Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Чи можна підключити автомобільний акумулятор до ноутбука

  1. Чи можна підключити автомобільний акумулятор до ДБЖ?
  2. Акумулятор: Чи можна підключити автомобільний акумулятор до ДБЖ?
  3. Чи можна підключити автомобільний акумулятор до ноутбука
  4. клавіатури
  5. Фотогалерея
  6. Статистика
  7. Якщо ноутбук без батареї, чи можна їм користуватися
  8. Навіщо використовувати ноутбук без батареї?
  9. Як включити ноутбук без акумулятора?
  10. Якщо ноутбук не включається без батареї

Зміст статті

Чи можна підключити автомобільний акумулятор до ДБЖ?

Напруга і там і там 12В, а ємність у автомобільного поболе буде! Можна ж купити недорогий бесперебойник і до його контактам підключити ємний автомобільний аккум, дивись і на пару годин (а не хвилин) комп'ютера енергії вистачати будет.А є фактори перешкоджають цьому?

Акумулятор: Чи можна підключити автомобільний акумулятор до ДБЖ?

Акумулятор: Чи можна підключити автомобільний акумулятор до ДБЖ

Де можна зарядити автомобільний акумулятор в Києві? Розрядився акумулятор повністю. Можу підкорити і доїхати до місця зарядки або привезти окремо.

Можу підкорити і доїхати до місця зарядки або привезти окремо

Автомобільний акумулятор 6СТ-75 Ач Exta Stat обр.п (-, +), і зарядний пристрій Сонар УЗ 201
..при підключенні видає зелений сигнал на зарядному пристрої. тобто зарядка дає струм,
Автомобільний акумулятор заряджався 2 години, перевірено вольт метром нуль на цифровому табло ..
просто підключив як зазвичай, там має спалахнути 5 червоних ламп, при заряді вони поступово згасають.
15.09.2011 року Автомобільний акумулятор
користувався 2 рази в авто, їздив заводив.
виходить так .. що.

що

Є у мене автомобільний акумулятор, закритий, не обслуговуються. Відслужив він на автомобілі 3.5 - 4 роки. Якось взимку в мороз машина не завелася, і замість того, щоб відігріти або зарядити, купив новий, поставив - відразу завелася. Потім, коли погода була тепліше, я переставив акумулятор назад і пару днів поїздив на старому акумуляторі, щоб відновити повний заряд, втрачений від спроб завестися в мороз. Потім знову поставив новий, а старий залишив як резервний на випадок якщо треба буд.

Єдиний фактор - автомобільний акумулятор негерметичний (в процесі заряду / розряду виділяються гази). Якщо це не бентежить - то вперед. АКБ, що стоїть під столом з «крокодилами» на штирях, у непосвячених викликає острах. 🙂

Ну ось у мене до старого APC-шномубесперебойніку підключений автоаккум на 70А / ч. Без проблем працює, в разі відмови електромережі тримає до години, більше не відключали 🙂

Підключити можна - перевірено. Але. При тривалій роботі UPS може перегрітися - він таки не розрахований на такий довгий час роботи 0 вирішується вентилятором в корпус. І заряд - рідне зарядний UPS буде оочень довго заряджати автомобільний АКБ - теж вирішується відключенням вбудованої зарядки і причепити автоматичну автомобільну паралельно. Але тут потрібні деякі знання електроніки - якщо не розумієте - не лізьте в UPS! Навіть відключений від мережі там може бути 220! Вам вистачить.

акумулятор, на скільки я пам'ятаю, повинен заряджатися струмом 10% від ємності акумулятора, а схеми розраховані на менший акумулятор, відповідно, будуть заряджати міньшім струмом, що не оптимальне для акумулятора і значно збільшує час заряду акумулятора.

тільки потрібно обмежити максимальний струм від АКБ до ДБЖ, а то ДБЖ згорить

Чи можна підключити автомобільний акумулятор до ноутбука

Низькі ціни на матриці для ноутбуків. В наявності діагоналі від 10 до 17.3 "

Ми можемо запропонувати ціни нижче московських

Гуртом і в роздріб

клавіатури

Клавітаури для ноутбуків. Спеціальні ціни для посередників і сервісних центрів

Фотогалерея

Фотогалерея

Статистика

Статистика

Дійсно, подібні пристрої існують, причому відразу в декількох варіантах. Адже за якими параметрами розрізняються пристрою харчування ноутбука? По-перше, це напруга. По-друге, сила струму. І, нарешті, форма і розміри штекера (коннектора), що вставляється в ноутбук. Виходячи з того, розрізняються і рішення.

Перший варіант мало поширений, але для деяких власників ноутбуків все ж можливий. Це спеціальний адаптер, що підходить до конкретного мобільного комп'ютера - і тільки до нього. Підключивши його в гніздо прикурювача, ви отримуєте потрібну, заздалегідь заданий постійна напруга і потрібну силу струму. А тип і розміри коннектора підходять тільки до даного ноутбука. Тобто, підключити інший ноутбук до такого адаптера не вийде. Чи не підійде коннектор, будуть відрізнятися і напруга з силою струму.

Подібних перетворювачів існує не так багато. Та й розшукати їх не так-то просто, оскільки продавці, як правило, віддають перевагу більш універсальні (а значить, більш продаються) рішення. І такі рішення, звичайно, є.

Якщо описаний адаптер має на виході заздалегідь задану напругу і силу струму, то універсальні живлять пристрої можуть їх варіювати в досить широких межах. Значення одержуваного напруги може виставлятися або перемичками, або кроковим реостатом. Вставивши перемичку в гніздо з написом 15 В. ви отримуєте на виході ці самі 15 В, а сила струму регулюється автоматично залежно від вхідного опору ноутбука. Втім, деякі подібні пристрої не мають перемичок. В цьому випадку і сила струму, і напруга виставляються автоматично самим перетворювачем.

У комплект входить кілька типів замінних роз'ємів, зазвичай від п'яти до восьми, які (за запевненнями виробників) підходять до 85% існуючих ноутбуків. Цифра в 85% у мене викликає великі сумніви, але все ж шанс, що один з роз'ємів підійде до вашого ноутбука, досить великий. Природно, при покупці такого пристрою потрібно обов'язково спробувати його коннектори на сумісність. На око визначити збіг розмірів практично неможливо.

З мінусів перетворювачів DC / DC (т. Е. З постійно струму в постійний же) можна відзначити універсальність тільки щодо ноутбуків. Якщо вам потрібно в польових умовах підключати до акумулятора автомобіля тільки портативний комп'ютер, тоді все в порядку, подібний адаптер вас влаштує. Але якщо є необхідність підключення ще якогось пристрою, то має сенс звернути увагу на перетворювачі DC / AC, т. Е. З постійного струму на змінний.

Це дійсно універсальні пристрої. Підключивши такий адаптер до акумулятора автомобіля (або через прикурювач, або безпосередньо на клеми акумулятора), ви отримуєте на виході стандартні 220 В. Далі справа ваше: можете «живити» ноутбук (включивши його блок живлення в розетку адаптера), або заряджати мобільний телефон, а можете підключити звичайний телевізор або, наприклад, принтер. При відповідній вихідної потужності ви можете навіть мати працюючий глибинний насос у себе на дачі, навіть в разі відсутності електромережі.

Розрізняються такі адаптери потужністю. У таблиці показані основні усереднені характеристики перетворювачів постійного струму в змінний.

Якщо ноутбук без батареї, чи можна їм користуватися

Сьогодні можна часто зустріти обговорення питання про роботу ноутбука без акумуляторної батареї. Це питання з різних причин хвилює користувачів ноутбуків. Хтось мотивує це збільшенням терміну служби батареї, інші рекомендаціями знайомих, а треті роблять просто тому, що десь про це прочитали. У цьому матеріалі ми спробуємо розібратися, потрібно і чи можна використовувати ноутбук без батареї.

Навіщо використовувати ноутбук без батареї?

Справді, навіщо використовувати ноутбук без акумулятора? При відповіді на це питання користувачі зазвичай говорять, що це дозволяє економити ресурс акумуляторної батареї. Деякі бачили інформацію про те, що акумулятор дуже вразливий, і має обмежене число циклів заряд і розряд. З цієї причини вони виймають батарею з лептопа і працюють безпосередньо від адаптера живлення, підключеного до електричної мережі.

Адже в сучасному ноутбуці (мається на увазі нормальний продукт відомих брендів, а не китайський noname) передбачена схема харчування від батареї або від мережі. Для цього на материнській платі лептопа є спеціальна мікросхема, яка управляє харчуванням. Як вона працює?

Коли ви підключаєте адаптер харчування в силовий роз'єм ноутбука і вставляєте його в розетку, мікросхема включає харчування від мережі. В цей час акумуляторна батарея заряджається, якщо це необхідно. Причому в акумуляторі є така ж мікросхема для управління зарядом і розрядом.

Ця мікросхема називається BMS контролером акумулятора. Вона відповідає за процес заряду і розряду батареї. Коли акумулятор встановлений в лептопі і потребує зарядці, BMS плата відкриває доступ до літієвим елементів, з яких складається АКБ, і вони заряджаються. При цьому плата контролює напругу, температуру, іноді навіть тиск всередині елементів. Як тільки параметри виходять за допустимі рамки, BMS контролер відключає акумулятор від зовнішнього світу. Це дозволяє запобігти перегріву і займання літій─іонних акумуляторів.

Ноутбук і адаптер харчування

Крім того, мікросхема, що управляє харчуванням на материнській платі ноутбука, самостійно перемикається на режим харчування від мережі при підключеному адаптері. Тобто, батарея виключається з мережі живлення. Якщо ви відключаєте адаптер, то мікросхема перемикається на режим харчування від акумуляторної батареї. Виходить, що акумулятор ноутбука виступає для нього в ролі джерела безперебійного живлення. Таким чином, при відключенні електрики ви зможете продовжити роботу від АКБ. Це ще один аргумент проти роботи на лептопі без батареї.

Додатково рекомендуємо прочитати матеріал про те, через що більше не заряджається акумулятор ноутбука.

Відсік для установки акумулятора ноутбука

Так, чи можна користуватися ноутбуком без батареї? Так, безсумнівно. Але ось чи потрібно? Адже якщо використовувати ноутбук без батареї, вам доведеться купувати для нього джерело безперебійного живлення. Тоді при відключенні електрики ви зможете зберегти всі призначені для користувача файли і коректно завершити роботу. Але, подумайте, навіщо вам додаткові витрати. До того ж, якщо ви будете працювати на лептопі без батареї, це не означає, що ви збережете батарею. Літієва батарейка деградує навіть при зберіганні. Навіть при просте в акумуляторі руйнується літій.

Судячи з усього, міф про збереження батареї, якщо включати ноутбук без батареї, пішов ще з часів лужних акумуляторів. Коли ноутбуки тільки стали з'являтися на ринку, в їх акумуляторних батареях використовувалися Ni-Cd і Ni-MH елементи. Як відомо, у цього типу батарей є такий недолік, як «ефект пам'яті». Ця проблема полягає в тому, що при неповній розрядці нікель─кадміевого або нікель─металлогідрідного акумулятора виникає подвійний електричний шар.

Використовується для підключення адаптера до ноутбука

Це призводить до того, що батарея втрачає частину своєї ємності. При цьому напруга незначно знижується, що сприймається, як розряд батареї. В результаті акумулятор знову починає заряджатися і проблема ще посилюється. Тому з таким акумулятором було розумно працювати від мережі без нього. Крім того, з лужними акумуляторами потрібно періодично проводити тренування, які полягали в повному розряді і заряді елементів.

Але зараз цей тип батарей не використовується в лептопах. Їх місце зайняли літій─іонние і літій─полімерние АКБ, які не мають «ефекту пам'яті». Тому виймати ноутбука вважаю безглуздим.

Як включити ноутбук без акумулятора?

Якщо вас все ж не переконали міркування вище, давайте, розберемося, як включити ноутбук без батареї. Для цього потрібно зробити наступне:

  • вимкніть лептоп, якщо він був включений. При цьому переконайтеся, що лептоп саме вимкнувся, а не пішов в сплячий режим. Тобто, операційна система повинна коректно завершити свою роботу;
  • відключіть від ноутбука блок живлення, якщо він був приєднаний;
  • потім перевертаєте ноутбук і виймаєте акумулятор. На більшості сучасних лептопів корпус батареї фіксується за допомогою спеціальних фіксаторів. У більшості випадків один фіксує після вставки АКБ, а другий виступає в ролі засувки. Ці фіксатори знаходяться на нижній стінці ноутбука. Є моделі лептопів, на яких акумулятор фіксується за допомогою гвинтів;
  • потім підключаєте адаптер живлення до ноутбуку;
  • включаєте адаптер в розетку і включаєте ноутбук.

Якщо ноутбук не включається без батареї

Можлива ситуація, коли ваш ноутбук не включається від батареї. Давайте розберемо основні причини цього:

  • неробочий адаптер харчування. Тут все просто. Потрібно замінити несправний адаптер і підключити лептоп;
  • схема живлення ноутбука на це не розрахована. Це, напевно, найгірший варіант. Тобто, харчування ноутбука передбачено тільки через батарею і більше ніяк. Таке може бути тільки на дешевих китайських підробках;
  • несправність материнської плати ноутбука. Мікросхема управління живленням на материнській платі лептопа не функціонує належним чином. З цією проблемою вже потрібно звертатися в сервісний центр.
Чи можна підключити автомобільний акумулятор до ДБЖ?
Як включити ноутбук без акумулятора?
А є фактори перешкоджають цьому?
Де можна зарядити автомобільний акумулятор в Києві?
Адже за якими параметрами розрізняються пристрою харчування ноутбука?
Навіщо використовувати ноутбук без батареї?
Справді, навіщо використовувати ноутбук без акумулятора?
Як вона працює?
Але ось чи потрібно?
Як включити ноутбук без акумулятора?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки