Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Huawei Honor 7C - дата виходу, огляд, характеристики і ціна

  1. Комплект поставки
  2. Дизайн
  3. дисплей
  4. зв'язок
  5. Операційна система
  6. камери
  7. продуктивність
  8. акумулятор
  9. Ціна і дата виходу
  10. підсумок

Китайська компанія Huawei запустила в продаж Huawei Honor 7C - черговий широкоформатний бюджетний телефон. Він, незважаючи на зовнішню схожість з попередниками, пропонує цікаві рішення, які оцінять любителі мобільних ігор. Смартфон Huawei Honor 7C підтримує тенденцію 2018 року і має співвідношення сторін 18: 9. Крім того, він оснащений технологією розпізнавання осіб і іншими якісними функціями. Хочете дізнатися більше? Залишайтеся з нами, і ми розповімо, коли вийде девайс, ніж він перевершує і поступається іншим моделям компанії, зокрема, Honor 7X і Honor 9 Lite.

Комплект поставки

У коробці ви знайдете:

  • смартфон;
  • скріпку для вилучення лотка;
  • інструкцію та документацію;
  • шнур для зарядки;
  • блок живлення 5V 1A.

На жаль, виробник не поклав хоча б плівку, але, з огляду на вартість, - це можна пробачити.

Дизайн

7C укладений в стильний металевий корпус з пластиковою рамкою і вставками для виведення антен, як у Redmi 5 . Здвоєна камера розташована горизонтально в лівому верхньому кутку, злегка випирає. Поруч з нею - світлодіодний спалах. Трохи нижче посередині - круглий сканер для зчитування відбитку пальців. Спрацьовує він не блискавично, зате точно. Над ним мікрофон для шумозаглушення.

На лівому торці присутні клавіша регулювання гучності і кнопка живлення. З іншого боку - повноцінний лоток для двох SIM-карт і флешки до 128 GB. На нижню межу виробник визначив роз'єм MicroUSB, миниджек для навушників і сітки, під якими захований мікрофон і мультимедійний динамік.

Вся фронтальна частина прикрита захисним склом, виконаним за технологією 2.5D. У верхній - слуховий динамік, фронтальна камера і сенсори. Під екраном вмістили логотип компанії. Дисплей широкоформатний, рамки навколо нього тонкі, приблизно такі ж, як і у Honor 7X. Він займає 76.5% передньої частини пристрою. «Монобровою», на щастя, немає.

Апарат дуже тонкий, всього 7,8 mm. Важить 164 гр. Виглядає стильно та молодіжно. Можна користуватися в кольорах Red, Gold, Black і Blue.

дисплей

Новинка отримала IPS-матрицю на 5.99 inch, що володіє здатністю 1440 × 720 точок. Щільність пікселів 269 ppi. Це такий же якісний екран, як і у інших апаратів даної цінової категорії від виробника. Кольори яскраві, насичені. Максимальної яскравості вистачає майже завжди, як і мінімальної.

Єдине, до чого можна причепитися, - дозвіл. На величезному екрані виглядає воно не ідеально. Навіть неозброєним оком вловлюється зернистість. Але варто зазначити, що це не дратує, звикаєш досить швидко, так як якість матриці високе.

зв'язок

Версія для китайського ринку не підтримує роботу в мережах 4G в Росії і Україні у більшості операторів, так як відсутній 20-й і 7-й бенди. Міжнародна модифікація сумісна з усіма частотами. Зверніть на це увагу, якщо вирішите замовляти апарат в Піднебесній.

Гучність і якість прийому сигналу традиційно високі для продукції цього бренду. Навіть в підвалі Huawei Honor 7C надасть вам можливість дзвонити і приймати виклики. Гучність і деталізація слухового динаміка в нормі.

Модуль NFC не встановлено.

Операційна система

Honor 7C працює на Android 8.0 Oreo, поверх якої встановлена ​​модифікована оболонка EMUI 8. Вона ввібрала в себе нововведення, які Google внесли в чистий Android, а також отримала механіки, засновані на машинному навчанні, щоб оптимізувати і прискорити деякі процеси. Наприклад, заявлена ​​переробка багатозадачності - «Huawei Ultra Memory», завдяки їй, девайс довго буде зберігати запущені програми в пам'яті. Крім цього, з'явилася «Ultra Response», яка допомагає зробити скролінг більш гладким.

камери

На задній панелі є подвійна камера. Один сенсор на 13MP (модель поки не відома) з діафрагмою f / 2.0, інший на 2MP і світлосилою f / 2.2. Додатковий модуль покликаний визначати відстань до об'єктів для зйомки в портретному режимі. На жаль, дворазового наближення він не дає. Камера оснащена світлодіодним спалахом.

Деталізація, передача кольору і баланс білого в фото можна порівняти з результатами, які видає Honor 7X. При денному світлі можна розраховувати на якісні фотографії з високою чіткістю. Режим bokeh також непогано реалізований, але іноді камера промахується. В умовах недостатньої освітленості результати не настільки райдужні, але це характерно для всіх смартфонів до $ 200. Відео записується в дозволі FHD.

На верхній передній рамці - 8-мегапіксельна камера з апертурою f / 2.2. Фотографії на Фронталки задовольнять шанувальників клацати «себяшкі», а обробити їх допоможуть вбудовані фільтри.

Примітно, що вона має технологію розпізнавання осіб і відпрацьовує в такому сценарії вельми гідно. Як додатковий метод розблокування підійде, проте в темряві працює погано.

продуктивність

Тут знаходиться чіп Qualcomm Snapdragon 450, створений по 14-нанометровій технології. Це рідкісний випадок, коли Хуавей відмовляються від Kirin на користь рішень від Qualcomm. Восьміядерний SOC з ядрами Cortax-A53 і частотою до 1.8 GHz не мають поділу на кластери, тому шикарно себе показують в многопотоке. За графіком відповідає Adreno 506.

Без перебільшення можна стверджувати, що це перший бюджетний ігровий смартфон Huawei. Його характеристики допомагають набирати в Antutu більше 70 000, а в Geekbench 800 в однопотоке і 3500 в многопотоке. Ігри йдуть тут навіть на максимальних налаштуваннях, тому якщо ви любитель пограти, - Honor 7C ваш вибір. Взагалі, за таку продуктивність треба сказати спасибі нижчу розподільчу здатність.

Існує дві версії: 3/32 GB і 6/64 GB. Оперативна пам'ять LPDDR3 з частотою 933 MHz.

акумулятор

Батарея тут на 3000 mAh без швидкої зарядки. Від 0% до 100% телефон поповнює акумулятор за 2 з гаком години. Через низький дозволу та енергоефективного чіпа гаджет «живе» один-півтора дня практично в будь-яких сценаріїв.

Ціна і дата виходу

Дата виходу в продаж стартувала 13 березня 2018 року. Заявлена ​​ціна молодшої модифікації в $ 142, за старшу просять від $ 205. Але на момент написання огляду вартість обох версій вище на 20-30 доларів. Тому чекайте зниження вартості.

підсумок

Honor 7C виявився цікавим апаратом за свої гроші. Він 100% стане бестселером в Росії і в світі у тих, хто любить продукцію компанії і довго чекав ігрове рішення в бюджетному сегменті. Майже всі робочі функції у нього не гірше, ніж у конкурентів, є приємні бонуси у вигляді подвійної камери, розпізнавання особи і крутого зовнішнього вигляду. Але в першу чергу новий смартфон для любителів ігор і користувачів, які цінують зручність і стабільність.

Будь ласка, оцініть статтюХочете дізнатися більше?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки