Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Коли однієї брови вже недостатньо: Sharp зробила смартфон з двома вирізами в екрані

Ніхто ніколи не надавав цьому особливо значення, але саме японський виробник Sharp є родоначальником настільки стрімко розвивається зараз сегмента безрамкових смартфонів

Ніхто ніколи не надавав цьому особливо значення, але саме японський виробник Sharp є родоначальником настільки стрімко розвивається зараз сегмента безрамкових смартфонів. Перші такі моделі з тонкими рамками у Sharp вийшли ще в 2013 році , Причому вони дійсно виглядали оригінально. Але в якийсь момент виробник вирішив піти на поводу моди на екрани з вирізами. У минулому році у Sharp вийшов смартфон Aquos R Compact з невеликим каплевидним вирізом під камеру. Тепер же Sharp вирішив піти ще далі і додав нової моделі Aquos R2 Compact ще й другий виріз внизу екрану. Так, саме Sharp виявився тим самим виробником, хто першим випустив смартфон з двома «чубчиками», а точніше «чубчиком» і «борідкою».

Власне, дивлячись на цю дивну модель, виникає стійке відчуття, що таким оригінальним способом Sharp вирішила нас потролліть.

Так чи інакше, Aquos R2 Compact є цілком реальною моделлю для японського оператора стільникового зв'язку Softbank і надійде в продаж в наступному році. Але, ймовірно, за межі країни висхідного сонця ця екзотика не потрапить (і добре, скажуть самі затяті противники).

Але, ймовірно, за межі країни висхідного сонця ця екзотика не потрапить (і добре, скажуть самі затяті противники)

Говорячи про вирізах, верхній, зрозуміло, зроблений під фронтальну камеру. Що ж стосується нижнього вирізу, в ньому інженери Sharp сховали сканер відбитків пальців. Крім вирізів екран ще має широкі рамки по всім сторонам, що якось зовсім не схоже на Sharp. До слова, тут використовується панель IGZO діагоналлю 5,2 дюйма і дозволом 2280х1080 пікселів.

Основою служить флагманська SoC Snapdragon 845 (попередник оснащувався среднеуровневой платформою Snapdragon 660). Обсяги оперативної та вбудованого сховища становлять 4 і 64 ГБ відповідно.

Також відомо про 22,6-мегапіксельною основною камері і фронтальної роздільною здатністю 8 Мп.

Нова модель отримала акумулятор тієї ж ємності - 2500 мА · год. Порт USB-C і захист від води (IP68) теж нікуди не поділися. В якості ОС виступає Android 9 з фірмовою оболонкою EMOPA версії 9.0.

При габаритах 131х64х9,3мм новинка важить 135 г. Ціна поки не називається.

Залишається нагадати, що Google раніше обмежив кількість вирізів, які може мати екран смартфона на Android, двома, так що, ймовірно, апаратів з трьома «чубчиками» ми не побачимо. Так, моделей з вирізами збоку Google також не сприймає.

джерело: Sharp

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки