Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Тест і огляд: ASUS Transformer Pad Infinity TF700KL - планшет Full-HD з LTE / 4G

ASUS представила TF700KL - версію Transformer Pad Infinity планшета з підтримкою LTE ASUS представила TF700KL - версію Transformer Pad Infinity планшета з підтримкою LTE. Планшет вже надійшов у продаж в Європі, і він дійсно пропонує все, що душі завгодно, по крайней мере, на папері. На додаток до стильного алюмінієвому корпусу і опціональною док-станції з клавіатурою, TF700KL обходить інших конкурентів Android комбінацією дисплея з високою роздільною здатністю Full-HD і найшвидшого на сьогодні мобільного Інтернету LTE. Чи змогла ASUS створити ідеальний планшет?

З планшетом Transformer Pad Prime компанія ASUS на початку цього року знову струснула застояне ринок планшетів. Суміш в той час зовсім нового чіпа NVIDIA Tegra 3 і нової ОС Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), стильний алюмінієвий корпус і опціональний док з клавіатурою виявилася успішною. Чи можна бажати більшого? Відзначимо, що планшет також відзначився дуже яскравим дисплеєм і щодо гарної задньої камерою. У наших тестах Transformer Prime залишив дуже хороше враження, ми навіть присудили йому нагороду "Відмінний залізо".

ASUS не спочивала на лаврах, компанія розширила свою лінійку Transformer Pad новими продуктами. Планшет TF300 отримав пластиковий корпус, але і коштує він дешевше. Дорожчий Infinity TF700, разом з тим, може похвалитися алюмінієвим корпусом і дисплеєм з роздільною здатністю Full-HD (1920 x 1080 пікселів). ASUS теж вирішила підтримати тенденцію переходу планшетів на більш високий дозвіл, хоча Apple для своїх планшетів iPad покоління 2012 (тест і огляд) вибрала ще більш високий дозвіл 2048 x 1536 пікселів. Втім, дозвіл Full HD у дисплея TF700 теж не менш актуально, оскільки для 10-дюймової панелі ви отримаєте таке ж дозвіл, що і у звичайного 24-дюймового монітора або телевізора ще більшої діагоналі.

Планшети TF300 і Infinity TF700 поки що продавалися тільки в бездротових версіях (TF300T або TF700T), тобто з підтримкою Wi-Fi. Але ситуація стрімко змінюється. Зовсім недавно ASUS представила TF300TL - версію з підтримкою LTE / 4G ( см. нашу новина ). Планшет підтримує бездротове широкосмугове підключення LTE зі швидкістю до 300 Мбіт / с. Але зараз і флагман ASUS, планшет Infinity TF700, отримав версію LTE - TF700KL, яка надійшла в нашу тестову лабораторію.

Якщо ви вважаєте, що TF700KL відрізняється від бездротової версії TF700T тільки модулем LTE, то помиляєтеся: ASUS замінила SoC повністю. Замість Tegra 3 в планшеті використовується "система на чіпі" Qualcomm Snapdragon S4 Krait. Більш швидкий 4-ядерний процесор NVIDIA на 1,6 ГГц поступився місцем двоядерному чіпу на 1,5 ГГц. Щоб виправдати подібну заміну, SoC Krait містить інтегрований модуль LTE. Єдиним обмеженням є обсяг флеш-пам'яті, оскільки TF700KL буде продаватися тільки як 16-Гбайт версія. Зате у планшета TF700T доступні варіанти на 32 і 64 Гбайт. В даному випадку рішення ASUS здається нам дивним: покупці повинні отримувати планшет Transformer Pad Infinity з більш потужним "залізом" і максимальною ємністю пам'яті, або варіант з підтримкою LTE, але з 16 Гбайт пам'яті і 2-ядерним Qualcomm Krait. Що стосується відмінностей по продуктивності між Tegra 3 і Qualcomm Krait, то про це ми поговоримо в розділі тестів. Внутрішню начинку Transformer Pad можна легко визначити за назвою: TF300T і TF700T базуються на апаратному забезпеченні Tegra 3, TF300TL - на Tegra 3 і LTE, а TF700KL - на Krait і LTE.

Що стосується роздрібної ціни на версію LTE планшета Infinity, то вона поки точно не визначена. Прес-реліз від Vodafone повідомляє про те, що TF700KL буде продаватися через мережу мобільного оператора за ціною 819,9 євро. У разі одночасного придбання з контрактом ціна становить від 169,9 євро. Чесно кажучи, 800 євро за планшет - ціна чимала, нехай навіть ви отримаєте дисплей Full-HD і підтримку LTE. Втім, не будемо поспішати з висновками, ми повернемося до цього питання в кінці огляду.

Перед тим, як ми перейдемо до тестів, дозвольте запропонувати відеоролик розпакування і першого знайомства планшета ASUS Transformer Pad Infinity (TF700KL) ( см. нашу новина ).

Відео розпакування і першого знайомства з ASUS Transformer Pad Infinity (TF700KL), альтернативна версія на YouTube


Чи змогла ASUS створити ідеальний планшет?
Чи можна бажати більшого?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки