Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Світ іншими очима: чому я вибираю Samsung Galaxy S9 +

  1. Будні редакції + технології
  2. іншими очима
  3. Не для всіх
  4. М - Мотивація
  5. Один за всіх

Редакція JS протестувала новий флагман і ділиться враженнями.

Будні редакції + технології

Останнім гаджетом від Samsung, c яким мені довелося познайомитися, був Samsung Galaxy S8 +, тепер же в моїх руках опинився останній флагман бренду - Samsung Galaxy S9 +. Через кілька тижнів, протягом яких я найнещаднішим чином його експлуатувала і навантажувала безліччю редакційних завдань, мені є що сказати про нього і про деякі неочевидних, але приємних нюансах, яких не вистачало його попереднику. Бути випусковим редактором модного світського онлайн-видання - це відчувати себе богинею Шивою, у якій десяток пар рук, стільки ж питань на порядку денному і зустрічей, а ще івенти, з яких неодмінно потрібно зробити кілька фото або пряму трансляцію. Потрібно додати до цього лише нескінченний, що переривається лише на сон (я не жартую!), Моніторинг світових новин і соцмереж, особливо інстаграма.

Думаю, після вищезгаданого нескладно уявити, скільки часу на добу я проводжу, не випускаючи свій гаджет з рук, і, мабуть, не здивуюся, якщо мені скажуть, що смартфони придумала та сама богиня Шива! Може, не всі, але новинки Samsung Galaxy точно 😉

іншими очима

Окремо хочу сказати про можливості камери Samsung Galaxy S9 +. На різних заходах мені часто доводиться робити фото або вести прямий ефір від імені редакції, і з можливостями камери Galaxy S9 + для мене зважилася проблема неякісної картинки через недостатнє освітлення або віддаленості об'єкта. І однозначно радують Селфі!

Навіть в темряві виходять яскраві знімки завдяки камері з подвійною апертурою.

Навіть в темряві виходять яскраві знімки і чіткі відео завдяки камері з подвійною апертурою, яка реагує на світло, подібно оку, адаптуючись до особливостей освітлення.

концерт Івана Дорна в Києві, камера чітко передає найменші нюанси світлового шоу навіть здалеку

Також порадували різні режими зйомки. Я відчула дуже чітку різницю, коли знімала їжу в режимі «Їжа», а не на «Авто», то ж стосується і інших режимів.

Я відчула дуже чітку різницю, коли знімала їжу в режимі «Їжа», а не на «Авто», то ж стосується і інших режимів

А в режимі сверхзамедленним зйомки можна записати відео з неймовірною швидкістю: 960 кадрів в секунду! Це буде до вподоби тим, хто відчуває в собі режисерський талант і любить монтувати власні версії подій і стильні ролики: в відеоряд можна додати уповільнені і сверхзамедленним зйомки, або виділити один момент за допомогою виразного сверхзамедленним кадру, як у мене це вийшло на концерті "Час и стекло ". Подбали розробники і про аудіорядом, забезпечивши відео-редактор широким вибором треків різної стилістики, або ж можна вибрати музику з власної колекції.

концерт групи "Время и Стекло"

Як і раніше мене вражає дизайн! Чого тільки варта безмежний екран: як і у попереднього флагмана, плавні і закруглені лінії корпусу Samsung Galaxy S9 + не тільки приємно лягають в руку, але і створюють ефект повного занурення в візуальний контент. Гортати інстаграм-стрічку хочеться нескінченно, а якість скріншотів, так часто необхідних для публікацій нашого сайту, - на висоті! А якщо в меню налаштувань включити автояркость, то завдяки поліпшеній контрастності зображення на екрані залишається дуже чітким навіть в яскравий сонячний день. Також слід зазначити особливості дисплея: великий безмежні ий superAMOLED з діагоналлю 6,2 дюйма дає яскраве і насичене зображення виняткової якості. При цьому обсяг ОЗУ 6 ГБ і вбудований обсяг пам'яті до 256 ГБ дозволяє зберігати величезну кількість контенту.

Не для всіх

У Samsung Galaxy S9 + добре продумані моменти конфіденційності. Завдяки певним налаштувань весь потік повідомлень, які в моїй роботі нерідко містять інформацію «не для всіх», не з'являється на екрані в самий невідповідний момент у вигляді спливаючих вікон. Це напевно оцінять ті, чия робота пов'язана з комунікаціями і регулярними діловими зустрічами. Дуже до речі і спеціальна «Захищена папка»: в ній можна зберігати паролі, дані банківських карток, персональні фото і відео, мати окремі акаунти в соціальних мережах, доступ до цих даних буде захищений. У Galaxy S9 + файли в цій папці не дубльовані і відповідно не займають додаткового місця.

Питанням безпеки нового флагмана Samsung приділили особливу увагу.

Питанням безпеки нового флагмана Samsung приділили особливу увагу, додавши додатковий рівень безпеки завдяки парі нових інструментів. Наприклад, можна встановлювати окремі відбитки пальців для розблокування самого смартфона, і окремі - для доступу до деякими даними. Функція "інтелектуальної" розблокування в Samsung Galaxy S9 + поєднує в собі розпізнавання особи і сканування райдужної оболонки ока, і смартфон сам визначить, який спосіб аутентифікації або яка їх комбінація спрацюють найкраще в конкретних умовах освітлення.

Також рекомендую долучитися до клубу Samsung Members, щоб завжди мати можливість отримати підтримку в реальному часі, продіагностувати смартфон і привести свій Galaxy в оптимальний робочий стан в разі чого. Стати учасником клубу можна, зареєструвавшись в додатку, де в розділі з перевагами можна знайти багато бонусів - квитки в кіно, знижки на концерти, майстер-класи, ресторани тощо.

М - Мотивація

Хотілося б відзначити, що гаджети можуть і повинні позитивно впливати на наше якість життя, як мінімум компенсуючи той час, який ми витрачаємо на них. В цьому відношенні я знайшла в особі Samsung Galaxy S9 + свого союзника: завдяки додатку Samsung Health мені легко і зручно стежити за рівнем своєї фізичної активності, кількістю пройдених кроків, подоланих кілометрів і витрачених калорій протягом дня.

Гаджети можуть і повинні позитивно впливати на наше якість життя.

Можливість вибору різного роду навантажень і розрахунок витраченої енергії щодо мого конкретного зросту і ваги дають максимально повну картину моїх старань і допомагають її коригувати на благо мого здоров'я. А як приємно в кінці тижня бачити себе в числі лідерів в порівняльній з іншими користувачами програми діаграмі! Це відмінна мотивація не зупинятися на досягнутому!

Ну а якщо ви звикли до пробіжок і тренувань під музику, то неодмінно оціните приголомшливе звучання. У новому флагмані Samsung встановлені стереодинаміки від AKG з можливістю налаштування звуку, так що улюблені треки будуть радувати не менш, ніж при прослуховуванні на стереосистемах. А якщо ви станете щасливим володарем Galaxy S9 + цього літа, вам точно сподобається додається до нього подарунок - JBL Pulse3. Відмінне доповнення для літнього відпочинку!

У новому флагмані Samsung встановлені стереодинаміки з можливістю налаштування звуку.

У новому флагмані Samsung встановлені стереодинаміки з можливістю налаштування звуку

Один за всіх

Знаєте історію про те, як дізнатися, що за людина перед вами? Просто посадіть його працювати за комп'ютер, в якому дуже гальмує інтернет, та й сам ПК, і через півгодини ви дізнаєтеся все самі негативні прояви його емоцій. Так ось, ще гірше, коли гальмує смартфон, покликаний полегшити нам життя, а не «робити нерви». Для мене дуже важлива продуктивність, багатозадачність і блискавичну швидкість реакції. У цьому Samsung Galaxy S9 + - мій фаворит, до якого через два тижні я відчуваю тільки подяку! Швидко, тихо, без збоїв і зависань - саме так він справлявся з усією накладеної на нього многозадачностью.

Швидко, тихо, без збоїв і зависань - саме так він справлявся з усією накладеної на нього многозадачностью.

Весь день я активно використовую всі месенджери, інтернет-браузер з безліччю відкритих вкладок, мейл і соцмережі, і жодного разу мій новий гаджет не підвів мене. Також поділюся однією приємною можливістю: при бажанні можна відкрити всі активні програми у вигляді списку, а не тільки ескізів, що дуже зручно і дозволяє швидко перемкнутися на потрібне.

Також важливою (навіть найважливішою!) Для мене стала коректна робота адмін-панелі сайту в браузері телефону. Це позбавило від багатьох незручностей і дозволило, наприклад, виїхати у вихідні за місто без ноутбука - раніше було неможливо, так як жоден мобільний гаджет не справлявся з потрібними завданнями, навіть кращі моделі планшетів різних виробників: багато функцій були недоступні через технічні особливостей . З Samsung Galaxy S9 +! я спокійно переміщаюся зі смартфоном в кишені, а не з ноутбуком на плечі. Сказати, що це мегаудобно, - це нічого не сказати!

Тепер я спокійно переміщаюся зі смартфоном в кишені, а не з ноутбуком на плечі.

Для тих, хто так само зайнятий, як я, цінних виявиться можливість зменшення екранної клавіатури до розмірів, зручних для введення однією рукою. Незалежно від того, лівша ви або правша, цю фішку легко адаптувати під себе. Можна спокійно однією рукою тримати сумочку або інші потрібні речі, а другий набирати текст.

Моя відповідь Samsung Galaxy S9 + - однозначне «Так!». Поки що жоден гаджет не давав мені такого комфорту, так не радував око дизайном і не полегшував роботу і повсякденне життя своєю продуктивністю і спектром можливостей. З Galaxy S9 + у відповідь на багато завдань кожен день можна сміливо говорити "Do What you cant!"

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки