Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як створювався Acer - Моя газета

Acer - один з найбільших виробників персональних комп'ютерів, ноутбуків і комплектуючих до них

Acer - один з найбільших виробників персональних комп'ютерів, ноутбуків і комплектуючих до них. Компанія - родом з Тайваню, яка може похвалитися великим числом виробників електроніки, однак мало з них тих, хто так само значно впливав на ринок комп'ютерної техніки, як це робить Acer. Компанія виробляє ноутбуки, персональні комп'ютери, а в останні роки ще й смартфони. У лінійках продукції є також побутова електроніка, периферійні пристрої, проекційне устаткування та комплектуючі.

Історія бренду почалася в 1976 році з невеликої, непримітною компанії Mulitech International. Серйозне розвиток вдалося отримати в 80-х роках, коли уряд почав субсидувати підприємства. Гроші держави дозволили налагодити масове виробництво комп'ютерів на архітектурі IBM. Компанія поставила перед собою завдання випускати недорогі, але продуктивні і якісні ноутбуки. Купити ноутбук Acer і сьогодні означає придбати недороге і надійне пристрій.

Купити ноутбук Acer   і сьогодні означає придбати недороге і надійне пристрій

Цей підхід зробив бренд успішним. Вже через кілька років почали відкриватися офіси Acer в Японії і Німеччині. Почали з'являтися нові підрозділи компанії. Цікаво, що в цей час Acer покинули чотири її інженера, які згодом заснували іншу відому компанію - Asus. Через роки їм вдалося також створити ноутбук Асус, і успішно конкурувати зі своєю «альма-матер».

У 1988 році Aсer зміг вийти на американський ринок, поглинувши компанію Counterpoint Computers. Потім Європа - покупка голландської Kangaroo Computer BV Acer, як справжній східний дракон, захоплювала і поглинала все на своєму шляху, завдяки чому в 1997 році вона стала лідером в сфері виробництва комп'ютерної техніки.

На початку нового століття компанія була реструктуризована. Вона стала називатися Acer Group і стала включати в себе три підрозділи - Acer, BenQ, Wistron. Такий своєчасний хід дозволив уникнути наслідків кризи в сфері інформаційних технологій. У 2008 році з покупкою компанії E-TEN Acer став виробляти смартфони, які випускаються під маркою Acer.

Особливість продукції Acer - в орієнтації на основну масу споживачів, які не бажають переплачувати за бренд. Хоча є у компанії і лінійка дорогих, але не популярних пристроїв - Acer Ferrari, порівнянних з дорогою і престижною продукцією Apple. У будь-якому випадку, ноутбуки Асер - це якісні пристрої, привабливий дизайн, інноваційні технології.

3 коментаря до "Як створювався Acer"

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки