Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Подробиці батареї Galaxy Note FE

Galaxy Note Fan Edition - відновлена ​​версія Samsung Galaxy Note 7, відрізняється, крім оновленого чіпсета, сучасного програмного забезпечення, також і зменшеною батареєю. Новий смартфон розібрали і подивилися, яким акумулятором він оснащений і чим він відрізняється від тієї батареї, якої в минулому оснастили Galaxy Note 7.

Samsung

Всі користувачі пам'ятають, що сталося в минулому році зі смартфонами Samsung Galaxy Note 7. Їх займистість, причиною якої були батареї з дефектом, до сих пір залишається однією з помітних технологічних тем.

Приблизно тиждень тому південнокорейський технологічний гігант випустив смартфон Galaxy Note Fan Edition, що є за своєю суттю переробленою версією Note 7, його відремонтованої і безпечнішою версією.

Раніше вже повідомлялося, що відрізнити Galaxy Note Fan Edition від Note 7 можна по новому логотипу «Fan Edition», інтегрованої підтримки голосового асистента Bixby і призначеного для користувача інтерфейсу Samsung Experience, а також чіпсету - в Galaxy Note Fan Edition використовується Snapdragon 821 замість 820, яка знайшла собі застосування в первісному Note 7.

Але основною відмінністю новинки є її нова батарея. І саме особливості акумулятора Galaxy Note Fan Edition, враховуючи передісторію девайса, перш за все цікавлять користувачів. Експерти iFixit розібрали Galaxy Note FE, щоб поглянути на розташовані під його задньою панеллю компоненти і дати відповідь на користувачів питання про акумулятор девайса.

Виявилося, що батарея ємністю 3500 мА (показник збереженої енергії - 13,48 ват-години), яка використовувалася в торішньому Note 7, була замінена в Galaxy Note FE акумулятором, ємність якого на 9% менше і становить 3200 мАг (запасені енергія - 12 , 32 ват-години). Стали відомі й інші характеризують батарею новинки подробиці. Вона на 2,3 грама легше, тієї якої оснащувався Note 7 і важить всього 45,4 грама. Її знижена ємність визначає також і її менші розміри, які складають в міліметрах 37,4 x 97,2 x ~ 5. Для порівняння: розміри батареї Note 7 (в міліметрах) - 37,9 x 97,8 x 4,9.

У проведеному порівнянні розглядалося тільки по одному примірнику кожній батареї - колишньої (показана на зображенні праворуч) і нової (на зображенні розташовується зліва). Слід зазначити, що нова батарея пройшла «8-точковий» тест компанії Samsung на безпеку і не запалала. Note FE спочатку призначався тільки для ринку Південної Кореї, але, як повідомлялося раніше , Враховуючи успіх відновленої моделі, компанія задумалася про те, щоб запропонувати новинку на світовому ринку.

У Південній Кореї смартфон користується популярністю. Щодня, як повідомляють оператори зв'язку, користувачів цього девайса стає на 15-24 тисячі більше. Втім, вже незабаром побачить світ і чергова модель лінійки флагманських фаблет від південнокорейського технологічного гіганта - Galaxy Note 8, презентація якого відбудеться ще до початку осені, можливо, 23 серпня 2017 року.

Яке враження справляє Galaxy Note Fan Edition?

За матеріалами ifixit.org і phonearena.com

Яке враження справляє Galaxy Note Fan Edition?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки