Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Перший погляд на ASUS ZenBook Flip 13 і ZenBook Flip 15

  1. ZenBook Flip 13
  2. ZenBook Flip 15

В цьому році ASUS привіз на виставку IFA 2018 не тільки   оновлення лінійки ZenBook   , Але і нові моделі Flip, які вміють трансформуватися з ноутбука в планшет

В цьому році ASUS привіз на виставку IFA 2018 не тільки оновлення лінійки ZenBook , Але і нові моделі Flip, які вміють трансформуватися з ноутбука в планшет. Всього було показано дві моделі ZenBook Flip 13 і ZenBook Flip 15, давайте детальніше подивимося, що вони вміють і чим відрізняються.

ZenBook Flip 13

Як і у випадку з новим ZenBook 13, в ZenBook Flip 13 в першу чергу помічаєш невеликі розміри корпусу, які менше, ніж у більшості 12-дюймових моделей і складають 305x196x16,9 мм. Для ноутбука з діагоналлю 13 дюймів це дуже хороший результат, який досягається за рахунок зменшення рамок екрану. При цьому в ASUS зробили їх тонше з усіх чотирьох сторін.

Але якщо абстрагуватися від розмірів, то сам по собі дизайн ZenBook Flip 13 нічим новим не виділяється, в ньому легко впізнається приналежність до лінійки ZenBook, і не тільки за рахунок фірмової кришки з концентричними колами. Втім як для моделі Flip це і є нововведення, так як в минулому ці ноутбуки зовні відрізнялися від флагманської серії. Тепер же ASUS по суті пропонує ZenBook 13 в класичному форм-факторі, а схожий ZenBook Flip 13 в форматі ноутбука-трансформера, здатного перетворюватися в планшет.

Тепер же ASUS по суті пропонує ZenBook 13 в класичному форм-факторі, а схожий ZenBook Flip 13 в форматі ноутбука-трансформера, здатного перетворюватися в планшет

Шарнір ZenBook Flip 13 дозволяє дисплею розкриватися на 360 градусів. При цьому він надійно фіксує екран в будь-якому положенні, і немає відчуття, що з часом механізм розхитається. Втім, це зможе показати тільки час, в ASUS ж запевняють, що вони протестували надійність шарніра через 20 000 циклів розкриття і закриття кришки.

Втім, це зможе показати тільки час, в ASUS ж запевняють, що вони протестували надійність шарніра через 20 000 циклів розкриття і закриття кришки

Корпус ZenBook Flip 13 зроблений з анодованого алюмінію, тому його поверхня шорстка, але трохи мазка. Вага моделі складає 1,3 кг, що трохи дисонує з її розмірами, адже здається, що такий компактний ноутбук повинен важити менше кілограма. Але вага ZenBook Flip 13 додає дисплейний блок, прикритий захисним склом.

Але вага ZenBook Flip 13 додає дисплейний блок, прикритий захисним склом

У всіх версіях ноутбука використовується 13,3-дюймовий сенсорний IPS-екран з роздільною здатністю Full HD, прикритий захисним склом, тому у нього завжди глянсове покриття. Так що вибору дозволу або самого дисплея в цій моделі немає.

Але ось що ASUS дозволяє вибрати для ZenBook Flip 13, так це платформу. Ноутбук може поставлятися з 4-ядерними процесорами Intel 8-го покоління (Whiskey Lake) Core i7-8565U або i5-8265U, 8 або 16 ГБ оперативної пам'яті LPDDR3 2133 МГц, а також PCIe або SATA3 накопичувачами на 256 або 512 ГБ. Вибору графіки, на жаль, немає, у всіх версіях це вбудоване рішення Intel UHD Graphics 620. Інші стандартні опції при цьому включають двохдіапазонний Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 і інфрачервону камеру з підтримкою Windows Hello для логіна в систему.

Також цікаво, що в ZenBook Flip 13 може бути встановлена ​​не одна, а дві камери, причому друга знаходиться поруч із клавіатурою. Це зроблено для того, щоб в режимі планшета користувач міг використовувати додаток доповненої реальності Mixed-Reality Viewer, доступне для Windows 10. Наскільки популярною буде ця опція сказати складно, але вона дивним чином впливає на кількість портів в моделі.

Наскільки популярною буде ця опція сказати складно, але вона дивним чином впливає на кількість портів в моделі

Наприклад, якщо в модифікації ZenBook Flip 13 немає цієї самої другої камери, то ноутбук пропонує такий набір портів: два USB Type-C (USB 3.1 Gen 1, без Thunderbolt), USB 2.0, стандартний HDMI, 3,5 мм роз'єм для навушників і гніздо для зарядного пристрою.

А ось у версії з додатковою камерою є тільки два порти USB Type-C (USB 3.1 Gen 1, без Thunderbolt), роз'єм для зарядного пристрою і ще один для навушників. В цілому, можливостей підключення в ZenBook Flip 13 хоча і вистачає, але для USB Type-C, особливо у версії без HDMI, так і проситься підтримка Thunderbolt з можливістю підключення монітора.

Клавіатура в ZenBook Flip 13 стандартна для моделей ZenBook останніх поколінь, з роздільними клавішами, які натискаються з ходом 1,2 мм. В цілому, клавіатура така ж, як на ZenBook S , Який побував у нас на тесті влітку.

Але ось тачпад в ZenBook Flip 13 повністю новий, компанія використовувала сенсорну панель Synaptics Windows Precision Touchpad, прикриту склом. При цьому, як і в ZenBook 13, на тачпаде натисненням однієї кнопки відображається цифровий блок клавіатур. Працювати з ним напрочуд комфортно, так як сама сенсорна панель не перестає бути активною, але щоб натиснути на одну з цифр, необхідно робити це з трохи більшим зусиллям.

Навіть приблизну автономність ZenBook Flip 13 в ASUS не розкривають, але з огляду на такий же акумулятор на 50 Вт-ч, як в ZenBook 13, можна припустити, що вона повинна бути на одному рівні, тобто близько 14 годин. По крайней мере, так обіцяють в ASUS. Заряджається ноутбук через пропріетарний роз'єм і зарядний блок на 65 Вт.

ZenBook Flip 15

Старша модель в лінійці Flip також оснащується екраном з тонкими рамками. В ASUS заявляють, що він займає 90% поверхні дисплейного блоку. Тому і розміри у неї поменше, ніж у стандартних 15,6-дюймових ноутбуків і складають 357x226x20,9 мм. Вага при цьому рекордів не ставить - 1,9 кг.

У плані дизайну ZenBook Flip 15 можна було б назвати збільшеною копією молодшої моделі, але це не зовсім так, хоча в цілому і форма корпусу і матеріали тут однакові. Відмінності криються в невеликих деталях, а саме в матовою кришці дисплея без фірмових концентричних кіл і шліфованої поверхні області навколо клавіатури.

Відмінності криються в невеликих деталях, а саме в матовою кришці дисплея без фірмових концентричних кіл і шліфованої поверхні області навколо клавіатури

В ASUS явно хотіли підкреслити утилітарність моделі і її позиціонування в першу чергу як робочого інструменту. Але як би там не було, в дизайні ZenBook Flip 15 хоча і немає надмірностей, проте виглядає він сучасно, хвала тонким рамкам навколо екрану!

Але як би там не було, в дизайні ZenBook Flip 15 хоча і немає надмірностей, проте виглядає він сучасно, хвала тонким рамкам навколо екрану

Ось що стосується останнього, то на відміну від молодшої версії, ноутбук буде поставлятися з сенсорним IPS дисплеєм, але в залежності від модифікації його дозвіл може бути Full HD або 4K. В ASUS при цьому обіцяють, що матриця буде забезпечувати 100% охоплення колірного простору sRGB і кут огляду 178 градусів.

В ASUS при цьому обіцяють, що матриця буде забезпечувати 100% охоплення колірного простору sRGB і кут огляду 178 градусів

Вибір процесорів в старшій моделі буде таким же, як ZenBook Flip 13: Core i7-8565U або i5-8265U. Проте, обсяг оперативної пам'яті в усіх версіях однаковий - 16 ГБ DDR4 2400 МГц. І, судячи з усього, вона буде розпаяна на платі. Тут так і проситься опція у вигляді 32 ГБ «оперативки», але її в ASUS поки не передбачили. Зате вибір накопичувачів буде більше, в залежності від версії ноутбук зможе оснащуватися SSD PCIe на 512 ГБ або SATA3 на 256/512 ГБ, а також на додаток до них жорстким диском на 2 ТБ (5400 об / м). При цьому відеокарта в ZenBook Flip 15 дискретна GeForce GTX 1050 Max-Q з 2 ГБ пам'яті GDDR5. З бездротових модулів в ноутбуці є Wi-Fi 802.11ac і Bluetooth 5.0. Крім цього, над екраном розташована інфрачервона камера з підтримкою Windows Hello, за допомогою якої можна розблокувати ноутбук через систему розпізнавання особи.

Крім цього, над екраном розташована інфрачервона камера з підтримкою Windows Hello, за допомогою якої можна розблокувати ноутбук через систему розпізнавання особи

При цьому в ZenBook Flip 15 також є друга камера поруч із клавіатурою для програми Mixed-Reality Viewer, але вона, на щастя, не впливає на вибір портів.

При цьому в ZenBook Flip 15 також є друга камера поруч із клавіатурою для програми Mixed-Reality Viewer, але вона, на щастя, не впливає на вибір портів

Останні включають один USB Type-C (3.1 Gen 1), один USB 3.0, один USB 2.0, HDMI, слот для карт формату SD і 3,5 мм роз'єм для навушників. У старшої моделі особливо хотілося бачити USB Type-C з Thunderbolt, але і тут компанія вирішила його не використовувати.

У старшої моделі особливо хотілося бачити USB Type-C з Thunderbolt, але і тут компанія вирішила його не використовувати

Клавіатура в ZenBook Flip 15 острівного типу з більш відчутним ходом, ніж у молодшої моделі, але з окремим цифровим блоком. Тому в тачпаде його немає. Але сама по собі сенсорна панель тут така ж: Synaptics Windows Precision Touchpad, прикрита склом.

Але сама по собі сенсорна панель тут така ж: Synaptics Windows Precision Touchpad, прикрита склом

Залежно від версії, в ноутбуці може використовуватися 4-осередкова батарея на 57 Вт-ч, або 6-осередкова на 86 Вт-ч, так автономність буде відрізнятися на користь останньої. Заряджається ZenBook Flip 15 від блоку живлення на 120 Вт.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки