодного» пристрою. Однак, як показала практика, подібна надзахищені потрібна далеко не всім - багато хто хотів би мати просто стильну річ, трохи більше міцну, ніж зазвичай, але необхідності в повноцінному захисту при цьому не відчувають. Правда, в нашій країні цільову аудиторію для даного ноутбука окреслити досить непросто - як правило, подібну техніку у нас рідко купують для використання за прямим призначенням. Втім, почекаємо поки з висновками і ближче познайомимося з самим пристроєм.

Як то кажуть, зовнішність нерідко визначає зміст, і CF-74 цього повністю відповідає - корпус з досить агресивним дизайном виконаний з магнієвого сплаву і міцного пластику, а інтерфейсні роз'єми закриті прогумованими заглушками. Трохи здивувала відкрита конструкція оптичного накопичувача - він ніяк не захищений, так що упускати ноутбук в воду, на відміну від CF-28/18, все ж не варто. Падіння ноутбука на підлогу теж не пройде без наслідків - у нього немає прогумованих накладок на кутах, і хоча удар об бетонну підлогу або асфальт може і не позначитися на компонентах пристрою, але зовнішній вигляд напевно постраждає. Треба визнати, що заявлені виробником параметри, наприклад можливість безболісного падіння з висоти до 10 см у включеному стані і до 30 - у вимкненому, досить далекі від показників по-справжньому «позашляхових» ноутбуків - так, вищевказані CF-28 і CF-18 Не постраждають, якщо їх упустити з висоти 1 м. Ергономіка середня - в офісних умовах користуватися портами, закритими заглушками, не дуже зручно, так що варто подумати про придбання док-станції.

Трохи здивував і вибір дисплея - це 13-дюймова XGA-матриця (1024 × 768) з нетиповими для даного класу характеристиками - невисока максимальна яскравість, малі вертикальні кути огляду і посередня передача кольору. Можливо, частково це пояснюється наявністю чутливого до натиснення покриття, проте не зовсім зрозуміло, з якою метою воно тут, адже CF-74 - НЕ трансформер, як CF-18, і особливої ​​необхідності в такій функціональності просто немає.

До пристроїв введення особливих претензій немає - клавіатура повнорозмірна і захищена від попадання вологи, так що під легким мрячить дощиком якийсь час протриматися можна. А ось тачпад не дуже великий, і його може не вистачити для нормального переміщення курсору по всьому екрану.

Оснащення цілком в дусі часу: Intel Core Duo T2400, ОЗУ 512 MB, жорсткий диск 180 GB - досить для робочого інструмента. Хороша і автономність - 7 год в режимі читання і 2 ч 43 хв - при максимальному завантаженні, що свідчить про по-справжньому грамотній настройці системи енергозбереження ноутбука, давненько ми не бачили таких показників.

У підсумку маємо досить неоднозначний продукт - з одного боку, ноутбук явно позиціонується як «захищений», але з іншого, рівень захисту не допускає надто вже вільного поводження з пристроєм, хоча для заможних любителів активного відпочинку, які не бажають розлучатися з ПК при виїздах на природу, його вистачить.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки