Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт ноутбука після залиття

  1. Ціни на ремонт ноутбука після залиття в Харкові
  2. Якщо залили ноутбук рідиною і він не включається
  3. Якщо ноутбук залитий - але працює

Випадково пролив рідина (вода, чай, кава, пиво, сік) на ноутбук - що робити? Втопили у ванній або потрапили під дощ? Не хвилюйтесь! Все, що від вас вимагається - вийняти батарею в ноутбуці і, природно, необхідно терміново звернутися до фахівців нашого сервісного центру Vlatar. Ми усунемо несправність дуже швидко.

  • Ремонт ноутбуків після залиття будь-якої складності
  • Частка після залиття будь-якою рідиною (вода, чай, кава, сік, пиво, кола і т.д.)
  • Професійна безкоштовна діагностика
  • Терміновий ремонт без націнки
  • Ремонт ноутбуків всіх виробників

Ціни на ремонт ноутбука після залиття в Харкові

від 100 грн.

Найменування послуги Гарантія, міс Ціна, грн Діагностика несправностей ноутбука - 0 Частка ноутбука після залиття 6 від 500 Заміна клавіатури ноутбука (без вартості клавіатури) 6 100

Для отримання знижки необхідно перейти на сторінку замовлення онлайн, заповнити форму і відправити нам.
Наявність і вартість комплектуючих уточнюйте у наших менеджерів за телефонами .
Якщо Ви не знайшли на сайті потрібної послуги, передзвоніть нам, ми візьмемося за будь-яку несправність!

Сама по собі рідина є провідником електрики і тому потрапивши на материнську плату може статися замикання. А це в свою чергу тягне за собою неприємності, аж до повного виходу з ладу окремих елементів або окремих вузлів.

Якщо залили ноутбук рідиною і він не включається

Отже, все ж якщо ви залили ноутбук рідиною (водою, чаєм, кавою, пивом, соком і т.д.) і він не включається - що робити? Потрібно вийняти батарею і принести його нам. Ми можемо терміново провести ремонт ноутбука після залиття в Харкові:

  • досвідчені майстри розберуть залитий ноутбук і дуже ретельно промиють його, це вкрай важливо, оскільки такі рідини як сік або каву залишають після висихання осад, який також є струмопровідних, що може спровокувати замикання.
  • далі проводиться сушка ноутбука. Зазвичай сушку проводять у вакуумній камері, щоб видалити рідину між шарами материнської плати, якщо вона там є.
  • і останнє заключне дію, це перевірка функціонування всіх комплектуючих системи і при необхідності заміна пошкоджених елементів.

Дуже важливо, що здійснення всіх перераховані вище маніпуляції з восстановлентю залитого ноутбука краще довірити фахівцям. Досвідчені співробітники нашої фірми в короткі терміни проведуть необхідний комплекс заходів і здійснять ремонт залитого ноутбука, причому діагностика робиться абсолютно безкоштовно. Вартість ремонту ноутбука після залиття визначається тільки після проведення загальної діагностики .

Якщо ноутбук залитий - але працює

Якщо у вас трапилася неприємна подія і і хтось залив ноутбук, але при цьому ноутбук працює нормально, не варто думати, що все обійшлося. Насправді залитий ноутбук може прийти в непридатність через пару трійку днів і тоді ціна на ремонт залитого ноутбука може бути набагато вище. Тому краще вчасно звернутися до фахівців і уникнути серйозних проблем.

Дуже часто трапляється так, що волога не потрапляє всередину пристрою, і для подальшої нормальної роботи комп'ютера досить його розібрати і просушити.

Наш сервісний центр Влатар здійснює якісний ремонт залитих ноутбуків в Харкові і при необхідності робить заміну комплектуючих всіх виробників: Acer (Асер), Asus (Асус), Dell (Делл), Lenovo (Леново), LG, MSI, Sony (Соні), Samsung (Самсунг), Toshiba (Тошиба), HP, Fujitsu-Siemens, View Sonic, Hanspree, Packard Bell і ін.. Фахівці нашого центру мають великий досвід по відновленню ноутбуків після залиття. Тому про ці пристрої ми знаємо абсолютно все і з легкістю зможемо визначити проблеми і швидко їх вирішити. Не варто відкладати такі питання на потім, так як в самий невідповідний момент ноутбук може перестати працювати.

Якщо ви хочете дізнатися скільки коштує ремонт ноутбука після залиття в г. Харьков, або вартість послуг, які Ви не знайшли, то зателефонуйте нам або надішліть запит через сайт.

Втопили у ванній або потрапили під дощ?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки