Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд iPhone Xs Max: розпакування, перші враження і загальна думка

  1. Коробка
  2. Дизайн і особливості корпусу
  3. Чи присутній комфорт?
  4. дисплей
  5. Face ID
  6. продуктивність
  7. Камера
  8. висновок

28 вересня в Росії почався Старт продажу нових iPhone Xs і Xs Max. Саме про другий девайсе ми сьогодні поговоримо. Розбирати конкретні характеристики девайса, які всім вже знайомі - особливо не будемо. Акцентуємо увагу на тому, що в реальності з себе представляє новий iPhone. 28 вересня в Росії почався   Старт продажу   нових iPhone Xs і Xs Max

Коробка

Отже, iPhone Xs Max (айфон тен ес макс), вартість якого починається від 96 990 pyблей, поставляється в коробці, забитої усіма необхідними аксесуарами:

• старий одноамперний блок живлення, який не підтримує швидку зарядку;
• кабель Lightning-to-USB;
• гарнітура;
• папірці з усякою інформацією і наклейки з логотипом Apple.

Коробочка.

Перехідника для роз'єму навушників немає - слухайте музику через AirPods або докуповуйте перехідник за $ 9. Щоб оволодіти швидкої зарядкою, потрібно докупити окремий блок живлення з кабелем USB-C-to-Lightning.

Дизайн і особливості корпусу

Діагональ дисплея в 6,5 "з роздільною здатністю 2688 × 1242, а габарити: 157,5 × 77,4 × 7,7 мм. За розмірами він дуже схожий на старий iPhone 8 Plus. Більш того, важить 208 грам. Він не важкий , але його маса цілком відчутна: якщо ви лежите і девайс випадково впаде на обличчя, - складеться відчуття, що вам прилетів цегла. Екран не здається прям досить величезним і сам корпус в руці лежить, як влитий. якщо рука не зовсім велика - без функції Reachability не обійтися. Дотягнутися до верхнього краю часом дуже важко.

Дотягнутися до верхнього краю часом дуже важко

Золотий колір - неоднозначний.

У нашому розпорядженні побували два iPhone Xs Max в різних колірних варіаціях: чорний і золотий. Чорний на задній панелі нічим зовні не відрізняється від будь-якого iPhone 7 Plus. Все той же глибокий відтінок. А ось золотий в життя досить неоднозначно виглядає. При різному освітленні задня панель може красуватися в декількох відтінках: то коричневий, то колір реального пляжного піску, то бронзовий, то навіть рожевий. Загалом, різноманітність ідеальне і брати девайс в такому кольорі можна і чоловікові, і жінці. До речі, в поставках є ще кольори Space Gray і Silver: різниця зі старими iPhone за відтінками особливо не змінилася.

Смартфон водоустройчівий і досить міцний. Недовго познімати рибок на глибині до двох метрів - можна. Напоїти iPhone смачним баварським пивом - теж можна. Випадково впустити на асфальт - можна. У цих випадках з iPhone Xs Max нічого не повинно статися, але з таким пристроєм краще відноситься дбайливо. Гарантію можна втратити, а в гіршому випадку доведеться витратити дуже багато грошей на ремонт. Якщо вам все одно на те, який гарний золотий смартфон на задній панелі - варто в будь-якому випадку прикупити кейсом або чохлом. Благо, вибір великий .

Чи присутній комфорт?

Однозначно так. Якщо за габаритами пристрій підходить, то проблем виникати не повинно. Ну ось дивіться.

дисплей

OLED-дисплей видає досить соковиту і контрастну картинку. Незважаючи на те, що у деяких користувачів на днях з'явилися проблеми з чорним кольором, - на робочому столі з фірмовою обоину при середньому освітленні взагалі неможливо помітити виріз зверху, який всі називають монобровою. Дисплей передає реально глибокий чорний колір. До речі, колірна температура екрану може змінюватися в залежності від навколишнього оточення.

До речі, колірна температура екрану може змінюватися в залежності від навколишнього оточення

А де монобровою?

Взагалі не було помічено проблем з роботою в дуже сильно освітленому приміщенні або на сонці. Злегка присутні відблиски через шикарного скла (по якому палець, як по маслу повзе), але це не зовсім істотна проблема. До речі, 4-5 годин екрану з батареєю 3179 мА • год, - смартфон протримати зможе. Але це межа.

Face ID

Сканування особи за допомогою набору датчиків TrueDepth в цьому році має стати ще краще. На ділі гучна функція не знаходила помітних поліпшень. Швидко реагує, навіть якщо ти в окулярах і капюшоні в не зовсім освітленому приміщенні. Іноді можуть відбуватися невеликі затримки, але це взагалі не викликає роздратування.

продуктивність

Інноваційний процесор A12 Bionic з 7-нанометровим техпроцесом володіє двома високопродуктивними і чотирма економічними ядрами. Чи варто думати, що iPhone НЕ буде фриз і лага? У синтетичних тестах Geekbench набралося 11563 «папуги» в режимі Multi-Core. Для порівняння: у всіх трьох торішніх iPhone результати нижче, - трохи більше 10100. У улюблених Танчик або гонках взагалі не було помічено жодного фриза.

У улюблених Танчик або гонках взагалі не було помічено жодного фриза

Як в такій тонкий корпус помістилася така наливна начинка?

Добре смартфон повинен працювати і над завданнями, що зачіпають машинне навчання і доповнену реальність, так як A12 Bionic має оновлений чіп Neural Engine. iOS 12 дає про себе знати. У сукупності з iPhone Xs Max робота з пристроєм дійсно приємна. Все відкривається миттєво і плавно. Жестами зручно управляти і навіть якщо лінь закривати всі відкриті програми - не страшно. На продуктивності це не позначається, якщо відкрито більше 10 програм. Хоча, відкриваючи в цей момент камеру - пристрій трохи початок думати про щось.

Камера

Знімок на новий iPhone.

Якраз пару слів про камеру. Знімки робляться настільки швидко, що не встигаєш зрозуміти, чи була зроблена фотографія. Це не зовсім в новинку для iPhone. Ще з часів «сімки» було зрозуміло, що камера працює дуже спритно і дозволяє створювати шедеври. Хтось навіть кліпи знімає на iPhone. Тут все ті ж 12-мегапіксельні сенсори. Перший модуль володіє ширококутним об'єктивом і апертурою ƒ / 1.8, а другий - з можливістю забезпечувати оптичну стабілізацію і апертурою ƒ / 2.4. Можливість змінювати апертуру після знімка - геніальна ідея «купертіновцев». Похвально.

Камера передає дійсно насичені і приємні кольори навіть в умовах поганої освітленості. Проблема лише в портретному режимі - боке досі може вийти з криво обрізаним об'єктом. Більше фотографій можна подивитися за посиланням . Якість знімків між Xs і Xs Max взагалі не розрізнити. Відео, до речі, знімає добре, але нічого особливого немає. Так, уповільнена зйомка в Full HD при 240 FPS; да, 4К зі швидкістю 60 FPS; да, стереозвук. Але до рівня професійних камер, имхо, далеко.

висновок

Ніякого ефекту «ВАУ! »Від новинки не було. Звичайно ж, коли береш цей смартфон в руки перший раз - створюється відчуття, що тримаєш телефон такою, якою він повинен бути. Він виглядає дорого і якісно, ​​нічого зайвого, але і нічого інноваційного. Взявши в руки стару «десятку» важко сказати, що від новинки вона не буде нічим відрізнятися. Дійсно, по відчуттях це вже зовсім інший формат, але немає сенсу купувати iPhone Xs Max користувачам, які не використовують на повну потужність можливості камери і процесора свого старого iPhone X.

Дійсно, по відчуттях це вже зовсім інший формат, але немає сенсу купувати iPhone Xs Max користувачам, які не використовують на повну потужність можливості камери і процесора свого старого iPhone X

iPhone (стоять).

Новинка лише є логічною доопрацюванням попередника. Комфортно і з торішньої десяткою, і з новою моделлю. Все ж, iPhone X вже йде з продажів і якщо ви давно хотіли купити «яблучний» телефон - брати iPhone Xs Max варто, як мінімум тому, що це новий і доопрацьований X.

Підписуйтесь на «Код Дурова» в Telegram і у «ВКонтакте» , Щоб завжди бути в курсі цікавих новин!

Чи присутній комфорт?
А де монобровою?
Чи варто думати, що iPhone НЕ буде фриз і лага?
Як в такій тонкий корпус помістилася така наливна начинка?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки