Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Xiaomi Mi 5s

  1. Редакція висловлює подяку інтернет-магазину Xiaomi.ua за надання Mi 5s на огляд
  2. Дизайн і зручність використання
  3. дисплей
  4. звук
  5. Апаратна платформа і ПО
  6. автономність
  7. камери

Занадто швидко Xiaomi оновлює свої пристрої

Занадто швидко Xiaomi оновлює свої пристрої. Встежити за останніми гаджетами і не розгубитися у всіх існуючих лінійках виробника стає все складніше і складніше. Тим більше нелегким завданням стає розібратися в ієрархії її топових пристроїв. Це, звичайно, стосується не тільки цього виробника, але сьогоднішній огляд присвячений саме одному з кращих смартфонів саме від нього - Xiaomi Mi 5s.

Моделей в лінійці: 1

Редакція висловлює подяку інтернет-магазину Xiaomi.ua за надання Mi 5s на огляд

Комплектація і перші враження

У білій картонній коробці гаджет супроводжують зарядний пристрій, кабель живлення (USB-to-USB Type-C) і скріпка для відкриття лотка SIM-карт. Упаковано все акуратно і красиво. Оформлення коробки минималистично. Ціна і сама упаковка вже нітрохи не схожі на такі від недорогого китайського бренду. Правда, і сам гаджет вже непогано додав як і своїх можливостях, а різниця з більш бюджетними смартфонами цього ж виробника вельми помітна.

Перед покупкою варто звернути увагу на наявність двох варіацій моделі (якщо не брати до уваги різні колірні опції). Так, смартфон може бути укомплектований різною кількістю ОЗУ в залежності від ємності накопичувача, а саме 3/64 ГБ і 4/128 ГБ. Визначившись з моделлю і отримавши смартфон, на первинну настройку, традиційно для Xiaomi, знадобиться витратити трохи більше часу, адже тут є додаткові пункти відносяться до Mi-аккаунту і ще пара інших дрібниць.

Дизайн і зручність використання

У більшості пристроїв Xiaomi проглядається схожість з якимись іншими гаджетами (компаній першого ешелону, природно). Mi 5s цю традицію продовжує. На мій погляд, це не так погано, як це може звучати. Проте, оригінальність від такого кроку страждає. Благо, на експлуатації таке копіювання не позначається. До того ж, невеликий досвід в розробці у виробника вже є і у нього цілком виходить зробити новий смартфон приємним зовні і зручним у використанні.

З 5-дюймовим дисплеєм корпус Mi 5s не надто громіздкий: 145,6 × 70,3 × 8,25 мм, а вага складає 145 грам. Завдяки заокругленим до задньої частини боків, його зручно піднімати з плоскої поверхні і тримати. Знову ж таки, виглядає він досить добре. Є чотири кольори на вибір: темно-сірий і золотий глянцеві і прикрашені горизонтальними лініями, а світло-сірий і рожевий просто матові. Пластикові смуги на задній частині «підігнані» під основний колір оформлення.

Пластикові смуги на задній частині «підігнані» під основний колір оформлення

У будь-якому варіанті виконання корпус залишається металевим (в минулій моделі задня сторона була скляною). Наш зразок глянсовий і досить слизький. Кнопки розташовані вдало, але вони хиткі. Це, напевно, єдиний недолік конструкції, який не вийде виправити чохлом. Ще глянсовий корпус мазкий і збирає на собі пил і ворс з кишень, але це дрібниця.

У використанні є один недолік, який все ж докучливий. Сканер відбитка пальця і ​​сенсорні кнопки дуже чутливі. Так вийшло, що під час використання я частенько зачіпав їх і виходило випадково повернутися на робочий стіл, тому або перейти в панель багатозадачності. Якщо ж вас зацікавить такий смартфон, то перед покупкою варто деякий час покриття демонстраційний зразок магазину і подивитися, наскільки це актуально для вас. В іншому, Mi 5s цілком непоганий, особливо з урахуванням того, що коштує він як половина флагмана від більш іменитих брендів.

дисплей

З урахуванням того, що активні користувачі можуть провести, наприклад, 5 годин на добу з включеним дисплеєм смартфона, хотілося б, щоб картинка не підводила. І тут у Xiaomi вийшло добре, як і в минулий раз. Діагональ екрану складає 5,15 дюйма. Дозвіл - Full HD. Щільність пікселів при цьому на рівні 428 ppi, чого достатньо для формування чіткої картинки.

Під склом знаходиться IPS-матриця з відмінною передачею кольору. Картинка виглядає дуже здорово, кольори не перенасичені і практично не змінюються в залежності від кута повороту екрану. У разі необхідності, картинку можна підправити в холодну або теплу боку, але особисто мене влаштовує і заводське калібрування. Також є і «Режим читання», що знижує відображення холодних відтінків.

Що особливо сподобалося, це відносно коректна робота датчика освітлення. Мінімальний і максимальний рівень яскравості теж влаштували. Сенсор розпізнає до 10 торкань за раз, а відбитки від них мало помітні і дуже легко усуваються. Глобально, на сьогоднішній момент такий екран чудово підійде практично кожному користувачеві, який вважає за краще IPS, а не AMOLED-матрицю в смартфоні. Власне, як і у минулого моделі .

звук

Ось динамік не зміг так порадувати, як дисплей. Внизу на корпусі є два отвори, але тільки одне з них відведено динаміку, під другим захований мікрофон. На відтворенні звуку або заощадили, або не фокусували увагу. Музика звучить так, ніби динамік захищений водовідштовхувальним мембраною (захисту від води в специфікації немає), приглушено і невиразно. У комплекті навушників не виявилося, але у виробника є кілька хороших і недорогих моделей. Звук в навушники йде, на мій смак, непоганий, але хотілося б додати потужності.

Розмовний динамік і мікрофон чудово підходять для спілкування по телефону.

Апаратна платформа і ПО

C продуктивністю у Mi 5s все дуже добре. Смартфон оснащений 4-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 821 (MSM8996 Pro) і відеоядром Adreno 530. Пам'яті, як уже говорилося, може бути 3/64 або 4/128 ГБ, але місця для карти пам'яті не знайшлося. Природно, у смартфона є повний набір бездротових інтерфейсів з високими швидкісними показниками. Потужності смартфону не позичати, він хороший як в тестах, так і в щоденному використанні.

Сподобалася робота системи. Android 6.0.1 c MiUI 8.2 на такому залізі робить все швидко і без проблем. За час використання виникла пара накладок. У додатку 1Password можна скористатися сканером відбитка пальця. Але не факт, що це питання саме системи і конкретного смартфона. 3 ГБ ОЗУ смартфон періодично звільняє і деякі програми не відновлюються з фону, а заново завантажуються.

3 ГБ ОЗУ смартфон періодично звільняє і деякі програми не відновлюються з фону, а заново завантажуються

Зате все інше працює чудово: зайвого нагріву немає, просідання FPS помічено не було, додатки працювали як треба. Суб'єктивно, хочеться замінити тільки лаунчер, який, наприклад, не дає поміняти кількість іконок на робочих столах. Та й сторонній лаунчер на чуйність гаджета не вплинув. В іншому, все відмінно.

В іншому, все відмінно

Слабким місцем комплектуючих став сканер відбитка пальця. Тут використовується Snapdragon Sense ID, новий ультразвуковий сканер, який теоретично повинен був бути краще конкурентів. Зараз це або програмна проблема, або сам датчик поки не готовий, його робота не влаштовує. Як швидкість, так і точність, на жаль, сильно кульгають. І з робочих моментів, це єдине, що постійно звертало на себе увагу, адже в іншому смартфон все робив без труднощів.

автономність

У порівнянні з попередньою моделлю, Mi 5s додав в ємності акумулятора і тепер це 3200 мАг. Така батарейка переживе напружений робочий день. Тим, хто не навантажує смартфон, як це роблять гіки, можна буде заряджатися раз в два дні. У моєму режимі використання з 5-6 годинами роботи екрану в день, вночі залишався запас в 20-30% заряду. Звичайно, навігатор або гри можуть цей результат погіршити, але, думаю, «важкий» день пристрій все одно переживе. У тесті PCMark герой огляду простягнув 8 годині 42 хвилини.

Дуже здорово, що гаджет підтримує швидку зарядку і повністю виснажена батарея відновиться за півтори години. З такими показниками, смартфон можна заряджати вранці, збираючись на роботу і не тримати його всю ніч на зарядці.

камери

У цьому поколінні Mi 5s втратив трохи мегапікселів при оновленні. Так основна камера отримала дозвіл 12 МП, замість 16 (як в минулій моделі Mi 5). Але це не означає, що щось сильно змінилося в гіршу сторону. Сенсор виробництва Sony все ще здатний робити класні кадри і знімати відео в 4К-дозволі. Розмір діафрагми посутньо не змінився - f / 2.0. Для темних приміщень передбачена подвійна спалах.

Камера топового (одного з них) Xiaomi робить гідні знімки. Звичайно ж, при денному освітленні помітних дефектів і проблем немає. Хіба що об'єкти в русі можуть бути змащені. Трохи гірша справа в більш складних умовах. Коли на вулиці стемніє, пристрій буде ставити витримку довше і ймовірність змащеного кадру збільшиться. Але статичні знімки будуть добре виглядати, хоча і втратять в деталізації. У приміщенні камера теж непогано орієнтується і вельми точно підбирає налаштування.

Відео можна записувати в максимальному дозволі 4К. На жаль, програмна стабілізація може створювати помітні дефекти, що візуально псує картинку. Але навряд чи середньостатистичний користувач буде загострювати на цьому увагу.

Відео в 4К-дозволі:

Відео з роздільною здатністю Full HD:

Фронтальна камера втратила в дозволі - 4 МП. У неї досить широкий кут, а сама картинка навіть в штучному освяченні може вийти осудною.

Додаток камери практично не змінилося. Його робота не змушує користувача чекати, що дозволить власнику швидко діставши смартфон з кишені досить оперативно зробити знімок.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки