Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

[ВИРІШЕНО] Як отримати рут права на Xiaomi + відповіді на питання

  1. Навіщо потрібні Root права на Андроїд
  2. Коротка інструкція і пояснення
  3. Як включити режим Суперкористувача на Xiaomi
  4. Як розблокувати завантажувач Xiaomi
  5. Переходимо на офіційний сайт MIUI
  6. Встановлюємо TWRP (розширене рекавери)
  7. Фінальний етап - отримання Root-прав на Xiaomi
  8. Процес установки SuperSu 2.82-SR5
  9. Відповіді на часті питання пов'язані з отриманням Root на Xiaomi

Якщо ви власник root-прав, значить, ваш пристрій оснащено додатковими корисними функціями, рівень безпеки знаходиться на максимумі, а будь-яка опція операційної системи піддається тонкій настройці. Дане розширення просто необхідно людям, охочим мати практично ідеальний телефон. Як отримати Рут права на Xiaomi без зайвих умінь і проблем? Адже цей процес досить довгий і кропіткий, але якщо зробити все правильно і уважно - результат тільки порадує.

Навігація на сторінці

Навіщо потрібні Root права на Андроїд

  1. Можливість видаляти заводські додатки, які не приносять ніякої користі смартфону, але погіршують тривалість роботи акумулятора і займають значне місце на вбудованої пам'яті.
  2. Видалення нав'язливої ​​реклами з додатків проводиться в два кліка. Для цього не потрібно ні відключення Інтернету, ні установка спеціальних програм.
  3. Можна втручатися в саму роботу телефону, тобто, редагувати, видаляти, додавати системні файли. Не забуваємо, що для цього потрібно володіти хорошими технічними знаннями, інакше існує ризик нашкодити смартфону!
  4. Повна зміна всього інтерфейсу, починаючи від іконок і закінчуючи запуском робочого столу.

Повна зміна всього інтерфейсу, починаючи від іконок і закінчуючи запуском робочого столу

Ми представили тільки основні додаткові функції «Суперкористувача». Насправді, кількість дрібних змін і нововведень величезна.

Коротка інструкція і пояснення

Всі номери докладні статті по кожному пункту будуть нижче.

  1. Потрібно для початку розблокувати завантажувач. Для цього створюємо Mi-аккаунт і прив'язуємо його до телефону. Тепер очікуємо 360/720 годин, це обов'язкова умова, яке пропустити не вийде. Після ставимо MiUnlock і розблокуємо бутлоадер.
  2. Поставити TWRP, цей процес легше попереднього і займаєте не більше 20 хвилин.
  3. Завантажити та встановити архів з даними Суперкористувача. Готово.

Володарям не зовсім сучасних моделей Сяомей буде легше. Можна відразу починати установку TWRP-рекавери. Якщо ваша модель була випущена в 2015 і пізніше - швидше за все завантажувач розблоковано.

Як включити режим Суперкористувача на Xiaomi

Як включити режим Суперкористувача на Xiaomi

Як зрозуміти, що даний режим може перебувати на вашому телефоні? Якщо купували новий телефон - то Рут прав у вас в 99% немає. Якщо купували пристрій з рук - питайте продавця.

Пошукайте на екрані іконку з назвою «Суперкористувач», «Super SU» (можуть бути інші, але майже аналогічні). Відкрийте програму, як будь-яка інша. Далі відкриваємо «Налаштування» і ставимо галочку навпроти пункту «Дозволити». Зазвичай автоматично потрібне перезавантаження пристрою, але навіть якщо ви не отримали обов'язкового повідомлення, все одно варто перестрахуватися і відразу ж перезавантажити, не приступаючи до інших операцій. Інакше ризик виникнення неполадок, некоректної роботи і помилок зростає.

Нагадуємо, що root-права можна отримати тільки за умови, якщо у вас стоїть щотижнева прошивка . Перевіряємо через «Оновлення». У разі відсутності потрібно додатково її встановлювати. Про те як прошити Xiaomi читайте в нашій статті.

Як розблокувати завантажувач Xiaomi

Цей пункт досить великий і вимагає максимальної уважності, тому для зручності я розбив його на підпункти.

Читайте нашу оновлену повну статтю - Детальна інструкція по розблокуванню бутлоадер.

УВАГА! Ці пункти більше не потрібно виконувати, процес отримання схвалення на розблокування завантажувача спростили. Ознайомтеся з нашою оновленою інструкцією по посиланню вище.

Переходимо на офіційний сайт MIUI

  1. Для початку переходимо на офіційний сайт прошивки (якщо у вас з китайською мовою все погано, то використовуйте Google Chrome з вбудованим перекладачем). Дуже важливо, щоб він був англійською мовою.
  2. Бачимо блакитний екран із зображенням монітора і смартфона, знаходимо внизу кнопку «Unlock Now». Перекидає на сторінку вже з китайським текстом. Перекласти досить легко: в лівому верхньому кутку натискаємо по зменшеній іконці Google-перекладача і в списку, що з'явився вибираємо «Русский», тоді як в правому - «Китайський традиційний».
  3. Заходимо в свій MI аккаунт, який ми вже створили раніше, якщо у вас його ще немає, то читайте статтю про те як зареєструвати Xioami аккаунт.

Введення особистих даних

  1. У першій графі вводимо своє ім'я (бажано реальне), потім країну проживання і номер телефону тільки в міжнародному форматі.
  2. На четвертий рядок зверніть особливу увагу. Сюди треба вписати причину звернення. Намагайтеся уникати типових фраз, не вживати слова «root». Ідеально буде: «Хочу встановити локалізовану версію» або щось подібне. За допомогою перекладача переведіть все це на китайський. Будьте уважні, оскільки іноді користувача отримують незаперечний відмову.
  3. Перед відправкою ретельно перевіряємо всі заповнені поля, і натискаємо розташувалася внизу велику зелену кнопку. Протягом хвилини на вказаний номер повинен прийти код безпеки, який необхідно ввести в новій з'явилася графі. Тут процедура стандартна, як на багатьох інших серверах. Якщо з першого разу SMS не прийшло, запитуємо другу спробу. Коли все введено, знову звертаємося до зеленої кнопці.
  4. На цьому процедура запрашіванія дозволу закінчена. Ми отримуємо текст на китайському і зелену галочку. Це означає, що заявка відправлена ​​на розгляд. Воно займають від 12 годин до двох тижнів, тому доведеться почекати. Не потрібно писати додаткові листи адміністрації з питаннями, чому перевірка затягнулася і т. Д., Це призведе тільки до негативного результату!

Викачуємо MiFlashUnlock з офіційного сайту

  1. Заходимо на офіційний форум MIUI (en.miui.com/forum.php), логіном там, використовуючи дані які вводили при запиті розблокування завантажувача.
  2. Тепер вкрай необхідно проявити добру активність в свого облікового запису. Можна відправити повідомлення, пошукати якусь інформацію на форумах, включити всі доступні сервера.
  3. Переходимо на сторінку з самим додатком - (en.miui.com/thread-200858-1-1.html)
  4. Гортаємо трохи вниз, завантажуємо архів (приклад на скріншоті).
  5. Далі викачуємо спеціальний додаток під назвою MiFlashUnlock. Разархівіруем його, встановлюємо на ПК і запускаємо. Перед нами звичайний екран входу. Вводимо пароль і логін, які придумували при розблокуванні бутлоадер.

http://en.miui.com/unlock/download_en.html

Тепер вимикаємо телефон і відразу ж включаємо, але не зовсім стандартним способом: затискаємо клавішу off / on і кнопку зменшення гучності, тримаємо їх на протязі 10-15 секунд, і коли з'являється зображення зайця в зеленій вушанці - відпускаємо. Наступна дія - приєднуємо USB-кабель до комп'ютера , А в програмі натискаємо «Розблокувати». Якщо загоряються три зелені галочки, значить, операція завершена успішно і проблем не виникло.

Встановлюємо TWRP (розширене рекавери)

Тепер належить самий складний і тривалий етап за допомогою Рекавері. Поставтеся до цього розділу з особливою уважністю і обережністю! повна інструкція .

Рекомендуємо перейти по посиланню «Повна інструкція», щоб встановити розширене рекавери по актуальному способу. Все описано максимально докладно, тому ніяких проблем навіть у новачків виникнути не повинно.

Фінальний етап - отримання Root-прав на Xiaomi

Увага! SuperSU паче не підтримується офіційно, компанія яка його розробляла перепродала права іншої компанії. Тепер його розробка заморожена.

Остання версія працює на:

Android: 2.3 - 8.1.0.
Архітектура CPU: armeabi, armeabi-v7a, arm64-v8a, mips, mips64, x86, x86_64.

Процес установки SuperSu 2.82-SR5

Завантажуємо архів і переміщаємо його в корінь системної пам'яті смартфона. Ніякої SD-карти, якщо вона є.

Тепер заходимо в рекавери: затискаємо кнопку вимикання + кнопку гучність вгору. Чекаємо вібрації і відпускаємо. Потрапляємо в фінальний режим - Recovery. Перед нами знаходиться вісім квадратиків (чотири в кожному стовпчику). Потрібен перший «Install». Далі вибираємо в корені пам'яті архів, який ми завантажили заздалегідь і який знаходиться вже на телефоні. І остання дія, завершальне: бачимо внизу великими блакитними стрілку з написом «Swipe to Confirm Flash». Проводимо вправо по ній.

Все, все процеси завершені, і ви отримуєте повноцінні root-права!

Відповіді на часті питання пов'язані з отриманням Root на Xiaomi

Чи правда, що отримання Рут прав може нашкодити телефону?

Самі Рут права не представляють ніякої загрози для пристрою. Єдина проблема криється в процесі установки. Недосвідчений користувач може неправильно виконати певні моменти установки, через що потім трапляються збої в роботі гаджета.

Отримав негативну відповідь на заявку про розблокування. Що тепер робити?

Будь ласка, спробуйте з іншими даними. Наприклад, використовуючи номер телефону дружини, і уважно заповніть розділ про причини клопотання.

Телефон перестав включатися після отримання root-прав. Ймовірно, я щось зробив неправильно?

Якомога швидше зверніться в сервісний центр і докладно викласти майстрові кожен пройдений крок. Для кращого результату рекомендуємо після кожного етапу робити скріншот екрану .

Термін користування Рут правами обмежений?

Ні, обмеження за часом повністю відсутні.

Як бачимо, отримання статусу «Супер пристрої» - досить копітка завдання. Але якщо підійти до неї з правильного боку, строго слідувати всім вищенаведеним інструкціям, знаходити відповіді на ваші запитання і не боятися звернутися за допомогою до нашого сайту - результат тільки порадує.

Як отримати Рут права на Xiaomi без зайвих умінь і проблем?
Що тепер робити?
Ймовірно, я щось зробив неправильно?
Термін користування Рут правами обмежений?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки