Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Штатна Android магнітола в Volkswagen Golf 5,6 (V, VI) - Мультимедійна система NaviPilot Droid NP-8008C

Штатна магнітола NaviPilot Droid NP-8008C для автомобіля Volkswagen Golf 5,6 (V, VI) по праву вважається однією з найкращих і якісних магнітол, які працюють під OS Android Штатна магнітола NaviPilot Droid NP-8008C для автомобіля Volkswagen Golf 5,6 (V, VI) по праву вважається однією з найкращих і якісних магнітол, які працюють під OS Android. Володіючи новим програмним забезпеченням і сучасному ємкісному екрану, управляти даної штатної магнітолою одне задоволення. Виконана вона з високоякісного пластику, оснащена 512Mb оперативної пам'яті DDR2 і 800Mhz процесором Cortex A8i.

Штатна магнітола NaviPilot Droid для Volkswagen Golf 5,6 (V, VI) володіє великим сенсорним дисплеєм діагоналлю 8 дюймів з функцією «мультитач» і дозволом в 800х480 пікселів, керувати за допомогою якого одне задоволення. Якість і текстура пластику максимально ідентична пластику панелі автомобіля. Форма штатної магнітоли зроблена, таким чином, що б встановити магнітолу в оригінальне місце.

Основною перевагою штани магнітоли NaviPilot Droid для Volkswagen Golf 5,6 (V, VI), є те, що вона максимально розрахована на роботу інтернет додатків, завдяки операційній системі Android. Завантажуйте і встановлюйте тисячі додатків, на будь-який смак. Текстові редактори, мультимедійні програвачі, клієнт банки, ігри, збирачі E-mail і багато іншого доступно для безкоштовного завантаження з Play Market.

Купуючи штатну магнітолу NaviPilot Droid для Volkswagen Golf 5,6 (V, VI) у нас, ми встановимо навігаційний додаток IGO Primo, з самими останніми версіями карт України, Європи, а також країн колишнього СНД Купуючи штатну магнітолу NaviPilot Droid для Volkswagen Golf 5,6 (V, VI) у нас, ми встановимо навігаційний додаток IGO Primo, з самими останніми версіями карт України, Європи, а також країн колишнього СНД. Також ви можете встановити самі будь-яку навігаційну програму на свій смак - Navitel, Mireo Don`t Panic і багато інших. Завдяки високочутливому GPS приймачу нового покоління, сигнали від супутників магнітола приймає швидко, і стабільно буде тримати їх протягом всього шляху.

Функція Bluetooth Hands-free дозволить вам здійснювати дзвінки, з'єднавши свій мобільний телефон з даними головним пристроєм. Особливо корисна ця функція буде для тих, хто багато часу проводить за кермом, і змушений приймати або відповідати на термінові дзвінки. Також магнітола оснащена входом для камери заднього виду, і додатковим, відеовходом, до якого можна підключити, камеру переднього або бокового виду, або будь-яке інше відео пристрій.

Як вже говорилося, перевагою штатної магнітоли NaviPilot Droid для Volkswagen Golf 5,6 (V, VI), є комфортна робота з інтернет додатками. Звідки брати інтернет в автомобілі запитаєте ви? Все дуже просто. На вибір клієнта пропонується 2 технології. Перша ця Wi-Fi модуль, підключивши, який ви зможете користуватися інтернетом в зоні дії точок доступу, або при наявності смартфона за допомогою спеціальних програм організувати з нього свою точку доступу. Друга технологія це 3G. За допомогою 3G модему, ви завжди будите мати інтернет в автомобілі в зоні покриття 3G мереж. (В комплект поставки входить тільки Wi-Fi модуль, 3G модем купується окремо).

Роблячи висновок можна сказати наступне Роблячи висновок можна сказати наступне. Купуючи штатну магнітолу NaviPilot Droid для Volkswagen Golf 5,6 (V, VI) ви отримуєте комплекс мультимедійних функцій (перегляд відео і прослуховування музики всіх поширених форматів з диска або флешки), підтримку кнопок на кермі для автомобілів обладнаних CAN шиною, GPS навігацію, систему гучного зв'язку, радіо з функцією RDS, можливість установки різних Android додатків, можливість доступу в інтернет, можливість підключення камери заднього виду, можливість підключення Ipod / Iphon / Ipad, можливість підключення ТВ тюнера або будь-якого іншого джерела відеос гнала.

Звідки брати інтернет в автомобілі запитаєте ви?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки