Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як підключити будь-які колонки до комп'ютера або ноутбука

  1. З проводом
  2. Вирішення проблем
  3. Музичний центр
  4. бездротові
  5. налаштування звуку
  6. висновок

Щоб подивитися фільм зі звуком або послухати улюблену музику на комп'ютері, до нього треба приєднати колонки або навушники. Розберемося, як підключити колонки до вашого комп'ютера. Спосіб підключення залежить від типу відтворюють звук пристроїв - дротові або бездротові.

Спосіб підключення залежить від типу відтворюють звук пристроїв - дротові або бездротові

З проводом

Провідні колонки можуть бути як зовсім недорогими, так і просунутими музичними центрами. Провід можуть втручатися на столі, зате такі пристрої без проблем відтворюють звук навіть на старих ПК.

Як підключити колонки до домашнього комп'ютера або ноутбука:

  1. Додайте колонки на столі. Для гармонійного відтворення звуку правильно поставте праву і ліву частину - вони зазвичай позначені виробником у маркуванні буквами R і L відповідно. При відсутності позначень по праву руку ставте той динамік, від якого йде провід електроживлення.
  2. Увімкніть кабель живлення в розетку, якщо у вас мініатюрні USB-колонки - приєднуйте їх через USB кабель.
  3. Безпосереднє підключення колонок до вашого комп'ютера почніть з правого боку. Вставте тюльпани кабелю в роз'єми колонки, дотримуючись відповідність квітів гнізд - білий помістіть в порт з білою обведенням, червоний - з червоною обведенням.
  4. Третій кінець кабелю до аудіороз'єм комп'ютера, розташований на задній або передній панелі. Відповідне гніздо виділено зеленим кольором.
  5. Приєднайте правий динамік до лівого, використавши провід в двома тюльпанами.
  6. Залишилося включити музику, щоб перевірити працездатність пристроїв.

Залишилося включити музику, щоб перевірити працездатність пристроїв

Разом з динаміками ви можете використовувати і мікрофон, передаючи з нього звуковий сигнал. Як підключити мікрофон до комп'ютера і одночасно вивести звук на колонки - вставте шнур від мікрофона в правильне гніздо комп'ютера. Воно виділено рожевим кольором і позначений зображенням мікрофончики або підписом mic.

Вирішення проблем

Якщо після підключення на ПК немає звуку, це означає про одну з наступних проблем:

  • Звук вимкнений в настройках - клікніть в треї по значку динаміка і подивіться на рівень гучності. Якщо виставлений 0 або звук відключений, просто збільште гучність.
  • Якщо на самих колонках є фізична кнопка відключення, натисніть її, щоб активувати пристрій.
  • Перевірте правильність приєднання проводів, звіривши кольору на гніздах і штекерах.
  • У «Диспетчері пристроїв» перевірте драйвера для звукової карти, при наявності проблем - переустановите їх.

Музичний центр

Якщо вдома у вас є музичний центр, на нього можна без проблем вивести звук з комп'ютера, не витрачаючи гроші на покупку додаткових колонок. Як підключити самому музичний центр до комп'ютера:

  • знадобиться спеціальний провід, на одному кінці якого роз'єм minijack 3,5, на іншому - білий і червоний тюльпан;
  • тюльпани вставте в гнізда музичного центру відповідного кольору;
  • інший кінець помістіть в аудіо-вихід ПК, позначений зеленим кольором;
  • включите центр, виберіть режим AUX - відтворення з зовнішнього джерела.

знадобиться спеціальний провід, на одному кінці якого роз'єм minijack 3,5, на іншому - білий і червоний тюльпан;   тюльпани вставте в гнізда музичного центру відповідного кольору;   інший кінець помістіть в аудіо-вихід ПК, позначений зеленим кольором;   включите центр, виберіть режим AUX - відтворення з зовнішнього джерела

Вивести звук на акустичну систему 5.1 можна аналогічним чином, дотримуючись кольору штекерів. Але на комп'ютері повинна бути встановлена ​​дискретна звукова карта, із збільшеною кількістю роз'ємів. Крім звичайних виходів для мікрофона і фронтальних колонок, на ній є входи для додаткових динаміків і сабвуфера, цифровий S / PDIF.

бездротові

Підключення бездротових колонок виробляють через Bluetooth. На ноутбуках інтерфейс Bluetooth зазвичай вбудований виробником, а ось для комп'ютера швидше за все знадобиться адаптер - невеликий пристрій у вигляді флешки, вставляється в USB-порт. Ось як підключити блютуз-колонки до комп'ютера:

  • активуйте динаміки;
  • на колонці затисніть кнопку підключення до мережі;
  • на ноутбуці для включення блютуз натисніть клавіші Fn + F4 або Fn з іншого функціональної кнопкою, поміченої значком бездротового з'єднання;
  • в Windows 10 клікніть в треї на значок мереж, в меню включіть Bluetooth;
  • в Windows 7 знайдіть і активуйте підключається динамік в розділі «Пристрої та принтери» меню «Пуск».

Також в будь-якої версії Windows ви можете запустити «Диспетчер пристроїв» і клікнути по розділу Bluetooth. У властивостях модуля виберіть «Включити». В треї з'явиться значок бездротового з'єднання, клікайте по ньому і переходите в режим «Додати пристрій». Комп'ютер знайде джерело аудіо сигналу і запропонує з'єднатися з обладнанням.

Якщо після приєднання не чути звуку, перевірте драйвера на блютуз. Оновити їх можна через «Диспетчер пристроїв». Деякі виробники захищають підключення динаміків паролем - його треба ввести при з'єднанні з ПК. Потрібна комбінація приведена в документах на пристрій, якщо ви втратили його, спробуйте прості послідовності типу 0000.

налаштування звуку

Після успішного приєднання акустики, вам залишається тільки налаштувати параметри звучання. Як налаштувати колонки на комп'ютері в ОС Windows: натисніть на іконку гучності в треї правою кнопкою мишки, зайдіть в «Звуки». На вкладці «Відтворення» перевірте, щоб було вибрано правильно пристрій для передачі аудіо - ваші колонки. Щоб музика завжди передавалася в динаміки, знизу клацніть на «За замовчуванням».

У цьому ж віконці доступні додаткові інструменти, які допоможуть при неполадках. Натисніть правою кнопкою на ваші динаміки, в підміню виберіть «Перевірка» для тестування пристроїв. Також звідси ви можете відключити обладнання.

висновок

Ми розібралися, як швидко підключити до комп'ютера різні типи колонок - від простих недорогих до бездротових і музичних центрів. Вивести звук нескладно, головне дотримуватися кольору штекерів і гнізд. Для приєднання блютуз-колонок до ПК знадобиться бездротової адаптер.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки