Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт iPhone 5, 5C, 5S в Мінську. ціни

  1. Калькулятор вартості ремонту Вибери свої несправності і дізнайся вартість. * Виберіть модель: ...
  2. Особливості ремонту айфона 5, 5c, 5s в Мінську
  3. часті несправності
  4. Чому обирають AvenueGroup

Калькулятор вартості ремонту

Вибери свої несправності і дізнайся вартість. *

Виберіть модель:

Первинна діагностика дозволяє визначити візуально видимі несправності, тобто без повного розбирання пристрою. Наприклад, несправності, пов'язані зі звуком (хрипить динамік), зображенням (розбитий дисплей) і т.д. Детальна діагностика проводиться з розбиранням пристрої, ретельним оглядом материнської плати і всіх комплектуючих, а також проведенням необхідних вимірювань і заміни несправних компонентів. Потребує ремонту? Первинна діагностика 0 0 0 Детальна діагностика 0 0 0 Розбито скло? (Є зображення, працює тачскрін) Експрес заміна скла (Якість оригінал) 70 80 80 Експрес заміна скла (Якість копія) 60 60 60 Зображення відсутнє, смуги або не працює тачскрін? (Чорні плями на екрані) заміна екрану (Матриця оригінал, RFB) 89 95 100 заміна екрану (Якість копія) 70 70 70 заміна екрану (Оригінальний дисплейний модуль, під замовлення) 130 Швидко розряджається? (Вимикається на холоді, погано заряджається) заміна акумулятора (Оригінал) 35 35 35 Деформований корпус? (Не подобається зовнішній вигляд?) заміна корпусу (Якість оригінал, вставки з олеофобним покриттям) 85 85 85 заміна корпусу (Якість копія, вставки без олеофобним покриття) 70 75 70 Чи не натискається кнопка Power? (Не спрацьовує) Заміна кнопки включення (Шлейф в зборі з кнопками вібро і гучності) 30 35 35 Не чути мелодію при дзвінку? Заміна поліфонічного динаміка 25 35 25 Не включається? (Видає помилку при оновленні) Прошивка (оновлення, відновлення OS) 0 0 0 Потрапила волога? (Не включається) Чистка після попадання вологи (відновлення) 50 60 50 Чи не працює вібро? Заміна вібромотора 25 25 25 Деформований сім-лоток? Заміна сім-лотка iPhone 10 10 10 Чи не натискається? (Не спрацьовує) Заміна кнопки "Додому" 25 25 25 Ви не чуєте співрозмовника? Заміна слухового динаміка (розмовного) 25 25 25 Чи не натискаються кнопки гучності? (Не спрацьовують) Заміна кнопок гучності (шлейф в зборі з кнопкою включення і вібро) 30 35 35 Вас не чує співрозмовник? Заміна нижнього мікрофона (шлейф в зборі з роз'ємом живлення) 35 35 35 Не працюють навушники? (Телефон постійно в режимі гарнітури) Заміна роз'єму навушників (шлейф в зборі з роз'ємом живлення і мікрофоном) 35 35 35 Чи не гасне екран при дзвінку? (Не працює автояркость) Заміна датчиків наближення (шлейф в зборі з фронтальною камерою і мікрофоном) 30 35 30 Чи не працює камера? (Плями, точки на знімках) Заміна основної камери (якість оригінал) 35 30 35 Заміна фронтальної камери (якість оригінал, в зборі з датчиками і мікрофоном) 30 35 30 Чи не заряджається? (Помилка сертифікації) Заміна роз'єму живлення (шлейф в зборі з мікрофоном) 35 35 35 Чи не працює кнопка вібро? Заміна кнопки вібро (шлейф в зборі з кнопкою включення і гучності) 30 35 35 Слабкий сигнал Wi-Fi? Заміна антени Wi-Fi / Bluetooth 25 25 25 Показати більше Приховати

При комплексному ремонті Ви економите

0

Додати ще пристрій

* Пропозиція не є публічною офертою, ціни наведені для ознайомлення.

* Пропозиція не є публічною офертою, ціни наведені для ознайомлення

Хто допоможе, якщо потрібен ремонт iPhone 5 після падіння або контакту з рідиною? Хто це зробить швидко, якісно і дасть гарантійні зобов'язання? Як завжди, вихід з ладу відбувається абсолютно не вчасно, а довірити продукцію Apple рукам дилетанта неприпустимо!

компанія AvenueGroup виробляє ремонт iPhone 5, 5c і 5s в Мінську з гарантією недорого і в день звернення! Джерело вищевказаної оперативності визначається високим рівнем професіоналізму інженерів і в присутність на нашому складі необхідних для ремонту деталей.

Ціни на ремонт iPhone 5, 5c або 5s

Вартість на основні ремонтні операції вказана з урахуванням використовуваних запчастин.

Особливості ремонту айфона 5, 5c, 5s в Мінську

Ніщо не вічне, в тому числі і така досконала техніка Apple схильна до різних механічних пошкоджень, а також збою програмного забезпечення. Через невеликі вад процесу складання або через не зовсім обережного поводження, але несподівано приходить момент і улюблений вами iPhone 5 требует ремонта.

Сервісний центр AvenueGroup розташований за адресою м Мінськ, вул. Румянцева 13, офіс 1. У вашій присутності буде проведена безкоштовна діагностика апарату. На підставі цього узгоджуються терміни і ціна ремонту айфона 5 (5с, 5s). Потім виробляються безпосередньо ремонт iPhone, після чого ви робите оплату наших послуг і забираєте апарат.

часті несправності

Компанія Apple постійно турбується про якісні характеристики своєї продукції, iPhone 5 не виняток. Ймовірність виходу з ладу і необхідності подальшого ремонту iPhone 5, 5s, 5c через несправність елементів системної плати вкрай незначна.

Не зовсім обережне поводження, недбалість господаря є найбільш частими причинами поломок цього девайса Еппл.

Одна з таких несправностей - розбите скло і відповідно ремонт дисплея / екрану iPhone 5, 5s, 5c. Його заміна проводиться тільки разом з дисплеєм, оскільки вони об'єднані в єдиний модуль.

Не рідкісні випадки, коли потрібна заміна задньої кришки, а можливо і самого корпусу. Практично кожне падіння супроводжується виникненням подряпин і потертостей.

Ще одна несправність - потрапляння всередину корпусу вологи. Айфон 5 може повністю перестати реагувати на кнопку включення живлення або почати працювати нестабільно. Рідина, яка може або інших забруднень в більшості випадків призводить до несправності внутрішньої плати.

Чому обирають AvenueGroup

Приходячи в наш сервісний центр для ремонту iPhone 5, 5s або 5c, замовник може бути спокійний, що абсолютно всі необхідні ремонтні роботи обов'язково будуть виконані на узгоджених умовах, вартість порадує будь-якого вимогливого власника модного вироби компанії Apple. Не варто забувати і про гарантію на виконані роботи. До нас приходять за рекомендаціями!

Уточнюйте вартість ремонту по телефону +375 (33) 365-44-22 , +375 (29) 365-44-22 .

Нас легко знайти! Всього 150 метрів від станції мінського метрополітену "Площа Перемоги"!

Потребує ремонту?
Первинна діагностика 0 0 0 Детальна діагностика 0 0 0 Розбито скло?
Не подобається зовнішній вигляд?
Заміна поліфонічного динаміка 25 35 25 Не включається?
Видає помилку при оновленні) Прошивка (оновлення, відновлення OS) 0 0 0 Потрапила волога?
Не включається) Чистка після попадання вологи (відновлення) 50 60 50 Чи не працює вібро?
Заміна вібромотора 25 25 25 Деформований сім-лоток?
Заміна сім-лотка iPhone 10 10 10 Чи не натискається?
Не спрацьовує) Заміна кнопки "Додому" 25 25 25 Ви не чуєте співрозмовника?
Заміна слухового динаміка (розмовного) 25 25 25 Чи не натискаються кнопки гучності?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки