Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Intel планує відродити зовнішні відеокарти для ноутбуків.

На форумі Intel Developer Forum компанії Intel і Inventec представили зовнішні графічні адаптери з інтерфейсом Thunderbolt 3, призначені для ноутбуків. Пропускна здатність Thunderbolt 3 досягає 40 Гбіт / с - приблизно в три рази менше, ніж здатний запропонувати повноцінний слот PCI Express 3.0, але для більшості відеокарт цього цілком достатньо. Оскільки Thunderbolt 3 повністю сумісний зі стандартом USB 3.1 і використовує порт USB-C, дана шина може доставити до 100 Ватт електроенергії до будь-якого пристрою, що має бути досить для багатьох сучасних графічних процесорів. Таким чином, Thunderbolt 3 є відмінним рішенням для реалізації зовнішніх графічних адаптерів для портативних ПК. В рамках презентації компанії продемонстрували зовнішню док-станцію для ноутбуків з вбудованим мобільним GPU, а також спеціальний корпус, який підтримує установку графічних плат для настільних ПК. Обидва рішення базуються на контролері Intel Alpine Ridge, масове виробництво якого має початися найближчим часом.

Док-станція для ноутбуків нагадує ту, що демонструвалася Intel в презентації Thunderbolt 3 раніше в цьому році Док-станція для ноутбуків нагадує ту, що демонструвалася Intel в презентації Thunderbolt 3 раніше в цьому році. Пристрій базується на AMD Radeon R9 M385 (графічний процесор Bonaire XT з 896 потоковими процесорами) і має три USB 3.0 порти, два порти HDMI, два виходи DisplayPort, аудіо процесор, порт Ethernet і ще один коннектор USB-C з підтримкою Thunderbolt 3, USB 3.1 і DisplayPort для підключення вимогливих до пропускної здатності каналу пристроїв.

Що ж стосується спеціального корпусу, він оснащується власним блоком живлення і вентиляторами Що ж стосується спеціального корпусу, він оснащується власним блоком живлення і вентиляторами. Для демонстрації Intel використовувала адаптер Radeon R9 270X (графічний процесор Pitcairn / Curacao з 1 280 потокових процесорів).

Поки невідомо, у скільки обійдуться подібні рішення і якого рівня продуктивності від них слід очікувати Поки невідомо, у скільки обійдуться подібні рішення і якого рівня продуктивності від них слід очікувати. Терміни комерційної доступності зовнішніх графічних адаптерів з інтерфейсом Thunderbolt 3 також невідомі.
Компанія Скайлайн Електронікс - партнер корпорації Intel.

Джерело: http://portaltele.com.ua/news/companies/intel-planiruet-vozrodit-vneshnie-videok.html

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки