Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт ноутбуків MSI

  1. Ціни на ремонт ноутбуків в Харкові
  2. З чого починається ремонт ноутбука MSI?
  3. Найпоширеніші поломки ноутбуків
  4. Недорогий професійний ремонт ноутбуків MSI в Харкові

Співробітники сервісного центру Vlatar мають багато досвіду в роботі з ноутбуками MSI. Ми проведемо ремонт ноутбука MSI в короткі терміни. Ціна ремонту залежить від складності поломки і озвучується відразу після проведення діагностики. Ми готові відремонтувати навіть самий безнадійно поламаний ноутбук.

  • Ремонт ноутбуків MSI будь-якої складності і різновиди: E, G, Wind, Slidebook S, X-Slim і ін.
  • Професійна безкоштовна діагностика
  • Виконаємо терміновий ремонт ноутбука
  • В наявності всі запчастини для ноутбука MSI
  • Гарантія на ремонт 1 рік

Ціни на ремонт ноутбуків в Харкові

від 100 грн.

Найменування послуги Гарантія, міс Ціна, грн Діагностика несправностей ноутбука - 0 чистка ноутбука (Повне розбирання, заміна термопасти (термопрокладки), процесора, відео, моста), перевірка 6 від 300 Чистка ноутбука після залиття 6 від 500 Заміна кулера / вентилятора / системи охолодження 12 від 450 Заміна жорсткого диска (частковий / повний розбір) 12 150 / 350 Заміна оперативної пам'яті (частковий / повний розбір) (установка доп. пам'яті) 12 100/200 Заміна матриці ноутбука (без вартості матриці) 3 від 450 Заміна лампи підсвічування 3 від 450 Ремонт / заміна шлейфу матриці 3 від 450 Заміна інвертора матриці 3 від 350 Заміна клавіатури ноутбука (без вартості клавіатури) 3 150 Заміна або ремонт клавіші клавіатури / клавіша + каретка 3 35 / 60 Заміна роз'єму живлення / usb / lan / аудіо роз'єму і т.д. 3 від 450 Ремонт зарядного пристрою ноутбука 1 від 250 Ремонт ланцюгів живлення материнської плати 3 від 700 Заміна чіпа "Південний міст" / "Північний міст" / відеочипа / відеокарти ноутбука 3 від 1200 Заміна материнської плати 3 від 1000 Ремонт корпусу ноутбука 3 від 450 Заміна петель ноутбука 3 від 350

Для отримання знижки необхідно перейти на сторінку замовлення онлайн, заповнити форму і відправити нам.
Наявність і вартість комплектуючих уточнюйте у наших менеджерів за телефонами .
Якщо Ви не знайшли на сайті потрібної послуги, передзвоніть нам, ми візьмемося за будь-яку несправність!

Ноутбуки від тайванської компанії Micro-Star International або скорочено MSI відомі гарною якістю відеокарт, материнських плат і відмінним дизайном корпусу. І, хоча техніка MSI не поширена по території нашої країни широко, все ж вона потрапляє в сервісний центр. Ремонт ноутбуків MSI не викличе труднощів у фахівців: начинка комп'ютера не відрізняється від начинки, використовуваної іншими виробниками.

З чого починається ремонт ноутбука MSI?

Початковим етапом ремонту техніки в будь-якому сервісному центрі є діагностика ноутбука. Після проведеної процедури фахівець зможе озвучити суму ремонту і причину несправності техніки.

Найпоширеніші поломки ноутбуків

Ремонт і заміна матриці ноутбука - серйозна проблема, з якою стикаються багато власників техніки. Перегріви мікросхем, чіпів, контролерів, південного моста і відеокарти нерідко призводять до поломки ноутбуків. Усунення наслідків перегріву або перепадів напруги в мережі може тривати кілька днів, на відміну від більш простих ремонтів.

Чистка ноутбука - процедура, яку слід проводити регулярно для коректної роботи комп'ютера. А очистити комп'ютер від пилу можна всього за кілька годин. Недовго триває ремонт і заміна клавіатури на ноутбуці, батарейки BIOS і матриці. Ремонт батареї або її відновлення рідко займає більше одного робочого дня.

Недорогий професійний ремонт ноутбуків MSI в Харкові

Зазвичай фахівці нашого сервісного центру працюють як стаціонарно, так і на виїзді - вдома чи в офісі у клієнта. Крім того, ми завжди готові надати ряд корисних послуг:

  1. Використовувати при ремонті оригінальні комплектуючі. Хороший сервіс важко уявити без взаємодії з виробниками комп'ютерних деталей, тому наші фахівці завжди готові запропонувати клієнтові запчастини за найвигіднішими цінами.
  2. Відремонтувати ноутбук дуже швидко, спираючись на набутий досвід.
  3. Запропонувати клієнтам найкращі ціни в місті Харків!


Поломка улюбленого ноутбука - неприємність, але не така й страшна, коли поруч є надійні фахівці в сфері ремонту ноутбуків MSI!

Якщо ви хочете дізнатися скільки коштує ремонт ноутбуків MSI в г. Харьков, або вартість послуг, які Ви не знайшли, то зателефонуйте нам або надішліть запит через сайт.

З чого починається ремонт ноутбука MSI?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки